Мтел: В България е най-евтино
Re: Мтел: В България е най-евтино
Не си спомням да съм защитавал БТК. Всъщност, в целия свят се разбра, че огромните печалби на някои хора и някои фирми всъщност са идиотщина! Не съм комунист (тази идеология е прекалено хубава и не се прави с отчасти мутирали маймуни), но капитализмът трябва да бъде КОНТРОЛИРАН. Оказва се, че случайното присъствие на идиоти във висшите равнища на фирмите не е предпоставка за развитие (нито на мобилните мрежи, нито на нови технологии или прочие благини), а просто... грабеж. Мтел обаче в България са категорично на първо място по грабежи и потребителите им, ако изобщо могат да смятат, знаят това.
"Всъщност, темата не е ли за мобилните услуги?"
Така, след като разбра, че сме след Албания в цифровизацията, време е и да разбереш, че БТК е доставчик на мобилни услуги. А вивател, пише се с малка буква, е само търговска марка на БТК.
Така, след като разбра, че сме след Албания в цифровизацията, време е и да разбереш, че БТК е доставчик на мобилни услуги. А вивател, пише се с малка буква, е само търговска марка на БТК.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Нещо си се объркал за Албания, не го ли схвана най-сетне...
Колкото до марката Вивател/БТК - щом си така добре осведомен и говорим за мобилни услуги, не ми намесвай стационарните.
Колкото до марката Вивател/БТК - щом си така добре осведомен и говорим за мобилни услуги, не ми намесвай стационарните.
Да-а, тежък случай, Москени е съгласен, а Сагето не ;))).
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
Здравейте!
Можете да видите целия доклад на
http://ec.europa.eu/information_society/policy/ecomm/doc/implementation_enforcement/annualreports/14threport/commbg.pdf
Доста информация можете да вземете оттам, за да не се получават недоразумения после, кой-какво чул недочул :) и т.н.
Има и два анекса, които можете да прочетете:
http://ec.europa.eu/information_society/policy/ecomm/library/communications_reports/annualreports/14th/index_en.htm
Volume 1, Volume 2...(най-вече Vol 1)
Мисля, че ще бъде полезно.
Поздрави!
Можете да видите целия доклад на
http://ec.europa.eu/information_society/policy/ecomm/doc/implementation_enforcement/annualreports/14threport/commbg.pdf
Доста информация можете да вземете оттам, за да не се получават недоразумения после, кой-какво чул недочул :) и т.н.
Има и два анекса, които можете да прочетете:
http://ec.europa.eu/information_society/policy/ecomm/library/communications_reports/annualreports/14th/index_en.htm
Volume 1, Volume 2...(най-вече Vol 1)
Мисля, че ще бъде полезно.
Поздрави!
Пич, 5 милиона са много тъпи, само ти си много умен и си прозрял колко много грабят мтел... Поздравления...
ми то същото може да се каже и за Ферари - как не ги е срам да продават коли по половин милион, като си купуваш нова Шкодичка за 15 бона... Обирджии! Не ги е срам!
ми то същото може да се каже и за Ферари - как не ги е срам да продават коли по половин милион, като си купуваш нова Шкодичка за 15 бона... Обирджии! Не ги е срам!
Ферари продава единични бройки и няма 5000000 клиенти!
А и от петицията се вижда до каква степен българите си правят сметката.
Мтел е фирма - тумор. Ако не се намери държавен (държавата е на всички) регулатор, който да оправи нещата, този тумор и подобни като него в крайна сметка ще съборят икономиката. Не е възможно от България да се изнасят повече пари, отколкото влизат и в крайна сметка ТВОИТЕ пари да не се обезценят, разбери това!!!
Същото се случи в Америка, случвало се е и във Франция, Мексико, Аржентина...
Всъщност, няма смисъл да ти обяснявам. Няма да те убедя. Но няма да ти дам и моите пари. Няма да стане. Който иска (или не знае) - да ти пълни джоба.
А и от петицията се вижда до каква степен българите си правят сметката.
Мтел е фирма - тумор. Ако не се намери държавен (държавата е на всички) регулатор, който да оправи нещата, този тумор и подобни като него в крайна сметка ще съборят икономиката. Не е възможно от България да се изнасят повече пари, отколкото влизат и в крайна сметка ТВОИТЕ пари да не се обезценят, разбери това!!!
Същото се случи в Америка, случвало се е и във Франция, Мексико, Аржентина...
Всъщност, няма смисъл да ти обяснявам. Няма да те убедя. Но няма да ти дам и моите пари. Няма да стане. Който иска (или не знае) - да ти пълни джоба.
Точно така! Време е да спрем да им пълним джобовете на мутралята в България! Никакво море, никакъв превоз, никакви комуникации. Само при необходимост. Ако ползвате дадени услуги, първо проверете, собствениците мутри ли са, марионетки ли са, и се насочвайте надругаде! Да ги "самоубием", казано образно :)
Не беше ли точно ти малоумника, дето твърдеше, че вече никой не ползвал фиксирани телефони, хеле пък на БТК? :-)))) Смешник! Въртиш, сучеш и пак при майка си ще се върнеш... :-))))))
Поредния чукча, дето пише без да чете.
Ще повторя за пореден път, фиксираната мрежа на БТК е по-изостанала от албанската. Фиксираните абонати на БТК намаляват. Накрая, за да ти стане съвсем ясна моята позиция, почти не ползвам фиксирани телефони за лични нужди.
Ще повторя за пореден път, фиксираната мрежа на БТК е по-изостанала от албанската. Фиксираните абонати на БТК намаляват. Накрая, за да ти стане съвсем ясна моята позиция, почти не ползвам фиксирани телефони за лични нужди.