Наи - Добьр Оператор
Re: Наи - Добьр Оператор
Покритието и обхвата и на трите оператора е много добро и съпоставимо, в това отношение никой не води по точки..
Поздравявам те за чудесното мнение!
Така трябваше да пишат по тази тема всички!
Така трябваше да пишат по тази тема всички!
и аз съм писал до мтел в с.Величково м тел е гола вода а те отговарят че не предвиждат за сега да слагат антени
ami tova zavisi ot horata okolo teb ako pove4eto sa kam daden operator moje6 da pozva6 minutite si kam tqh a pak v bg o6te nqma koiznae kakvi specifi4ni uslugi predlaga samo ot edin operator mtel predlaga vodafone live a globul imode . i taka dobar e tozi operator s koito ti e po izgodno .
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Колежката ти да вземе да намине към Нова Черна и Юпер - две села на 40 км източно от Русе. Бащата на мой приятел си е абонат от години на един от големите ни оператори, но от 2 години има предплатена карта на Вивател само защото на село само те имат обхват.
Познай чий верен абонат е човека?
(Специално за друг Глобул-фен, m75 - ей на това му викам аз да ти ТРЯБВА предплатена на друг оператор)
Друг сучай, със самия ми авер - абонат на М-Тел - отскоро и на Вива. На няколко пъти ми се похвали, че в Гюргево при изчакване на стоката и разни документи си има обхват на българска Вивателслка клетка, докато М-Тел му е винаги на роуминг. Същото му се случва и около стадион "Локомотив" в Русе с М-Тел, а при Вива няма проблем.
Познай чий верен абонат е човека?
(Специално за друг Глобул-фен, m75 - ей на това му викам аз да ти ТРЯБВА предплатена на друг оператор)
Друг сучай, със самия ми авер - абонат на М-Тел - отскоро и на Вива. На няколко пъти ми се похвали, че в Гюргево при изчакване на стоката и разни документи си има обхват на българска Вивателслка клетка, докато М-Тел му е винаги на роуминг. Същото му се случва и около стадион "Локомотив" в Русе с М-Тел, а при Вива няма проблем.
Ще доживеем ли ?
Покрай новогодишните празници няма ли М-тел и ГлоБул да зарадват абонатите си с по-ниски цени ..... на пакети мин. към собствените си мрежи подобно на Вивател ТОГЕДЪР?
Ще стане ли реалност това някога.....???
Или ще продължат простотиите с номера в групи.
Сещам се че имаше ваши прогнози, че по новогодишни празници ни очакват изненади ;-)
От ГлоБул и М-тел.
Спомням си "бегло", че някои писа за ГлоБул......, 500мин. за около 30лв. (в мрежата си).
Може би нещата не вървят натам ;-D
НЯКАКВИ НОВИ (по-реални) СЛУХОВЕ и КЛЮКИ ?
Ще стане ли реалност това някога.....???
Или ще продължат простотиите с номера в групи.
Сещам се че имаше ваши прогнози, че по новогодишни празници ни очакват изненади ;-)
От ГлоБул и М-тел.
Спомням си "бегло", че някои писа за ГлоБул......, 500мин. за около 30лв. (в мрежата си).
Може би нещата не вървят натам ;-D
НЯКАКВИ НОВИ (по-реални) СЛУХОВЕ и КЛЮКИ ?
Re: Ще доживеем ли ?
Това с 500 мин в мрежи на Мтел и Глобул няма да го бъде - Причината - най-много абонати при двата крадливи оператора и нежеланието на нашенеца за промяна, отделно че няма да им е изгодно при вива защото повечето им приятели били на глобул и мтел... Обаче мен не ме дразнят толко Мтел или Глобул, мен ме ядосва безхаберието и нежеланието на хората за промяна, затова много от хората се обиждат от простата истина, че българите са едно голямо стадо, което ходи послушно по свирката на даден овчар... няма бъдеще тази страна, защото страната я правят хората, а тук царува безразличие към всичко около нас... сегашното положение на държавата потвърждава напълно моите думи...
Има стадно мислене - аз от известно време набирам само от вива карта всичките си контакти. Два пъти се случи мтелски приятели да казват "абе ти ползваш ли си картата на мтел.." или "я дай един нормален номер, мтел нямаш ли".
На това му казвам монопол подхранван от потребителите. Затова вероятно винаги ще държа втори апарат с една прима вътре - да ме търсят ефтинджосаджиите от ментел, които не могат да си позволят да звъннат в чужда мрежа. Все пак и работата трябва да върви.
На това му казвам монопол подхранван от потребителите. Затова вероятно винаги ще държа втори апарат с една прима вътре - да ме търсят ефтинджосаджиите от ментел, които не могат да си позволят да звъннат в чужда мрежа. Все пак и работата трябва да върви.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
На всичко отгоре за благодарност примерно m75 вече те е класифицирал като потребител на М-Тел, независимо дали носиш постоянно телефон с примата в себе си и дали звъниш от нея...
Като че ти си виновен, че м-телските ти приятели са коне с капаци и ползват сепаратистски тарифи. Та нямат парички да си звъннат на приятеля...
Като че ти си виновен, че м-телските ти приятели са коне с капаци и ползват сепаратистски тарифи. Та нямат парички да си звъннат на приятеля...