n97,Hero,Omnia HD кое от трите ??
n97,Hero,Omnia HD кое от трите ??
с риск да повторя някои теми....чудя се много, искам добре изглеждаш функционален телефон с добър hardware гледах, четох и така и така не мога да си избера между Nokia N97, Omnia HD и HTC Hero. Има теми, омнията предлага най-добрия hardware, но като гледам клипчета в нета пак бавно отваря приложения, имам старата и това и е голям проблем, много мисли, чак дразнещо. Кажете ми вашето мнение. Като цяло искам да има достъпни приложение (Apple отпада не ми харесва) хубава камера да прави добро видео да има добър wi-fi и точен gps и да е бърз. Посъветвайте ме много съм раздвоен :|
Re: n97,Hero,Omnia HD кое от трите ??
Според мен изчакай още една седмица да видиш и nokia n900 , според мен то ще е функционалното устроиство с много добър хардуер.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
N97 е много зле откъм хардуер. Да си купиш него, значи да се върнеш 2-3-4 години назад. И имай предвид, че е със същия софтуер като OmniaHD, но по-слаб хардуер. С други думи, там където OmniaHD е бавен, N97 ще е 2-3 дори 4 пъти по-бавен. Има тестове из интернет, които сравняват производителността им.
Hero е добър, но ''хубава камера да прави добро видео''... забрави за НТС. Hero снима CIF@15fps (352х288 срещу 640х480@30fps за N97 и 1280x720@24fps/720x480@30fps за OmniaHD). Няма да можеш и да гледаш кой знае колко свястни клипове на телефона си... А бе с HTC забравяш за мултимедия. Да не говорим, че Android все още е сравнително ограничен откъм софтуер, не че Symbian не е.
А бе с една дума, щом не искаш 3GS, взимай OmniaHD. По-добър няма да намериш.
Hero е добър, но ''хубава камера да прави добро видео''... забрави за НТС. Hero снима CIF@15fps (352х288 срещу 640х480@30fps за N97 и 1280x720@24fps/720x480@30fps за OmniaHD). Няма да можеш и да гледаш кой знае колко свястни клипове на телефона си... А бе с HTC забравяш за мултимедия. Да не говорим, че Android все още е сравнително ограничен откъм софтуер, не че Symbian не е.
А бе с една дума, щом не искаш 3GS, взимай OmniaHD. По-добър няма да намериш.
Телефонът за теб е OmniaHD. Телефонът разполага с един от най-добрите процесори на пазара, има доста RAM и добър графичен ускорител. Това, че телефонът работи бавно изобщо не е вярно. Телефонът е доста бърз. Дисплеят му е невероятен - 3.7" AMOLED capactive. Камерата му е много добра - 8 мегапикселова, с включени функции като smile detection, blink detection и др. Видеото, което заснема телефонът е най-доброто на пазара в момента - Самсунг-а е единствения телефон на пазара, който заснема видео в HD резолюция. За него (разбирай за Symbian) има достатъчно приложения, но те не могат да се мерят с тези за iPhone (разбирай OS X). Nokia N97 изобщо няма място при твоите желания, тъй като е с доста слаб процесор, малко RAM, без графичен ускорител или накратко - телефонът не е толкова бърз и даже е бавен в някои моменти. Относно HTC Hero - телефонът е много добър, след новия ъпдейт би трябвало да работи доста бързо и добре, има невероятен интерфейс, но камерата му не струва. Може да е 5 мегапикселова, но снимките от нея са доста посредствени. Видеото е на същото ниво. Е това е - за мен OmniaHD е единствения телефон, който отговаря на изискванията ти. iPhone 3GS е другия.. Какво не ти харесва в него? Камерата е 3 мегапиксела, но прави доста прилични снимки, а видеото си е доста добро.
оп не н900 съжелявам 181 грама няма къде да го оставя и не виждам в описанието наличието на ОС :| . Не искам iPhone много ми е...как да ти кажа....не искам да обидя никои притежател на горепосочения телефон не ми харесва...имах първия, който излезна 8гб версията 2 месеца изкарах и после 3 месеца не се намери никой желаещ да го вземе тъпа работа. Много неща не ми харесват в ОС Х на омнийката с която съм сега качвам 1 клип за няма и минута а на ОС Х ми отнемаше доста повечко време..или просто не съм знаел как по-бързо да стане. А какво ще кажете за Омния 2?
ОС на N900 е Maemo 5. http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=13460
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Omnia II е доста добър телефон, но ако питаш мен, не си заслужава upgrade-а от Omnia към Omnia II. Пък аз не виждам потенциал в WM преди излизането на 7-ма версия.
ясно, в главната спецификация на телефона нищо не пише по въпроса за това съм се объркал. 2 седмици се колебая дали да си взема омниата HD със старата не беше така...Излезна хареса ми много и си я взех сега нещо сякаш ме спира...Четох много негативни мнения, но и много положителни...едно е сигурно качеството на видеото и на дисплея ще е сигурно най-доброто на пазара. Някой притежател на този телефон има ли да сподели дали е доволен?
Какъв клип на iPhone 2G, какви работи...
Сигурен ли си, че си ползвал iPhone?
И, бтв, почти всички недостатъци, за които най-вероятно си мислиш, са изгладени в iPhone 3GS и OS 3.*.*.
Сигурен ли си, че си ползвал iPhone?
И, бтв, почти всички недостатъци, за които най-вероятно си мислиш, са изгладени в iPhone 3GS и OS 3.*.*.
оо даа сигурен съм чаках го от USA около 20тина дни дойде, единственото нещо, което до ден днешен ми харесва в него е прецизноста на тъч дисплея :)