n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
Re: n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
[Quote]А случайно да има начин да кача Walkman 4.0 на моя W910?[/Quote]
Eх, знам какво ти е, брат. :| Споко, 4.0 player ще бъде в твоите ръце и ще ти бъде още по-сладък :)
Eх, знам какво ти е, брат. :| Споко, 4.0 player ще бъде в твоите ръце и ще ти бъде още по-сладък :)
-
- Регистриран: 12 окт 2006, 18:23
Като сменя gsm-а,нали :|
Офф и аз съм пред същата дилема кои телефон да си взема.Как ми се ще да е XPERIA X10 ама как да чакам толкова време.И май ще вземам Samsung I8000 Omnia II.
OMNIA II не бих я заменил със сегашната ми омния (лично мнение). Вчера гледах сигурно 2 часа клипове и от н97 не бях много доволен, но на дизайн е много по-добра. Н97 или Омниа HD кое от двете сега незнам
Аз бях пред същата дилема и избрах OmniaHD ;)
Още един глас за Omnia HD!(yes)
И за да не бъда голословен, виж какво съм писал в тази тема: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=247176&cat_id=5&view=0
П.п. От друга страна, ако повече ти допада N97 си го вземи, "щом ти е на сърце", ти ще си го ползваш. Важното е теб да те удовлетворява, а не какво показват сравненията и тестовете или пък ние.;)
И за да не бъда голословен, виж какво съм писал в тази тема: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=247176&cat_id=5&view=0
П.п. От друга страна, ако повече ти допада N97 си го вземи, "щом ти е на сърце", ти ще си го ползваш. Важното е теб да те удовлетворява, а не какво показват сравненията и тестовете или пък ние.;)
пълни глупости говорите имам н97 мини при това и върви перфектно нито забива нито хардуера му е лош и да ви кажа нокиа са каде каде по добри от хтц или се
Ама много ясно, щом ти го имаш значи е перфектен.
И хардуера е най-добрия на пазара, не се притеснявай.
Остави ги балъците да си взимат разни HTC-та и подомни ;)
И хардуера е най-добрия на пазара, не се притеснявай.
Остави ги балъците да си взимат разни HTC-та и подомни ;)
Да бе, ръцете му са златни, за това не забива. В моите се прецаква, защото съм грозен, тъп нещастник и телефона не ме харесва. :D
Гледайки тази тема се потвърждава мнението ми, че форумът се е превърнал от огромна в абсолютна смрад. Никой не даде един свествен съвет. Последното не значи, че аз ще дам, разбира се.