Най-накрая!
Re: Re: Re: Най-накрая!
[Quote]Духчето трябва да стане част от маркетинговия екип на Виваком. [/Quote]
До оня ден ги плюеше.
До оня ден ги плюеше.
Re: Re: Re: Re: Най-накрая!
Аз съм обективен - за хубавите неща при операторите казвам "Браво!", за простотиите им ги храча яко. Няма по-добра комбинация от Айфон (едва ли някой ще отрече, че всички приложения се разработват първо за АйОС и съответно - че работят най-добре с АйОС) със Смарт Ю - кеф ти онлайн музика и филми, кеф ти сърфиране, ровене из фейса, чат и разговори през каквито искаш месенджъри (и особено - през аймеседжис и фейстайм), без да се притесняваш ще ти стигнат ли гигабайтите :)
Re: Re: Re: Re: Re: Най-накрая!
Ако ви трябва нет на килограм, смарт ю... Е супер!
От три дни вече съм към ю план :)
От три дни вече съм към ю план :)
Re: Най-накрая!
[Quote]Ментел и Телепор да пускат кепенците[/Quote]
Епълчо газ пикае сигурно :D Отиде му коледният бонус :D:D:D
Епълчо газ пикае сигурно :D Отиде му коледният бонус :D:D:D
Re: Re: Най-накрая!
Ти не се ли осъзнаваш колко си смешен и жалък?
Гузен негонен бяга. Защо се засягаш, като имам предвид Епълчо, който работи за Ментел. Ти, доколкото знам, не работиш там. :D
Смешни и жалки са Ментела - за 51 лева (и то се води прИмоционална такса, иначе редовната е 55 лева) - 15 гб мобилен интернет на бърза скорост :D
Само самочувсвтието ти е високо, иначе си селско ИТ специалистче без грам мозък в главата.
@Воден-дух, не знам какъв е този ентусиазъм от теб. Нищо няма да се промени, ако наистина Виваком започнат да предлагат официално Айфон. Никой няма да пуска кепенците.
Офтопик: Доколкото съм разбрал от мненията ти тук във форума, си юрист, а поведението и изобщо не съответства с професиятата ти. Просто казвам.
@Воден-дух, не знам какъв е този ентусиазъм от теб. Нищо няма да се промени, ако наистина Виваком започнат да предлагат официално Айфон. Никой няма да пуска кепенците.
Офтопик: Доколкото съм разбрал от мненията ти тук във форума, си юрист, а поведението и изобщо не съответства с професиятата ти. Просто казвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Най-накрая!
Зомбирани Айсиктир зомбита - хахах , визирам духчето!
Помислих че се шегуваш че 51лв.за 15 гб. нет. Сега погледнах сайта на А1 и още не мога да повярвам как продължават да се гаврат с хората.