Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове?
Re: Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове
И аз ще се радвам на оферти,каквито е написал PLAYL|FE и без нескрити условия като:60/60;взимане на пари за махане на автоматична гласова поща;6м активна карта;1.90лв наказателна такса при спиране;0.49лв връзка със сътрудник,черпене на минутие като говориш в твоята мрежа от националните;ограничение на нета на 64kbps;таксуване след изчерпване на включените МБ на цени от порядъка на 0.20лв на МБ както е във лупа или веднага точене на 10лв за нови 500МБ както е в австрийския боб.
Обективният къде го видя това нещо побно при лупа на Мтел ?!? И недей така нагло да го представяш като неограничен нет,след като тия 100МБ за нищо не стават,а след тях нета се реже на 64kbps и на практика си отива.
Alfonciо,спамиш навсякъде,само не и където трябва - в спам темата.Не съм видял някъде ти да докажеш твои твърдения,за когото и да било,за каквото и да било,ако не се лъжа и срещу един от модераторите джавкаше.Когато пак някой постне манипулативно видео,с което иска да покаже,че айфоуна е толкова здрав колкото Samsung Galaxy,оново ще пиша,че айфоуна е чуплив и аргументирано ще разоблича манипулацията.Когато отново някой рекламира план,като споменава за хубавите му страни и не пише нищо за нескритите условия,когато се рекламира нагло - аз пак ще пиша.
mod edit: Последно предупреждение.
vladovn
Обективният къде го видя това нещо побно при лупа на Мтел ?!? И недей така нагло да го представяш като неограничен нет,след като тия 100МБ за нищо не стават,а след тях нета се реже на 64kbps и на практика си отива.
Alfonciо,спамиш навсякъде,само не и където трябва - в спам темата.Не съм видял някъде ти да докажеш твои твърдения,за когото и да било,за каквото и да било,ако не се лъжа и срещу един от модераторите джавкаше.Когато пак някой постне манипулативно видео,с което иска да покаже,че айфоуна е толкова здрав колкото Samsung Galaxy,оново ще пиша,че айфоуна е чуплив и аргументирано ще разоблича манипулацията.Когато отново някой рекламира план,като споменава за хубавите му страни и не пише нищо за нескритите условия,когато се рекламира нагло - аз пак ще пиша.
mod edit: Последно предупреждение.
vladovn
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
[quote] Обективният къде го видя това нещо побно при лупа на Мтел ?!? И недей така нагло да го представяш като неограничен нет,след като тия 100МБ за нищо не стават,а след тях нета се реже на 64kbps и на практика си отива. [/quote]
http://loop.bg/page.php?p=loop_cool
http://loop.bg/page.php?p=loop_extreme
Или не гледаш хубаво, или наистина си вивакомски трол. Ти си нагъл, защото подлъгваш потребителите с твоите неверни твърдения. ;)
http://loop.bg/page.php?p=loop_cool
http://loop.bg/page.php?p=loop_extreme
Или не гледаш хубаво, или наистина си вивакомски трол. Ти си нагъл, защото подлъгваш потребителите с твоите неверни твърдения. ;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ей още от сутринта почвате.
Поне си изпийте кафето :)
(coffee)(coffee)(coffee)
Поне си изпийте кафето :)
(coffee)(coffee)(coffee)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Стига си се обяснявал бе, пич. Отпусни се малко... нали затова е форум - да пишеш... Само дето извърташ нещата, както на теб ти е угодно и повтаряш до втръсване едно и също. Като черна радиостанция си вече. Казваш другите да са обективни, а изтъкваш само минуси...
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Пил съм си кафето и съм в много добро настроение на работното си място. :P Просто леко се подразних от факта, че тоя Айфон фен пак обръща нещата в своя полза, въпреки че офертите, които посочих ги има от доста време, той пак продължава да си говори, както на него му е изгодно.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Наистина, нека някой от мтел да даде надежда, че до месец два ще има някакъв план,различен от актив....[/Quote]Който мисли, че бана ми трябва да отпадне нека пише на бехар. Все още не съм баннат по всичките IP които ползвам за това когато мога ще пописвам, въпреки, че ми е много неприятно заради бизнес отношенията на форума с фирмата в която работя аз да отнасям бан....
щом се банват служители... как така колегите от другите операори не са баннати... не, че го искам.. просто е странно
[B]СТИГА ОФТОПИК![/B]
Новите тарифи на мтел са стандартни, върху тях, започват промо условия съвсем скоро, не си мислете, че това са перманентни условия или нещо такова. Относно тарифирането на S&T то е 60/1 и не е променяно. Условията на промоцията му изтичат на 30ти, все още нямам инфо обаче за бъдещето на тарифата. Ангажирам се да ви пиша повече подробности скоро /ако не баннат и ip на телефоние ми/.
[i][B]@vladovn Assena5 Знам, че ви е дадено право да банвате ънбанвате по ваша преценка, присовавам, да махнете моя бан който не смятам, че е заслужен![/B][/i]
щом се банват служители... как така колегите от другите операори не са баннати... не, че го искам.. просто е странно
[B]СТИГА ОФТОПИК![/B]
Новите тарифи на мтел са стандартни, върху тях, започват промо условия съвсем скоро, не си мислете, че това са перманентни условия или нещо такова. Относно тарифирането на S&T то е 60/1 и не е променяно. Условията на промоцията му изтичат на 30ти, все още нямам инфо обаче за бъдещето на тарифата. Ангажирам се да ви пиша повече подробности скоро /ако не баннат и ip на телефоние ми/.
[i][B]@vladovn Assena5 Знам, че ви е дадено право да банвате ънбанвате по ваша преценка, присовавам, да махнете моя бан който не смятам, че е заслужен![/B][/i]
[Quote]Тема: Re: Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове
Автор: ReplikoN is Crazy!
Публикувано: 26.06.2012 09:42
@vladovn Assena5 Знам, че ви е дадено право да банвате ънбанвате по ваша преценка, присовавам, да махнете моя бан който не смятам, че е заслужен![/Quote]
Виждам, че има обръщение и към мен... Не един път писах в форума, че съм против банна ти, но той остана. Аз чужди наказания не махам, само моите които съм създал.
Препоръчвам ти да го махнеш, както предния път през септ. месец.
Автор: ReplikoN is Crazy!
Публикувано: 26.06.2012 09:42
@vladovn Assena5 Знам, че ви е дадено право да банвате ънбанвате по ваша преценка, присовавам, да махнете моя бан който не смятам, че е заслужен![/Quote]
Виждам, че има обръщение и към мен... Не един път писах в форума, че съм против банна ти, но той остана. Аз чужди наказания не махам, само моите които съм създал.
Препоръчвам ти да го махнеш, както предния път през септ. месец.
Ей, добре, че каза, че шегуваш накрая, че бая се бях изумил вече. (woo)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Цъкай с проксито на опера,tor или нещо подобно.Не вярвам да баннат ип-тата,които се дават за гпрс-а на мтел,защото при всяко свързване се сменя,това ип,сега ти го използваш,след малко ще е на друг клиент,който може да иска да пише тука,а няма нищо общо с твоя бан и няма да може съответно.....
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
А кому е необходимо Крейзи да прави гимнастики след като участието му тук е от полза за всички?
Къде другаде бихте могли да чуете мнението и думата на Мтел в неформална среда? Къде на друго място можете а зададете въпрос на Мтел и да получите отговор? Кой оператор на *88 или в кой БЦ някой ще вземе проблема ви присърце и ще ви предложи смислено от човешка гледна точка решение?
Вместо да се банва би следвало да бъде поканен да пише тук с ник Мтел, а също така и да се поканят хора от другите два оператора. Защото хора като айфон келеша само вредят на имиджа на оператора си и не добавят никаква стойност към форума.
Къде другаде бихте могли да чуете мнението и думата на Мтел в неформална среда? Къде на друго място можете а зададете въпрос на Мтел и да получите отговор? Кой оператор на *88 или в кой БЦ някой ще вземе проблема ви присърце и ще ви предложи смислено от човешка гледна точка решение?
Вместо да се банва би следвало да бъде поканен да пише тук с ник Мтел, а също така и да се поканят хора от другите два оператора. Защото хора като айфон келеша само вредят на имиджа на оператора си и не добавят никаква стойност към форума.