Най-добрият
Re: Най-добрият
Samo da popitam toi ne be6e li zaklet fen na nokia i to4no obratnoto kum qbulkata ?
От към хардуер Omnia HD, Palm Pre и iPhone. Телефони с Qualcomm Snapdragon и новите Marvel чипсети още не се продават.
От към софтуер iPhone с голяма преднина пред останалите.
От към софтуер iPhone с голяма преднина пред останалите.
Spiderman_ot_selo
не бях чел по голяма лъжа по мой адрес...:)
не те знам какъв ти е проблема и кой е този от форума който те е заегнал.
Аз съм тук от скоро и ако забелязваш пиша само за една марка телефони и това е Apple.
не бях чел по голяма лъжа по мой адрес...:)
не те знам какъв ти е проблема и кой е този от форума който те е заегнал.
Аз съм тук от скоро и ако забелязваш пиша само за една марка телефони и това е Apple.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Всеки телефон според нуждите на даден потребител.Не може да се каже кой е най-добър и кой най-лош защото всеки е направен за различни хора и интереси.Аз ползвам няколко телефона.Моите фаворити са Iphone 3GS-За мултимедия,HTC TOUCH PRO 2 за бизнес и Toshiba TG01 за лични нужди.Като цяло Nokia N97 не е лоша,но не е телефон за хора като мен на които им трябва добра ОС поддържаща се от мощен Hardware.В случая Nokia N97 не е устройството за потребители който искат да получат всичко от телефона си.Не трябва да за забравяме Androit и Web OS.За телефон номер едно гласувам за Palm Pre.
да видим хех кой за мен е идеалният телефон в момента ли ми да речем такъв с дизайна на лг арена с теглото на лг куки с функционалността и дисплея на самсунг омниа хд с външните спикъри на 5800 със симбиан със плавността на работа и с чувствителността на екрана при айфон бе май още няма идеален телефон за мен хехе
Подозирам го от няколко дни. Този път прикритието е малко по-хитро - пише за iPhone, телефон, който по принцип не харесва.
Това означава, че той е във форума за самото писане, а не за да изказва мнението си, както би трябвало.
Аз се отказвам да му трия мненията - всява колорит. Пък и отдавна не пиша сериозно тук.
Това означава, че той е във форума за самото писане, а не за да изказва мнението си, както би трябвало.
Аз се отказвам да му трия мненията - всява колорит. Пък и отдавна не пиша сериозно тук.
Ако не пишеш сериозно с полза за останалите,по-добре изобщо не пиши.А тая тема е напълно излишна,в тая логика всеки месец можем да си беседваме в тоя дух...
...което и го правим между другото.
...което и го правим между другото.
deezel
здравей приятел,
и аз като теб съм с iPhone 3G от много време...
и пиша не заради самото писане във форума а защото наистина съм доволен от него и именно затова пиша само в тема където се смоменава за моя фаворит който сега вече е
iPhone 3GS.
Ако преча на някого във форума нека да пише, мога и без да пиша да чета всичко за iPhone 3GS ...така или иначе това съм си харесал и мисля да сменя стария си телефон с най новия модел на Apple.
А за Nokia е смешно да ме изкарвате неин фен...много болни мозъци имало тук ейй нямам думи:)
здравей приятел,
и аз като теб съм с iPhone 3G от много време...
и пиша не заради самото писане във форума а защото наистина съм доволен от него и именно затова пиша само в тема където се смоменава за моя фаворит който сега вече е
iPhone 3GS.
Ако преча на някого във форума нека да пише, мога и без да пиша да чета всичко за iPhone 3GS ...така или иначе това съм си харесал и мисля да сменя стария си телефон с най новия модел на Apple.
А за Nokia е смешно да ме изкарвате неин фен...много болни мозъци имало тук ейй нямам думи:)
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Ако преди 7 години не бях купил първия цветен дисплей на СE (справка Т68i), а имах възможност да си взема Нокия 8910i сигурно ако трябваше да се разделя с него щях да го преживея по-трудно отколкото с която и да е приятелка. Да, няма нищо освен най-прости функции, и дори откъм дизайн някои може да не го харесат но за мен това е вечния телефон. И ако още го произвеждаха съм сигурен че не малко хора щяха да го предпочетат пред ябълки, друиди, палми и други представители на "свръхмодерните софтуерни и хардуерни" производители от мобилната индустрия.
Развесе ли ме чичо :)
определено имаш чувство за хумор приятел :))
определено имаш чувство за хумор приятел :))