Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове?

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: Наближава 1.07, какво да очакваме от операторите като нови планове

Мнение от motofen2 » 26 юни 2012, 20:17

Е,засега е ясно,че поне цените за роуминга падат.Обаче това не касае мнозинството.Песисмист съм.Няма да има приемливи тарифи с и без мобилен интернет и след заветната дата 1 юли :|

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 26 юни 2012, 20:19

Кротни се малко бе, пич... Като че ли предложението е теб да те уволнят и да сложат Крейзи на мястото ти... Мен пък ти не ме кефиш, и к'во... Ако бановете се раздават по това дали някой потребител се харесва на всички други, всички ще имат бан...

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 26 юни 2012, 20:19

Кротни се малко бе, пич... Като че ли предложението е теб да те уволнят и да сложат Крейзи на мястото ти... Мен пък ти не ме кефиш, и к'во... Ако бановете се раздават по това дали някой потребител се харесва на всички други, всички ще имат бан...

АйФоУнФен
Регистриран: 15 юни 2012, 02:32

Мнение от АйФоУнФен » 26 юни 2012, 20:31

Не забравяйте каква е темата,спамери.Всички служители да си отворят очите,това са ни исканията!!! : ) "[b]Пример за нещо хубаво би било предлагането на подобни тарифи от всички оператори:

150мин към всички мрежи = 6лв.
150мин към всички + 150МБ = 10лв.
250мин към всички мрежи = 10лв.
300мин към всички + 300МБ = 15лв.
500мин към всички мрежи = 15лв.
500мин към всички + 500МБ = 20лв.
1000мин към всички + 1ГБ = 35лв.[/b]
"
А към тези искания прибавям и тези:без "нескрити" условия като 61с=2 минути;взимане на пари за махане на гласова поща,която е автоматично включена;6м активна карта,вместо 12м;1.90лв наказателна такса при спиране;0.49лв връзка със сътрудник'черпене на минутие като говориш в твоята мрежа от националните;ограничение на нета на 64kbps;таксуване след изчерпване на включените МБ на цени от порядъка на 0.20лв на МБ както е във някой планове или веднага точене на 10лв за нови 500МБ както е в австрийския боб.

Offtopic:В момента протича преброяване служителите на Мтел и техните фенове :D До колкото знам Крейзито не може да пише като служител на Мтел,но у дома може да си пише.Аз лично съм раздвоен,но бих го приел само с ник "Мтел Служител","На заплата в Мтел" или нещо подобно.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 26 юни 2012, 20:31

то е малоумно това.първо крейзи никога не е седял да обяснява мтел колко са велики,а се е опитвам да помага на хората...между другото точно със служители на мтел това го е имало и в други форуми преди години (примерно 10) и винаги са били отзивчиви и са помагали,а не са ръсели тъпизмо колко е велик мтел,за разлика от служителите на другите операотри.като собственика на сайта,който уважавам по принцип не го кефи това ,като затваря усти не знам какво постига.само смъква нивото на сайта,и на свестните и редовните тука ще им писне и като няма посещаемост няма и пари от реклами и спонсорство.крейзи или някой като него няма да наклони х*я на никой да изпозлва услгиите на мтел или не,а само помага на тези,които вече ги използват.

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 26 юни 2012, 20:33

[Quote] Някой, ако си мисли, че има.заплюта територия ама мнооооого се лъже.[/Quote]
Давам си сметка за продължаващия офтопик, но...да ти кажа, добре са си направили сметката, като не ни обръщат никакво внимание...форума е доста разработен и популярен. Много трудно ще се пренесе пишештото ядро в друг такъв. Сега се замислям, че единствено ако повече хора спрат да пишат в знак на протест, би могло нещо да се промени, но и това трудно ще стане..

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 26 юни 2012, 20:36

Абе хора я се спрете малко, видяло се е, че ще си пиша от вкъщи и от мобилния, точка.... не искат човек от М-Тел да участва в този форум, да само от М-Тел.... Естествено е да има хора против мен, есетствено е и да има за мен (мнозинството по мое скромно мнение)(beer).

Обаче нека да не разваляме теми които нямат общо с това, може да ми е кофти, че имам бан, но съм и фен на форума от самото му създаване.... така, че говорете си по-темата ако някой има нещо да пита, да пише на ЛС, ще се постарая да продължа комуникация с всички.

ПС: 100% съм съгласен, има нужда от правила. И да, вече се прави нов форум и то от хора тук в този сайт... ако ще прокопса мобилето, то ще е с нови правила които трябва да се спазват!

Евала на Асена и Владо (Който до скоро не харесвах много), че си държат на принципите и на думата!
Относно наетите хора от единия оператор (външната ПР фирмичка която ми предложи работа за тях ;) ) пичове, не си губете времето с рушенето на форума като атакувате основния си конкурент :) Хората вече ви знаят никовете!

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 юни 2012, 22:39

[Quote]Автор: NickRey
Публикувано: 26.06.2012 15:22

[Quote]
На мен не ми е от полза, значи не е за всички!
[/Quote]

Много интересна гледна точка! ;) [/Quote]
Ами да, някой говори от името на всички и аз се намесих. Нямам ли право да си изкажа аз мнението ????
Щом на мен не ми липсва, значи е така! Не давам право на никого с подобни изказвания --> да слага думата ВСИЧКИ.

А ако някой не иска да чете - негово право е. Да не чете бе, какво, да спра да пиша каквоото мисля ли ???
Интересни индивиди има тука :|

Казал съм и казвам, че място нямат тук служители на моб. оператори.
Поне не явни, защото тука колкото щеш такива (скрити).
От такива само може да се навреди.
Пак казвам, че ако някой иска мнение на служител, знае се къде да го потърси.
Тука трябва да се коментират случки, житейски опит и по тази пътека четящия да си извади извода.
А не някаква приумица на служител мобилен :|
Да ме извиняват, ама тези служители за *** не стават, и затова дремят там.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 26 юни 2012, 22:49

Крейзи, аз съм един от хората, които най-много са те навиквали, но истината е, че няма друг служител на мобилен оператор във форума, който да е по-полезен от теб! (beer)

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 26 юни 2012, 22:54

Бре,темата ли ще обсъждаме или конкретна персона?!?!8):S(woo):X(angry)(no)
Вземете,че му направете не само тема,а цяла секция,организирайте подписка,направете движение,издигнето го за лидер....
Нито дума за новината от деня,която споменах в поста си преди около 2-3 часа.(cyber)

mod edit: Следя темата от началото, но действия няма да предприема. Писал съм на администратора, той да решава какво ще се случва конкретно.
vladovn

Отговори