Mtel Zero - промоционален юбилеен тарифен план до 5.11.2009г.
Re: Mtel Zero - промоционален юбилеен тарифен план до 5.11.2009г.
Хихихи, пиле, веднъж да съм съгласна с теб :)
Принципно Асен е прав, че ако водиш по-дълги разговори, ще ти е изгодно, но...това ограничава групата потребители, за които ще е изгодно, в доста голяма степен...За средностатистическия клиент според мен си остава неизгодно.
ПС Тарифите на мобилните оператори стават все по-усложнени и заплетени с хиляда "ако", "при", "само за"...
Принципно Асен е прав, че ако водиш по-дълги разговори, ще ти е изгодно, но...това ограничава групата потребители, за които ще е изгодно, в доста голяма степен...За средностатистическия клиент според мен си остава неизгодно.
ПС Тарифите на мобилните оператори стават все по-усложнени и заплетени с хиляда "ако", "при", "само за"...
Промоционален, че и юбилеен план:D Свикнал съм да говоря на 2-3 ст в цялата мрежа, а те предлагат начална цена от 12 ст(woo)
простата сметка показва, че ако говориш до една минута, за тези уж безплатни 1000минути трябва да платиш 120 лв. !!!!!! Наистина е подвеждащо, защото няма как да е безплатно, след като всяко обаждане ти струва 12 стотинки. А за да не трупаш огромни сметки трябва един път да набереш и да не затваряш телефона.
Лично за мен е много по-изгодно да включиш 12 приятеля за 1000мин и 15лв., защото така или иначе никой не говори с цялата мобилна мрежа на мтел,а си има един определен брой хора с които общува.
Като цяло ми изглежда един страшно подвеждащ и неизгоден план.... но те на това разчитат. Истинска изгодна и юбилейна програма е 1000 мин към целия мтел и да кажем 30лв такса, тогава пред магазините им ще има опашки от желаещи да вземат нови карти, а не от хора които ще се разправят и карат заради подвеждащите обяснения на някой консултант.
Лично за мен е много по-изгодно да включиш 12 приятеля за 1000мин и 15лв., защото така или иначе никой не говори с цялата мобилна мрежа на мтел,а си има един определен брой хора с които общува.
Като цяло ми изглежда един страшно подвеждащ и неизгоден план.... но те на това разчитат. Истинска изгодна и юбилейна програма е 1000 мин към целия мтел и да кажем 30лв такса, тогава пред магазините им ще има опашки от желаещи да вземат нови карти, а не от хора които ще се разправят и карат заради подвеждащите обяснения на някой консултант.
тва за мене е много подвеждащо много хора ще се вържат да отида и ако неим се обесни правилно ще са много вътре ама здраве е важно е да говориш и да казваш кво имаш тва е най тъпото нещо от МТЕЛ от години
Тези ревльовци са поели кампания да си разрушат имиджа ли, не знам вече какво да си мисля.
Но, защо ли ни тормозят нас клиентите така? В следното изказване е отговора: [B]Българският наказателен кодекс е "писан от престъпници"[/B], смята френският посланик.
http:// news.ibox.bg/news/id_952211516
Но, защо ли ни тормозят нас клиентите така? В следното изказване е отговора: [B]Българският наказателен кодекс е "писан от престъпници"[/B], смята френският посланик.
http:// news.ibox.bg/news/id_952211516
Отдавна не бях срещал по куца оферта :D 2009 сме ... нищо чудно че не рекламират ;)
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
А някой замислял ли се е защо няма да бъде рекламиран този план??? Именно защото звучи доста подвеждащо това 1000 безплатни минути в мрежата на Mtel/12ст. първоначално таксуване за всеки разговор. Като нищо ще си отнесат някоя солена глоба от КЗП
Не веднъж съм казвал, че всеки клиент има различно потребление и нужди и ако нещо не е изгодно лично за Вас не означава, че няма да е изгодно за друг. Всяка компания предлага различни тарифни планове за да посрещне различни нужди и да задоволи различни потребности. Всеки клиент сам избира как да говори..
Много е смешно като почнете да се изказвате от името на всички.
Много е смешно като почнете да се изказвате от името на всички.
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
Я чакай малко кой говори за изгодно и неизгодно къде в поста си съм споменал тези 2 думи???(angry) Става въпрос за умишлено подвеждане на клиентите, заради това именно няма да бъде рекламиран този план.
общо взето някои ще се наврат и ако не им се каже че ще ги таксуват вращане назад няма като си подписал МТЕЛ направо избиха рибата САМО ГЛОБУЛ