Mtel Zero - промоционален юбилеен тарифен план до 5.11.2009г.
Re: Mtel Zero - промоционален юбилеен тарифен план до 5.11.2009г.
Пиле, добави "за дълги разговори" и ще съм съгласна ;) ама иначе...
Изгоден е за такива като мен, дето говорят по 20-30 и нагоре минути ;)
Изгоден е за такива като мен, дето говорят по 20-30 и нагоре минути ;)
За дълги разговори към други мрежи е изгоден и то доста - ДА, това казвам и аз. Например: пет минутен разговор с Глобул би ми излязъл (ако говоря от Мтел-карта на посоченият абонамент) едва 1.32лв., докато ако съм на Extra Advance, би ми излезнал 1.60лв., или 1.80лв. ако съм (а аз съм, бтв.) на Extra Pro или някоя FIT-тарифа (без значение коя - стига да се говори извън извън включеното потребление). Съответно тези разлики биха станали двойни, ако проведа десетминутен разговор. Тук трябва да бъде отчетена и по-ниската месечна такса.
Идеята ми е друга - според мен няма по-изгодно предложение за разговори В ТЯХНАТА мрежа.
И двата тарифни плана, които предлагат с включено потребление към цялата им мрежа (на Мтел) предлагат много по-малко минути, на много по-висока цена:
http://mtel.bg/info/promotions/mtel_extra.php
...да не говорим, че предлагат и глупавата си група от няколко номера (според мен при плановете с включени минути към цялата мрежа групата е нещо напълно излишно - виж, ако минутите бяха до всички мрежи една група не би се отразила зле - справка любимият ми National 100). Дори след изчерпване на минутите включени в тези два плана, цената за разговор в мрежата е по-висока (респективно и първоначалното тарифиране). Ако човек говори основно в мрежата на този оператор, то не мисля, че има нещо по-добро от Zero. Разбира се за хора, които принципно говорят не повече от час (може би малко повече, мързи ме да го сметна абсолютно точно) месечно не е изгоден, това е пределно ясно.
Според мен е добре балансирано предложение..
;)
Идеята ми е друга - според мен няма по-изгодно предложение за разговори В ТЯХНАТА мрежа.
И двата тарифни плана, които предлагат с включено потребление към цялата им мрежа (на Мтел) предлагат много по-малко минути, на много по-висока цена:
http://mtel.bg/info/promotions/mtel_extra.php
...да не говорим, че предлагат и глупавата си група от няколко номера (според мен при плановете с включени минути към цялата мрежа групата е нещо напълно излишно - виж, ако минутите бяха до всички мрежи една група не би се отразила зле - справка любимият ми National 100). Дори след изчерпване на минутите включени в тези два плана, цената за разговор в мрежата е по-висока (респективно и първоначалното тарифиране). Ако човек говори основно в мрежата на този оператор, то не мисля, че има нещо по-добро от Zero. Разбира се за хора, които принципно говорят не повече от час (може би малко повече, мързи ме да го сметна абсолютно точно) месечно не е изгоден, това е пределно ясно.
Според мен е добре балансирано предложение..
;)
Пиле, ако водиш къси разговори от 1-2мин и към Мтел няма да ти е изгодна.
Така си е - но все пак си е забележимо постижение на фона на това, което предлагат в момента, посочените по-горе два тарифни плана..
Принципно Мтел винаги са държали малко по-високи цени (да не кажа най-високите) и това за мен наистина е добре балансирано предложение, особено за дългогодишните клиенти..
Принципно Мтел винаги са държали малко по-високи цени (да не кажа най-високите) и това за мен наистина е добре балансирано предложение, особено за дългогодишните клиенти..
Не е изгоден за разговори до чужди мрежи, с виваком профи разговора до всички е 15 ст,а при този план е 24 ст+такса
Що ли ми се струва, че профитата са за корпоративни клиенти, а тук коментираме план за частни лица...
Ми ок, и злато 180 за частни лица е по-добър,минутата е 22 ст до цял свят, а ако извадим и интернета който е включен , минутата пада под 20 ст;)... И минималното таксуване, и прехвърлянето... Изобщо не може да става дума за сравнение )
Мда, с абонамент от 40лв на месец :) Как точно си избираш с кои тарифи да я сравниш тази, защото определено критериите ти са ненормални:
1. Ако искам да плащам 40лв абонамент и да говоря само към другите мрежи - ще се преориентирам към друг тип абоанментна програма и при Мтел, няма да си взема такава с минути към тяхната мрежа:)
2. Ако не ми трябва мобилен интеренет - няма да ме интересува, че е включен в абонамента - даже ще предпочитам да го няма, за да не плащам за нещо, което не бих ползвала.
3. Ако познатите ми са на Мтел, колкото и минути да ми дадат от Виваком - все ще ми е неизгодно - не могат да ми дадат толкова, колкото Мтел към тяхната мрежа. (пак опираме до субективния фактор - към кого ще говориш).
1. Ако искам да плащам 40лв абонамент и да говоря само към другите мрежи - ще се преориентирам към друг тип абоанментна програма и при Мтел, няма да си взема такава с минути към тяхната мрежа:)
2. Ако не ми трябва мобилен интеренет - няма да ме интересува, че е включен в абонамента - даже ще предпочитам да го няма, за да не плащам за нещо, което не бих ползвала.
3. Ако познатите ми са на Мтел, колкото и минути да ми дадат от Виваком - все ще ми е неизгодно - не могат да ми дадат толкова, колкото Мтел към тяхната мрежа. (пак опираме до субективния фактор - към кого ще говориш).
Ми елементарно е за сравнение, с прехвалената от вас тарифа(която била добра за разговори до други) 40 лв се достигат още при първите 100 минути до чужди мрежи, така че си е съвсем съпоставимо.
То ако ще се говори по-малко от 100 минути до цял свят всеки би избрал злато 60(woo)
То ако ще се говори по-малко от 100 минути до цял свят всеки би избрал злато 60(woo)
Аз не бих :)
И не я хваля тарифата (ако въобще си чел какво съм написала), но със сравненията ти не съм съгласна и ти обясних защо. С мтелската програма може и да не стигам до 40лв сметка, а с избраната от теб вивателска ме задължаваш да плащам всеки месец толкова като такса. :) Това е един от неуместните моменти в сравнението ти :)
И не я хваля тарифата (ако въобще си чел какво съм написала), но със сравненията ти не съм съгласна и ти обясних защо. С мтелската програма може и да не стигам до 40лв сметка, а с избраната от теб вивателска ме задължаваш да плащам всеки месец толкова като такса. :) Това е един от неуместните моменти в сравнението ти :)