Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове?
Re: Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове
crazy, стига си ревал, дано имаш бан на всички ИП. Като не те искат какво се натискаш?
Кукла на конци, аман от реввльовци вече.
Кукла на конци, аман от реввльовци вече.
аз пък не съм дооволен от Крейзи, само едностранчива информация дава. Да се маха!
[Quote]само едностранчива информация дава[/Quote]
Много ясно, че инфото ще е такова, все пак работи в Мтел и не го крие, но важното за мен е, че не се опитва да ти промива мозъка с това колко Мтел са велики, а офертите на конкуренцията е боклук, което го прави "Българин" или там както са му другите никове. Ето заради такива платени драскачи, като "Българин", Виваком почна да ме дразни почти толкова колкото и Мтел. Иначе съм имал въпроси към крейзи на лична , като той ми е давал най-точна информация за разлика от *88 или служителите в магазин на Мтел.
Много ясно, че инфото ще е такова, все пак работи в Мтел и не го крие, но важното за мен е, че не се опитва да ти промива мозъка с това колко Мтел са велики, а офертите на конкуренцията е боклук, което го прави "Българин" или там както са му другите никове. Ето заради такива платени драскачи, като "Българин", Виваком почна да ме дразни почти толкова колкото и Мтел. Иначе съм имал въпроси към крейзи на лична , като той ми е давал най-точна информация за разлика от *88 или служителите в магазин на Мтел.
Нямам опция да махам бан в модераторското меню. Освен това обещах нещо: докато не се публикуват ясни правила в правилата на Форума аз лично няма да налагам бан и няма да модерирам нито едно мнение с изключение на постове написани на шльокавица и теми, нямащи връзка с тематиката на Форума.
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Този форум пропада със страшна сила. Става пълен мазальоч. Подозирам, че много скоро ще се появи един нов и този ще си умре по естествен път.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Аз искам да е тук ,но не зависи от мен..Ако някой мен ме пита,може би трябва да се търси друг форум, в който да се преместят стойностните хора.Има и други сайтове за мобилни телефони,това че този е най-популярен,не го прави единствен.
Хайде да гласуваме - "ЗА" и "ПРОТИВ" Crazy! Аз също мисля, че той е обективен и не толкова пристрастен както го изкарват някои хора. А и наистина е отзивчив и винаги се старае да помогне с каквото може.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Хайде да гласуваме [/Quote]
Препоръчваш гласуване, но никой няма да ти обърне внимание – глас в пустиня знаеш ли какво е? Гласуване вече имаше в тази тема:
www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=396887&cat_id=1&view=1
и то иницирано от самия администратор на форума, но той така и не се произнесе окончателно. Започна нещо и така го заряза. Самият Крайзи призовава днес да сме му пишели лично, но моя опит с този човек е пак ти казвам – глас в пустиня...
Много сме малки и незначителни да им се бъркаме в бизнеса и интересите....
Препоръчваш гласуване, но никой няма да ти обърне внимание – глас в пустиня знаеш ли какво е? Гласуване вече имаше в тази тема:
www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=396887&cat_id=1&view=1
и то иницирано от самия администратор на форума, но той така и не се произнесе окончателно. Започна нещо и така го заряза. Самият Крайзи призовава днес да сме му пишели лично, но моя опит с този човек е пак ти казвам – глас в пустиня...
Много сме малки и незначителни да им се бъркаме в бизнеса и интересите....
crazy вън!
форума е безпристрастен, не трябва да има манипулатори. Какво прави крейзи? пуска разни мухи, уж май нещо сякаш щяло да има, очаквайте утре и ала бала. Инфото което дава се получава съвсем спокойно се получава от *88 или от сайта.
Той манипулира общественото мнение и не му дреме за Вас!
Крие недостатъците и изтъква предимствата, като не отговаря в неудобни за него теми и въпроси.
Не е необходим на никого! Хора вземете се в ръце.
форума е безпристрастен, не трябва да има манипулатори. Какво прави крейзи? пуска разни мухи, уж май нещо сякаш щяло да има, очаквайте утре и ала бала. Инфото което дава се получава съвсем спокойно се получава от *88 или от сайта.
Той манипулира общественото мнение и не му дреме за Вас!
Крие недостатъците и изтъква предимствата, като не отговаря в неудобни за него теми и въпроси.
Не е необходим на никого! Хора вземете се в ръце.
Много си прав, това го казвам напълно сериозно ! Някой, ако си мисли, че има.заплюта територия ама мнооооого се лъже.
Аз смятам все пак някой да отвори една анкетка за Крейзи
Аз смятам все пак някой да отвори една анкетка за Крейзи