Най-добрият
Re: Най-добрият
Дамм...... има още много хора които не са дорасли да проумеят достойнствата на iPhone 3GS:)
простено ви е .....това не е телефон за всеки :) а за хора с много изтънчен вкус и усет към съвършеното :))
простено ви е .....това не е телефон за всеки :) а за хора с много изтънчен вкус и усет към съвършеното :))
Боже, гледай да не задминеш Господ, ваше светейшество :)
АБЕ!!!
ГОЛЕМИ КОМПЛЕКСАРИ ИМА!!!
ВСИЧКО СЕ ОБРЪЩА НА ЛИЧНА ОСНОВА, И МНОГО... МНОГО...ЛИЧНОСТНИ ОБИДИ.
ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА НЕСИГУРНИ В СЕБЕ СИ ХОРА В БГ ?????
ГОЛЕМИ КОМПЛЕКСАРИ ИМА!!!
ВСИЧКО СЕ ОБРЪЩА НА ЛИЧНА ОСНОВА, И МНОГО... МНОГО...ЛИЧНОСТНИ ОБИДИ.
ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА НЕСИГУРНИ В СЕБЕ СИ ХОРА В БГ ?????
Несигурен си в себе си със сигурност :) Големи фанатици има в тая държава ей ;)))
Най-добрият за 2009 г. може би ще е Xperia X2, чакам го.
А дотогава си карам с най-добрият за 2008-ма: Omnia :)
А дотогава си карам с най-добрият за 2008-ма: Omnia :)
Да, хубави телефончета. Нещо от LG не се ли задава на хоризонта? :)
Samsung, HTC, и Sony Ericsson действат на пълни обороти :) Чакам LG ;)
Samsung, HTC, и Sony Ericsson действат на пълни обороти :) Чакам LG ;)
Ot tova hlape sofiabos ve4e 2-3 dena 4eta edno i sa6to (ve4e daje i sprqh da mu 4eta mneniqta)...i to za telefon koito dori ne e vijdal na jivo !
A temata na keyone e malko otnositelna :} tai kato az primerno haresah noviq model na Acer, kakto i Plam Pre, no sa6to taka ne sum gi vijdal, taka 4e kategori4na simpatiq nqmam :} keyone, predpolagam 4e tarsi6 ne6to podobno kato otgovor ?
Ei sofiabos, iskam da te pitam ne6to: Na men telefona mi trqbva glavno za videorazgovori, kak taka Iphone 1,2,3,4,5 i t.n. 6te bade moq izbor za nai dobar telefon ?!
A temata na keyone e malko otnositelna :} tai kato az primerno haresah noviq model na Acer, kakto i Plam Pre, no sa6to taka ne sum gi vijdal, taka 4e kategori4na simpatiq nqmam :} keyone, predpolagam 4e tarsi6 ne6to podobno kato otgovor ?
Ei sofiabos, iskam da te pitam ne6to: Na men telefona mi trqbva glavno za videorazgovori, kak taka Iphone 1,2,3,4,5 i t.n. 6te bade moq izbor za nai dobar telefon ?!
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Само да успокоя малко духовете,защото виждам че нещата пак излизат извън контрол.
sofiabos,или известен повече като apolon25,a също така и като vipuzer,koko12,Nokia N97 и много много други, отново свява смут сред колегите.
Знам че е той от няколко дни,но умишлено чаках да видя до къде ще стигне.Е,стигна точно до там,до където всеки път-до пълната си излагация.
Някои от вас си помислиха,че той няма да пропише след наложения му бан,но истината е,че пишеше през цялото време под различни никове,специално регистрирани за целта.Познавам стила му,познавам дебилния му начин на изразяване,както и неграмотността му.
За мен съмнение няма,оставам на вашата съвест и здрав разум спора с него или въобще диалога с него!!!
sofiabos,или известен повече като apolon25,a също така и като vipuzer,koko12,Nokia N97 и много много други, отново свява смут сред колегите.
Знам че е той от няколко дни,но умишлено чаках да видя до къде ще стигне.Е,стигна точно до там,до където всеки път-до пълната си излагация.
Някои от вас си помислиха,че той няма да пропише след наложения му бан,но истината е,че пишеше през цялото време под различни никове,специално регистрирани за целта.Познавам стила му,познавам дебилния му начин на изразяване,както и неграмотността му.
За мен съмнение няма,оставам на вашата съвест и здрав разум спора с него или въобще диалога с него!!!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Между другото и аз го подозирах :D... Стилът е доста еднакъв.
А аз ще си избера фаворит след като мине 15-ти. Засега все още смятам, че OmniaHD е най-доброто предложение.
А аз ще си избера фаворит след като мине 15-ти. Засега все още смятам, че OmniaHD е най-доброто предложение.
Концентрирайте се въху тематаааа :)
Не мислите ли, че Xperia пак може да стане фаворит (този път X2 де). Очертава се да е изродска машинка :)
Или може би Omnia Pro ще го измести?
Времето ще покаже
Нещо ми е тръгнало на QWERTY-та напоследък :)
Не мислите ли, че Xperia пак може да стане фаворит (този път X2 де). Очертава се да е изродска машинка :)
Или може би Omnia Pro ще го измести?
Времето ще покаже
Нещо ми е тръгнало на QWERTY-та напоследък :)