Наи - Добьр Оператор
Re: Наи - Добьр Оператор
heah .. po nachina po koito se izkazvash imam chyvstvoto, che kato maluk sa te yprekvali, che ne si nosish bykvara v zadniq djob ...
Re: Ще доживеем ли ?
heah ..da e .. tova pisha i az, che mi e nyjda informaciq .. te pymacite reshiha da me ychat kak da prikazvam ehah
Spe .. ne mi e qsno kak moje da ima tolkova prosti ora kato tebe chovek .. heahea ako ti imash tel ot 2 godinki ot kakto ima i vivatel .. az imam M Tel na smetka veche 8-ma godina heahe shte kypa i shte prodam be curvylche .. nqmali vuzmojnost heahe prostak
SX 1000 ..napulno suglasen sTeb.. seki mesec plashtam na 150 leva, no shtom oshte sum na M Tel znachi ili sum prekaleno glypav ili puk prosto te sa nai - dobrite :]
ne ama sum sigyren, che ima mn koito imat samo M Tel i nikoq dryga .. i heahe aot 40 izkazvaniq ne sum si misle, che she sreshtna tolkova glyposti .. ta koi vikash nqma parici da zvunne na priqtel ? az kato plashtam kolkoto si iskam ili ti kato debnesh vuzmojno vsqka yfertna na Vivatel za 5 leva da ti cuknat 500 minyti v mrejata .. i da si gi govorish samo s vaychera na gadjeto ti .. ?
Sage .. kaji mi ti .. toq mesec na koi zvunna izvun Vivatel, che se sumnqvam, che vuosbte imash opciq za zvunene izvun nedugaviq ti operator ? vqrno ... mn hybavi yferti .. ma nali vikam taka realno poglednato .. pachkatorite, zvunqt s Mtel ..Stranno zashto a ?
Моля те да не ме класифицираш и обиждаш! Не желая да ти чета недораслите разсъждения на шльокавица.
Не ме интересува колко години какво ползваш.
Тебе трябва да те баннат.
Такива като теб развалят добрия тон на форума.
Не ме интересува колко години какво ползваш.
Тебе трябва да те баннат.
Такива като теб развалят добрия тон на форума.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Гледам, че го раздаваш гросмайстор - на 6 дъски едновременно, браво! Малко ме затрудни с "хода" си, не съм много добър в четенето на shliokavitsa.
По въпроса: Имам 2 карти на договор, като едната е на тарифа Freedom 30, същото като малката FIT-ка на Ментел. Общо взето с нея говоря САМО извън Вивател и БТК. Този месец (от 15-ти насам) имам 31 мин. разговори до мобилни в Гърция и горе-долу толкова до М-Тел и Глобул.
Допреди 2 дни все още имах 0 лв. текуща сметка.
Не знам какво е "pachkatori" - бачкатори или хора с пачки, нито пък за какъв дявол им е да звънят с М-Тел.
По въпроса: Имам 2 карти на договор, като едната е на тарифа Freedom 30, същото като малката FIT-ка на Ментел. Общо взето с нея говоря САМО извън Вивател и БТК. Този месец (от 15-ти насам) имам 31 мин. разговори до мобилни в Гърция и горе-долу толкова до М-Тел и Глобул.
Допреди 2 дни все още имах 0 лв. текуща сметка.
Не знам какво е "pachkatori" - бачкатори или хора с пачки, нито пък за какъв дявол им е да звънят с М-Тел.
А как си проверяваш оставащите левове от FIT премията.
И аз съм напълно съгласен с теб "Insatiate", всичко си имаш: качество от мтел поддържано цели 8 год, плащаш си редовно по 150 лв, само едно незначително нещо ти трябва - глава на раменете :-)
Ако се сдобиеш с такъв лукс за теб, може и да ти обърна внимание, засега може да си изнасяш монолог колкото си искаш :-)
Ако се сдобиеш с такъв лукс за теб, може и да ти обърна внимание, засега може да си изнасяш монолог колкото си искаш :-)