Nadpisvat mi smetkata!
Re: Nadpisvat mi smetkata!
ами като е така обясни тогава моя случай .А мога да ти дам и още да разнищеш .нали не си селяндур и можеш да си правиш сметката
Моя съвет е простичък "Смени оператора" ;)
kak po-to4no razbra 4e ti e nadpiana mi e mn 4udno!? da ne bi da siia6 tefter4e i da i zapisva6 seki razgovor kolko e dylag po klko stotinki i seki sms... tva 4e ssi proveril smetkata 1 den i e ila edisi kolko sia na drugiq e bla po golqm NI6TO NE ZNAI prosto se updatvat bavno ... azna GLOBUL TAKA BQH S 17 LV SMTKA I NA DRUGIQ DEN ve4erta 4ak PROVERQVAM I M BE6E 40 LV.... gledah si fakturata .... si4ko si e ok... prosto ima zakusnenie..
Не пич картата беше спряна защото бях в чужбина когато се пребрах я пуснах и те ми пратиха фактура за последния месец когато беше спряна че съм говорил .И бахти бавния ъпдейт 6 месеца ли
Ami za4eti se i shte vidish kak sam razbral e pi4. Prosto ne govori nqkolko dni i vij dali raste. update im edva li e tolkova baven. Ama samo ne mojah da razbera ako ne im platq shte tragnat li da se zanimavat s men.
Щом те таксуват след всеки разговор в групата, провери чрез оператор дали номера с който си говорил е в групата и дали се таксуват точно тези разговори.
ili mini na prima kato mene:)))
Ами какво да ви кажа ... от този месец минах на Релакс 500 и си въведох номера ... не съм говорил нарочно извън групата и в момента имам сметка над 5лв. Обаждам се на оператор и от там ми казват, че явно има някакъв проблем със системата и ще го предадат за разглеждане ... Още чакам а сметката си се трупа ... подчертавам без да доворя с други номера, да пращам съобщения или нещо такова ...
@Pafkata да знаеш , че по време на зануляване на предходен месец ми се е случвало ъпдейта да закъснее и пристига в новата сметка.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ами ще видим :) Но като гледам електронната си фактура още от миналия месец са ми сложили месечната такса на реклакса като услугите са ми като за предишната :))) нямам думи ... досега проблеми от такова естество не съм имал ...