Nadpisvat mi smetkata!

kkrasimir
Регистриран: 23 юли 2007, 09:14

Re: Nadpisvat mi smetkata!

Мнение от kkrasimir » 03 сеп 2007, 19:47

Вземаш ли впредвид, ако си проверяваш натрупаната сума с SMS, че там не са начислени ДДС-то и сумата за абонаментния план?

HeHacuTko
Регистриран: 02 фев 2005, 15:38

Мнение от HeHacuTko » 03 сеп 2007, 20:28

Повечето хора въобще не знаят какви са точно условията на тарифния им план. За близо пет години абонамент на Мтел нямам надписана сметка до сега. От малко повече от половин година имам и карта на Глобул...също всичко е коректно.
Какво точно те кара да мислиш, че ти е надписана сметката?

HITMANN
Регистриран: 08 фев 2007, 03:08

Мнение от HITMANN » 03 сеп 2007, 21:00

може в случая и той да се объркал но си е факт че ментел надписват

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 03 сеп 2007, 21:34

@fish_bone просто НЕ обновяват информацията веднага и затова вчера си гледам сметката около 30 лв. , после бях заредил една прима с 15 лв. , проверих няколко часа по-късно сметката пак си беше около 30 и чак днес на обед като си проверих сметка се беше update-нала на 40 и нещо .
Имал съм случаи , когато този update е продължавал над 24 часа , но никой не ми е надписвал сметката.
Брояча на телефона няма как да ти покаже реалните минути , които си изговорил от "безплатните" както каза Чо :)
И не вярвам да звъниш само на "безплатните" , със сигурност си проверяваш сметката на *88 или да се чуете с някой на друг оператор , но брояча естествено не го "интересува" това.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

fish_bone
Регистриран: 20 авг 2004, 22:00

Мнение от fish_bone » 03 сеп 2007, 22:20

Sega namerih vreme i shte vi obqsnq za kakvo stava vapros.
Sled kato po4nah da se samnqvam 4e mi q nadpisvat, zapo4nah da si lafq samo ot bezplatnite minuti. 4 dni ne bqh pipval dr nomer osven tiq ot grupata i ve4erta mi se naloji da si vikna edno taksi. Za da ne zabravq kolko mi be6e smetkata predi tova si q bqh zapisal kato belejka v tela. Sled kato viknah taksito (razgovor za nqkolko sekundi, no 1 minuta saglasen sam) na dr. den smetkata mi be6e 4 lv i nqkakvi stotinki ot gore.
Da ne govorim, 4e dva dni pak ne bqh lafil s dr nomera i kato si q proverqvam (zashtoto ve4e go pravq nekolkokratno na den) si be6e kolkoto predi i izvednaj sled 2h hop aide s oshte lev4e otgore. I za da ne sam dosaden shte spestq dr pati v koito e bilo taka, no gi imashe. Taka 4e ne e ot tarifiraneto na minuta, zashtoto s nego sam predelno naqsno. A smetkata ina4e si q proverqvam ne sas sms, a ot menuto na M Tel+ i mn rqdko *88.
Samo ne razbrah sled kato i dr sa se usamnili, 4e im derat kojite, kakvo se e slu4ilo posle.
Propusnah samo da kaja, 4e za 4 godini na smetka pri tqh ne sam imal nikoga takav problem, no sled kato ot 1 mesec sam na relax 500 - problemite sami doidoha. leka vi ve4er na vsi4ki i dano nikoi da nqma moq problem.

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 03 сеп 2007, 22:57

Ами като излезе фактурата ти провери подробната си разпечатка в интернет и виж дали имаш разговори които не си водил...
А и нищо не ти коства да се обадиш на *88 и да се абонираш за подробна разпечатка(през оператор а не през автоматичното меню - не го рекламират широко но е безплатно). Аз съм абониран и си следя всичко-досега проблеми съм нямал. Май ги е страх да пипат от тея с подробните разпечатки....

lemsa
Регистриран: 03 сеп 2007, 21:16

Мнение от lemsa » 03 сеп 2007, 23:00

imah su6tiq problem.dori podadah jalb!v otgovora mi obqsniha vsi4ko,gre6kata be6e v men!ako ne si nov abonat,a smenq6 plana,pri kalkulaciqta se polu4avat takiva razminavaniq!ni6to ne pre4i da si pusne6 edna jalba ;)

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Мнение от MapTo_D » 03 сеп 2007, 23:13

Хмм, аз от 5-6 месеца съм на този план и до сега не съм забелязал нещо нередно, само на последната ми фактура имаше написани някакви 30+ смс-а...при положение че аз смс не пиша защото файда от тях няма...сега гледах разпечатката в интернета и се оказа че смс-ите които съм пращал на номер 1010 /за пращане на настройки и такива работи/ всъщност не са безплатни...не съм мислел че са но не предполагах и че се заплащат....така че и след този месец нямам оплаквания от м-тел след като разбрах от къде са тия смс-чета...всъщност нямам оплаквания от около 6 години-дано така продължава и занапред! ;)

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 03 сеп 2007, 23:34

Пич аз знаешли като надписафа моята сметка аз отидох в офис на мтел в стара загора вдигнах им жесток скандал защото при мен бяха изключително нагли имах сметка след като картата беше спряна от 6 месеца бях в чужбина и за предходния месец когатао тя беше спряна имах разговори .И незнам как ще ми казват че не си знам тарифния план и такива измислици че да ги оправдаят .Хвърлих картата и сметката на една патка на гишвто отидо взех си вивателска карта обидих моите приятели и те да си вземат и сега говорим на корем без да се притесанявам за сметката си че ще ме натоварят

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 04 сеп 2007, 02:25

tva e nevyzmojno s nadpisvaneto pri oito i da bilo operator.. tva sa legendarnite razkazi na nqkoi selqndur ot 1 vreme .. deto nee mogyl da si smetne kvo govori... i ot tam akto trygna ta aide sa zanai malkata POTREBITELSKA gre6ka se obvinqvat operatorite 4e nadpuisvat smetki.. a ta prosto NMA kakda stane prosto za6toto 4ove6ka yka tam ne pipa ni6to... da ne govorim 4e ima i dostaty4no nadzor ... a i nali ako nadpisvat taka kakto razpravqt 2,3 4oveka.. nqma da imat i 3 hil abonata... i 6te gi pukat ot dela...

Отговори