Мтел все още ли са номер 1 по брой абонати?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел все още ли са номер 1 по брой абонати?
Броят на абонатите или "активни" сим карти, а не просто на договор имаше значение, когато имаше по-висока цена за взаимно свързване. Т.е. колкото повече активни абонати имаш - толкова по-голям прихот от "взаимно свързване" или входящи разговори. Този приход спадна от 20+ стотинки на минута на 1,5-2ст./мин и затова вече има ниски цени с минути към всички.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Тука май всеки се опитва по някакъв елементарен начин да внушава абсолютни глупости , които не са аргументирани с абсолютно никакви доказателства...[/Quote]
Глупостите ги ръсиш ти!
Не става дума кой колко е доволен от обслужването в офиса и кой колко е лъган(относно това имах най-добро мнение за мтел до декември когато с изпълненията на няколко служителя много ми паднаха в очите).Става дума просто кой колко абонати има.Което като знам автора на темата в случая не е търсене на информация а просто сондиране на общественото мнение.
Колкото до качеството - щом при разговор с колегата го карам да си сменя мястото в стаята за да мога отново да го чуя(мтел-мтел) и това продължава от вече година, за какво тогава говорим?
Може ли вечно да си на нож с всеки който е с различно мнение на твоето?
Глупостите ги ръсиш ти!
Не става дума кой колко е доволен от обслужването в офиса и кой колко е лъган(относно това имах най-добро мнение за мтел до декември когато с изпълненията на няколко служителя много ми паднаха в очите).Става дума просто кой колко абонати има.Което като знам автора на темата в случая не е търсене на информация а просто сондиране на общественото мнение.
Колкото до качеството - щом при разговор с колегата го карам да си сменя мястото в стаята за да мога отново да го чуя(мтел-мтел) и това продължава от вече година, за какво тогава говорим?
Може ли вечно да си на нож с всеки който е с различно мнение на твоето?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Мтелски бот? Имам 2 карти. Адски недоволен съм от Мтел. Налага ми се по 3 пъти да набирам докато се получи - всеки ден поне при 2 опита за разговор. Да дава, че ми е изключен телефона, а да не е, също се случва често. Интернета на моменти в центъра на София е edge. Извън големите градове е пълна скръб. А на места го няма въобще. Около мен има поне 20 недоволни клиента на Мтел. Има и двама, които са много доволни! Имам теленорска дата карта, на светлинни години пред мтел е!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел все още ли са номер 1 по брой абонати?
[quote]Може ли вечно да си на нож с всеки който е с различно мнение на твоето?[/quote]
Странно, че точно ти задаваш този въпрос. :D
Иначе наистина ми е интересно кой в момента реално е номер 1, защото когато звъня на Мтелски номер всеки втори или трети е пренесен. Това се отнася най-вече за фирмите и осени ресторанти, кръчми, хотели и т.н.
Странно, че точно ти задаваш този въпрос. :D
Иначе наистина ми е интересно кой в момента реално е номер 1, защото когато звъня на Мтелски номер всеки втори или трети е пренесен. Това се отнася най-вече за фирмите и осени ресторанти, кръчми, хотели и т.н.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел все още ли са номер 1 по брой абонати?
Мтел
Теленор
Виваком
Това е подредбата по активни договори и карти по последните статистики. Ако вече е готова за последното тримесечие как са завършили предната година...
Теленор
Виваком
Това е подредбата по активни договори и карти по последните статистики. Ако вече е готова за последното тримесечие как са завършили предната година...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел все още ли са номер 1 по брой абонати?
Ти за "всеки" ли се смяташ?
Ми местят се при този които им предложи по-добри условия.А при вас 2 дена кандърми(и то от моя страна) да подпиша на една тарифа в служебната група на фирмата - "ама то в тая група вече няма клиенти", "ама чакайте да видя дали ще ми разрешат да преподпишете", ти му обясняваш че има важни телефони които не могат да ми се обаждат извън групата те пак "ама другите не са ли ви по изгодни".Явно не сте чували "клиента винаги има право"... независимо какво иска.
Ми местят се при този които им предложи по-добри условия.А при вас 2 дена кандърми(и то от моя страна) да подпиша на една тарифа в служебната група на фирмата - "ама то в тая група вече няма клиенти", "ама чакайте да видя дали ще ми разрешат да преподпишете", ти му обясняваш че има важни телефони които не могат да ми се обаждат извън групата те пак "ама другите не са ли ви по изгодни".Явно не сте чували "клиента винаги има право"... независимо какво иска.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0