Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове?
Re: Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове
[Quote]Малко прекалявате...[/Quote](woo)(no)
Къв си ти бре операторски трол(angry) Все пак темата е "какво да очакваме от операторите като нови планове" а не какво им се иска на кооператорите.Анадъмму шинди,капиш и т.н.
Къв си ти бре операторски трол(angry) Все пак темата е "какво да очакваме от операторите като нови планове" а не какво им се иска на кооператорите.Анадъмму шинди,капиш и т.н.
Не ние не сме нагли а операторите, че ни третират, като държава от третия свят и ни цоцат до последно!!! Като гледам обаче на теб ти харесва да те правят на глупак или просто ти плащат да правиш нас на будали. Само, че живеем в 21 век не сме талибани да не знаем кво става по широкия свят, а щом навсякъде едно нещо може да стане значи и в нашата държава може!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 21 юни 2012, 00:47
Обективният,твоето желание 15.90лв 150мин(реално 120) и 150мб нет,в момента може да го осъществиш срещу 9.90лв за 120мин и още 5.90лв за 500МБ нет със Viva Free.Е кажи ми,от къде това притеснение за печалбата на операторите в тебе?(angry)
Очакваме сериозно намаляване на цените от операторите,да се борят за абонатите със добри оферти!
[b] 20лв 500МБ и 500 минути национални и международни
15лв по-малко минути и по-малко нет,примерно 300МБ
10лв 100-150мин и 150МБ
И след МБ неограничен нет на 128kbps,а не да ни цакат на 64 !!! [/b]
А към тези искания прибавям и тези,без:[b] "нескрити" условия като 61с=2 минути,искаме си таксуване на секунда;без взимане на пари за махане на гласова поща,която е автоматично включена,повечето нямат нужда от нея,който иска да има възможност да си я пусне безплатно;1.90лв наказателна такса при спиране;0.49лв връзка със сътрудник;черпене на минутие като говориш в твоята мрежа от националните;ограничение на нета на 64kbps;таксуване след изчерпване на включените МБ на цени от 0.20лв на МБ както е в някой планове в момента
[/b]
Очакваме сериозно намаляване на цените от операторите,да се борят за абонатите със добри оферти!
[b] 20лв 500МБ и 500 минути национални и международни
15лв по-малко минути и по-малко нет,примерно 300МБ
10лв 100-150мин и 150МБ
И след МБ неограничен нет на 128kbps,а не да ни цакат на 64 !!! [/b]
А към тези искания прибавям и тези,без:[b] "нескрити" условия като 61с=2 минути,искаме си таксуване на секунда;без взимане на пари за махане на гласова поща,която е автоматично включена,повечето нямат нужда от нея,който иска да има възможност да си я пусне безплатно;1.90лв наказателна такса при спиране;0.49лв връзка със сътрудник;черпене на минутие като говориш в твоята мрежа от националните;ограничение на нета на 64kbps;таксуване след изчерпване на включените МБ на цени от 0.20лв на МБ както е в някой планове в момента
[/b]
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Aбонатите на Виваком да си говорят и без това повечето от тях са самотници, и за това са тук във форума, та да се запознаят с някой друг абонат на оранжевите. :D На мен абонатите на LOOP са ми повече даже
Ставаш все по Обективен, когато нямаш какво да кажеш!:D
По темата аз не очаквам чудеса, знам че това, което искаме, ще стане един ден, но няма да е сега понеже в нашата държава нещата стават трудно и мудно.
По темата аз не очаквам чудеса, знам че това, което искаме, ще стане един ден, но няма да е сега понеже в нашата държава нещата стават трудно и мудно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Ок, да са 500 МБ и 200 мин. примерно нали пак някой ще ревне, че минутите са малко. По-добре да има един план с малко по-висока такса, но да задоволи всичките потребности на потребителя.[/Quote]Ами нали тези оферти, дето ги мъдрите са точно за интернет. Защо да ме задължават да плащам 500 + 500 мин. само за да ползвам нормален нет за смартфон? Къде отива целия смисъл от боба и евтината минута 11 ст. ако никога няма да я достигна и ще плащам по 500 мин. които никога няма да използвам?
Който иска да приказва много - нека си има тарифа с много минути.
Който иска да приказва много - нека си има тарифа с много минути.
Едва ли Боб някога ще пуснат допълнителни пакети или само план без минути, но с данни...
Но един план като Супербоб + 500мб за 20 лв ще е трепач!
Но един план като Супербоб + 500мб за 20 лв ще е трепач!
Иначе заветният ден иде - 24 часа. После, както виждаме, очакванията за намаления в момента липсват, така че операторите продължават да ни дерат на сегашните цени, а те почват да плащат по-малко на конкуренцията... Честито :) Тези, дето чакаха 5 ст/мин, да се самообесят ритуално :D
Аз не знам, защо някои очакваха/т чудеса да станат...
Супербоба важи до 1.07, така че след тази дата може да има нови планове.
Предполагам не очакваш събота и неделя някаква промяна?
И все пак аз съм оптимист все още;)
Предполагам не очакваш събота и неделя някаква промяна?
И все пак аз съм оптимист все още;)