n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
Pyrvo izvinqvam za latinicata imam problem..
Pomognete mi, 3 meseca ne moga da si izbera telefon...kolebanie sled kolebanie, edinia tova ima drugiq go nqma, 3tiq ne moje tova, 4tiq kakyv dispaly ima i t.n.
Iskam da ima sravnitelno dobra kamera i da pravi dobro video, da ima dobyr hardware i glavno shte e za zabavlenie. iPhone-a e dobyr za zabavlenie, no prosto ne sym im po4itatel...Mnogo mi dopada bqlata n97, no ima slab hardware..4eta ima + i - daite vashite mneniq. Blagodarq vi predvaritelno. Oshte vednyj se izvinqvam za latinicata
Pomognete mi, 3 meseca ne moga da si izbera telefon...kolebanie sled kolebanie, edinia tova ima drugiq go nqma, 3tiq ne moje tova, 4tiq kakyv dispaly ima i t.n.
Iskam da ima sravnitelno dobra kamera i da pravi dobro video, da ima dobyr hardware i glavno shte e za zabavlenie. iPhone-a e dobyr za zabavlenie, no prosto ne sym im po4itatel...Mnogo mi dopada bqlata n97, no ima slab hardware..4eta ima + i - daite vashite mneniq. Blagodarq vi predvaritelno. Oshte vednyj se izvinqvam za latinicata
-
- Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01
Re: n97.n900,iPhone,HTC Hero, HD2, Omnia HD, Xperia - koi?
HTC HD2 според мен е най-добрият вариянт ;)
Подкрепям Bogatasha, но не напълно. Единствения недостатък на HTC HD2 е размера, и като алтернатива бих предложил OmniaHD. Ако размера на HD2 не те притеснява вземай го ! ;)
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
С 2-те ръце гласувам за HD, OmniaHD 8) Супер телефон.
Веднъж четох, че ако дизайна на телефона не ти е по сърце, то просто да не ГО ВЗИМАШ!... казваш, че ти харесваш n97... Така че - ПОСЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ...
Samsung OMNIA HD от тези изброени е най добър. Единственото което може да се отчете като минус поне за мен е грамажа, размерите. Но няма как това се дължи на големия дисплей. А за екстрите има най много от изброените.
Интересно с какво ще се забавляваш с предложенията, които са ти дали .. с калкулатора ли :D
Предлагам ти макар и да не си фен iPhone 3GS - дъъъъълго време няма да ти омръзне при положение, че вмомента е най-атрактивната мобилна гейминг платформа (Sony с PSP и Нинтендо с DS гълтат въздух вмомента) има над 100 000 приложения и хардуера е един от най-добрите слагани в телефон и на всичкото отгоре е оптимизиран да го използва напълно. Снима добро видео.
Евентуално ако си наистина държиш да нямаш ябълка лого отзад на телефона като евентуален друг вариант може да се спреш на HTC Hero .. макар и да не ти дава и половината от възможностите на гореспоменатия пак е много по-добре от другите.
Предлагам ти макар и да не си фен iPhone 3GS - дъъъъълго време няма да ти омръзне при положение, че вмомента е най-атрактивната мобилна гейминг платформа (Sony с PSP и Нинтендо с DS гълтат въздух вмомента) има над 100 000 приложения и хардуера е един от най-добрите слагани в телефон и на всичкото отгоре е оптимизиран да го използва напълно. Снима добро видео.
Евентуално ако си наистина държиш да нямаш ябълка лого отзад на телефона като евентуален друг вариант може да се спреш на HTC Hero .. макар и да не ти дава и половината от възможностите на гореспоменатия пак е много по-добре от другите.
н900 много ми допадна, ноо вчера гледах видеота в youtube и на нито едно от тях телефона не се справи добре с флаш плей незнайно защо...Омниата ми допада наистина много, искам да има много добър, както се казва "response" на дисплея, HTC-то има невероятен хард.., но дали го ползва? За момента присърце ми е най-много бялата н97, но hardware-ната част ме спира....не искам като си пусна някой клип и да ми върви зле..
Спред мен изчакай февруари, събери 1260 лв и си вземи Xperia X10 Android. Хем е ще бъде най-новия тел ( и ще се подиграваш на тия дето са си взели тел на коледа ), хем компонентите му ще бъдат на макс - 1 ghz. Mожеш да пробваш и Motorola Droid. Айфон е вече за бабите, N97 e най-красивият смартфон, но ако държиш на мегахерците - това не е твоя тел. Samsung e посредствена марка, нямат никаква визия, абе пошла работа. Подкрепям те за HTC Hero, също е прекрасен избор. Това е другият красавец, след N97.