n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
Re: n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
Ха-ха,ти го караш да чака още 4-5 месеца:S А и
[Quote]Samsung e посредствена марка, нямат никаква визия, абе пошла работа.[/Quote]
си е чисто изхвърляне,с което човек пропуска някои от хитовите модели на пазара днес колкото и да не ти се иска (whistle)
Направил си добър избор със Sony-Ericsson W995,но недей бъзикай другите:X
[Quote]Samsung e посредствена марка, нямат никаква визия, абе пошла работа.[/Quote]
си е чисто изхвърляне,с което човек пропуска някои от хитовите модели на пазара днес колкото и да не ти се иска (whistle)
Направил си добър избор със Sony-Ericsson W995,но недей бъзикай другите:X
Слушам :D Просто мнение. Какво го бърка да изчака 4 месеца. Аз W995 го чаках 5 месеца да излезе и всеки ден броях дните до излизането му. :) А когато взех отново пях по кафетата с 4.0 player. E, не бях сам де :P
[Quote]Samsung e посредствена марка, нямат никаква визия, абе пошла работа. [/Quote]
Човек не ми разваляй впечатлението за теб. Аз също съм фен на СЕ, но съм обективен. Кажи ми къде бяха SE, когато Samsung пуснаха i900 или i8510 innov8?
Колко време се бавят SE с пускането на обявен нов телефон? Ммм нали се сещаш Xperia X1, Satio (обявиха първи 12mpx телефон), ама Samsung пак ги изпревариха. Вярно и при другите марки се случва такова забавяне Nokia - N97 - :D :D , Samsung - OmniaHD, но при SE то просто става традиция.
А относно визията - въпрос на вкус. Примерно (без да се обиждаш), но w995 не ми харесва на дизайн особено цифровите бутони, или стойката до камерата - теб пък те кефи. Аз харесвам OmniaHD - ти не. Виждаш ли всеки има различен вкус и това, че на теб не ти харесва нещо не значи, че то е не е хубаво.
Човек не ми разваляй впечатлението за теб. Аз също съм фен на СЕ, но съм обективен. Кажи ми къде бяха SE, когато Samsung пуснаха i900 или i8510 innov8?
Колко време се бавят SE с пускането на обявен нов телефон? Ммм нали се сещаш Xperia X1, Satio (обявиха първи 12mpx телефон), ама Samsung пак ги изпревариха. Вярно и при другите марки се случва такова забавяне Nokia - N97 - :D :D , Samsung - OmniaHD, но при SE то просто става традиция.
А относно визията - въпрос на вкус. Примерно (без да се обиждаш), но w995 не ми харесва на дизайн особено цифровите бутони, или стойката до камерата - теб пък те кефи. Аз харесвам OmniaHD - ти не. Виждаш ли всеки има различен вкус и това, че на теб не ти харесва нещо не значи, че то е не е хубаво.
Пич, казах по-горе, че ще послушам забележката. Не бъркай характеристиките и визията на един тел с датата на неговото излизане. Това са две различни неща.;)
Характеристиките и датата на излизането бяха относно твърдението, че Samsung e пошла марка, а относно дизайна после го добавих просто изпуснах да го напиша :)
Окей, кажи ми с какво тогава Самсунг превъзхождат един от трите бранда Nokia, Sony Ericsson и HTC ?
Ама говори за самите телефони, а не кога излизат. ;)
Ама говори за самите телефони, а не кога излизат. ;)
С всичко. Няма нищо, с което Omnia HD да не превъзхожда Satio, освен мегапикселите, но пък Samsung-а компенсира с видео. Nokia нямат добър смарт, освен N900, който си е нишов продукт. HTC правят Android-чета и WM смартове. При Android са най-добрите (до излизането на Milestone), а при WM Самсунг им се опират (освен HTC HD2..). Самсунг имат модели с почти всяка ОС, във всеки ценови клас, насочени към всяка ниша. СЕ нямат читав смарт.. Nokia изостават с няколко години, макар че напоследък се събудиха и изкараха N900. HTC пускат само нишови продукти, като цената им не е много ниска.. Виждаш ли с какво Самсунг превъзхождат повечето брандове?
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Според това, което си написал като изисквания към апарата - Omnia HD.
(yes) Да, ама немат нещо, което да превъзхожда другите, било камера, било mp3, операционна система и т.н. Всичко е им от средна класа. Така например СЕ-тата са номер 1 в музиката и в камерите, HTC - в Андроидчетата, Аpple в браузера и прочие.
Се-тата не са най-добри в камерите и музиката, а Самсунг са. Pixon12 е най-добрият камерфон на пазара и Satio не може да му се опре по никакъв начин (като говорим за камери). При музиката - Samsung OmniaHD превъзхожда всички Walkman-и. Да не говорим за Serenata или Bead DJ. За ОС-ите точно пък Самсунг превъзхождат всички, защото имат модели с почти всяка ОС, пък си готвят и тяхна собствена.. За андроидчетата е така. Apple пък превъзхождат всички с браузъра и приложенията, не само Самсунг. Стига сме се отклонявали от темата - човекът искаше съвет..
По темата - ако говорим за забавление, никой не може да стъпи и на малкия пръст на iPhone, но щом казваш, че не ти допада - HTC Hero или Motorola Milestone. Моторолата е много по-добра (според мен), но все още не е дошла в България, макар че скоро и това ще стане. От другите телефони бих ти препоръчал HTC HD2, ако преглътнеш малко по-слабата камера и видеозапис, както и това, че няма да имаш на разположение страхотните игри, с които разполага iPhone. Omnia HD е най-добрият мултимедиен телефон, но пък Symbian леко го кастрира.. В общи линии трябва да направиш компромис с нещо.. По критериите ти, като изключим това, че не ти харесва iPhone, ябълката е най-добрият избор..
По темата - ако говорим за забавление, никой не може да стъпи и на малкия пръст на iPhone, но щом казваш, че не ти допада - HTC Hero или Motorola Milestone. Моторолата е много по-добра (според мен), но все още не е дошла в България, макар че скоро и това ще стане. От другите телефони бих ти препоръчал HTC HD2, ако преглътнеш малко по-слабата камера и видеозапис, както и това, че няма да имаш на разположение страхотните игри, с които разполага iPhone. Omnia HD е най-добрият мултимедиен телефон, но пък Symbian леко го кастрира.. В общи линии трябва да направиш компромис с нещо.. По критериите ти, като изключим това, че не ти харесва iPhone, ябълката е най-добрият избор..