Наи - Добьр Оператор
Re: Ще доживеем ли ?
А нима не е потребител на Мтел?
"сепаратистски тарифи"
Нов бисер от Саге-то, след мярката му за скорост ст/мин! Все пак би ли разяснил на простосмъртните какво означава това?
П.П Има ли някой от участниците в този форум, който да ползва само карта на вивател и да не притежава поне една активна карта на друг оператор?
"сепаратистски тарифи"
Нов бисер от Саге-то, след мярката му за скорост ст/мин! Все пак би ли разяснил на простосмъртните какво означава това?
П.П Има ли някой от участниците в този форум, който да ползва само карта на вивател и да не притежава поне една активна карта на друг оператор?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Бисер? Какво "бисерно" има в един гол факт?
"я дай един НОРМАЛЕН номер, мтел нямаш ли"
Ето ти бисер - "нормален" номер...
Както казва Capo_69, като нямат парички да звъннат извън М-Тел, да си броят семките и бонбонките в джобчетата!
П.П. Относно твоето "П.П." - Може би тези които имат вивателска карта просто не са си заровили главата в пясъка и са отворени и снизходителни към закостенялостта на "приятелите" си.
"я дай един НОРМАЛЕН номер, мтел нямаш ли"
Ето ти бисер - "нормален" номер...
Както казва Capo_69, като нямат парички да звъннат извън М-Тел, да си броят семките и бонбонките в джобчетата!
П.П. Относно твоето "П.П." - Може би тези които имат вивателска карта просто не са си заровили главата в пясъка и са отворени и снизходителни към закостенялостта на "приятелите" си.
Цената към всички оператори на Мтел ФИТ е между 0,18 и 0,24 лв на мин... Така че не е като да можеш да обвиниш Мтел, че не предоставят планове, за които на потребителя му е все тая на кого звъни... Това, че някой си е направил други сметки, значи така му е по-изгодно...
Щом "да си броят семките и бонбонките", що не си закриеш всички други карти, освен основната?
Хахаха, значи според теб който не е на Вива, е закостенял :-D
Хахаха, значи според теб който не е на Вива, е закостенял :-D
"Има ли някой от участниците в този форум, който да ползва само карта на вивател и да не притежава поне една активна карта на друг оператор?"
АЗ (макар и да пиша мноооооого рядко тук, чета редовно).
АЗ (макар и да пиша мноооооого рядко тук, чета редовно).
Re: Наи - Добьр Оператор
По начина ти на изписване на заглавието си правя извода, че говориш развален български и имаш англосаксонска жилка :-)))
Re: Наи - Добьр Оператор
добре поне, че не е писал на шльокавица :)
"АЗ (макар и да пиша мноооооого рядко тук, чета редовно). "
Браво! Не ти харесват и/или не са ти изгодни Глобул и Мтел и не ги ползваш. Чиста работа!
П.П Пиши по-често все пак, не се стеснявай ;).
Браво! Не ти харесват и/или не са ти изгодни Глобул и Мтел и не ги ползваш. Чиста работа!
П.П Пиши по-често все пак, не се стеснявай ;).
супер неизгодно при най-ниска цена от 20 лв и нагоре, ако говорим и за първоначално време за таксуване, става направо неприемливо - отново никаква конкуренция не може да има с вивател!
Мтел отново са прави, че нищо не дават - така трябва при такава безразличност от абонатите им, затова аз подкрепям Мтел - принципа е: Докато ти позволяват черпи облаги от такъв заробен и безхаберен народ.
Защо да се напъват да са конкуренция на Вивател, след като стадото им ходи по свирката? Поздравявам ги за което :-)
Мтел отново са прави, че нищо не дават - така трябва при такава безразличност от абонатите им, затова аз подкрепям Мтел - принципа е: Докато ти позволяват черпи облаги от такъв заробен и безхаберен народ.
Защо да се напъват да са конкуренция на Вивател, след като стадото им ходи по свирката? Поздравявам ги за което :-)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
KOBRETI, убеден съм, че разбра за какво говоря.