Най-добрият
Най-добрият
Много време си мислих дали да пусна тази тема. Въпреки споровете, които могат да възникнат ми е интересно мнението на всеки от вас.
Измина почти половин година, видяхме доста интересни модели и това буди в мен въпрост "Кой е най-добрият"
Дали е OmniaHD, Pixon 12 или пък някой от другите интересни модели на Смасунг?
Или пък на вас ви се струва интересен Satio?
Може би пък Н97, въпреки многото негативни мнение, които се четат тук, но все пак всеки има право на избор, собствен стил и нужди, така че този телефон може да е перфектен за някой.
Въпреки липсата на ОС, виждаме и интересни модели от LG. Може би пък те са ви грабнали?
HTC започнаха добре годината, но в последно време май не се мяркат много. Все пак и те имат добри модели.
Няма как да пропуснем новият iPhone 3GS, чиято примиера чаках, за да пусна темата.
Нека всеки, който желае, да изрази мнението си. Е, кой е най-дбрият за първата половина на годината?
П.С.
Ако все пак съм пропуснал нещо, което харесвата, просто кажете. Ако темата не ви харесва- не пишете или я изтрийте.
Измина почти половин година, видяхме доста интересни модели и това буди в мен въпрост "Кой е най-добрият"
Дали е OmniaHD, Pixon 12 или пък някой от другите интересни модели на Смасунг?
Или пък на вас ви се струва интересен Satio?
Може би пък Н97, въпреки многото негативни мнение, които се четат тук, но все пак всеки има право на избор, собствен стил и нужди, така че този телефон може да е перфектен за някой.
Въпреки липсата на ОС, виждаме и интересни модели от LG. Може би пък те са ви грабнали?
HTC започнаха добре годината, но в последно време май не се мяркат много. Все пак и те имат добри модели.
Няма как да пропуснем новият iPhone 3GS, чиято примиера чаках, за да пусна темата.
Нека всеки, който желае, да изрази мнението си. Е, кой е най-дбрият за първата половина на годината?
П.С.
Ако все пак съм пропуснал нещо, което харесвата, просто кажете. Ако темата не ви харесва- не пишете или я изтрийте.
Re: Най-добрият
Най-добрия телефон... По какви критерии ще го определиш? Колкото хора, толкова и вкусове.
Ако не е станало ясно от поста ми- става въпрос за личният вкус на човек. За това се надявам да няма спорове. Все пак не можеш да кажеш на някой каквао да харесва, нали.
-
- Регистриран: 30 апр 2009, 13:12
Според мен телефонът, който е "най-добрият" за първата част от годината е HTC Magic. Какво ме грабна в него? Много е просто. Новата операционна система, с която наистина можеш да си уникален. Страхотният дизайн и интерфейс на телефона. Браузването е на ниво - Чичо Гугъл се е погрижил да можем да разглеждаме сайтове спокойно и приятно. Капацитивният дисплей за мен е плюс, макар и резистивният да има своите положителни черти. Хубава черта на HTC Magic е най-вече ОС. За нея вече споменах. Но другото интересно относно нея е, че хакерите непрекъснато се надпреварват и всеки ден има поне по едно ново приложение на Андроид. Може би приложенията за Андроид ще настигнат тези за iPhone - кой знае?
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Харесвам Nokia 6700 classic,Nokia E52!Просто дизайна на тези 2 модела ми харесват!Не си купувам телефони заради екстрите,а заради дизайна,въпреки,че Е52 е претъпкан....но както казах дизайна е важен за мен! :)
Питам само от интерес, колко приложения има в магазинчето на Андроид?
-
- Регистриран: 30 апр 2009, 13:12
В интерес на истината, приложенията са доста. Не са колкото на iPhone-а, но все пак са доста :) Но много от тях са подобни на тези при iPhone или WM.
Най добър може да се нарече телефон притежаващ тези качества, най добър интерфейс и най добра операционна система, бързина и плавност при работа с него,бързина за ровене в нета удобство и разбира се чар:)
за мен има само един модел и той е iPhone 3GS /Speed/
който не го е забелязал това за мен е сляп и малоумен за да неможе да види лидера на пазара при умните телефони.
Поклон Apple за невероятния телефон...ех как искам вече да съм с него:)
за мен има само един модел и той е iPhone 3GS /Speed/
който не го е забелязал това за мен е сляп и малоумен за да неможе да види лидера на пазара при умните телефони.
Поклон Apple за невероятния телефон...ех как искам вече да съм с него:)
По-голям малоумник от теб няма честно и честито :))
Кой ти дава правото да определяш някого, само защото не мисли и не съществува, като теб. Всеки е уникална личност и може да избере, който си поиска телефон за най-добър. А и как можеш да определяш телефон, който дори не си помирисал :))
За мен най-добър е Нокиа 6230i Много хубаво телефонче. Има си камерка. Батерийката му е добра. Звука е силен. Яснота при разговор. Секс мога да правя сам :P Никакъв проблем от, каквото и да било естество :)
Но наскоро ми грабна окото Нокиа 6600 слайд. Невероятно секси мъниче ;)
Не съм привърженик на фанатизма, за това не заставам зад никой телефон :))
Кой ти дава правото да определяш някого, само защото не мисли и не съществува, като теб. Всеки е уникална личност и може да избере, който си поиска телефон за най-добър. А и как можеш да определяш телефон, който дори не си помирисал :))
За мен най-добър е Нокиа 6230i Много хубаво телефонче. Има си камерка. Батерийката му е добра. Звука е силен. Яснота при разговор. Секс мога да правя сам :P Никакъв проблем от, каквото и да било естество :)
Но наскоро ми грабна окото Нокиа 6600 слайд. Невероятно секси мъниче ;)
Не съм привърженик на фанатизма, за това не заставам зад никой телефон :))
най-добрият телефон несъмнено е този на Apple
аз съм супер доволен и от Нокия 5800, напълно удовлетворява изискванията ми в момента - синхронизация с MS Exchange е перфектна за бизнес, качествени разговори в скайп, сип клиент, спортс тракер, браузването в нета е невероятно удобно, екранът е доста чувствителен и се работи лесно и само с пръсти, хубава навигация, компактен дизайн и издръжлива батерия. скоро се сдобивам и с Н97, който също ми се стори добър
аз съм супер доволен и от Нокия 5800, напълно удовлетворява изискванията ми в момента - синхронизация с MS Exchange е перфектна за бизнес, качествени разговори в скайп, сип клиент, спортс тракер, браузването в нета е невероятно удобно, екранът е доста чувствителен и се работи лесно и само с пръсти, хубава навигация, компактен дизайн и издръжлива батерия. скоро се сдобивам и с Н97, който също ми се стори добър