Най-накрая!
Най-накрая!
ТОЙ идва във Виваком - Айфон, съвсем официално, на най-добрите цени от трите оператора!
Всички модели - от последните останали бройки СЕ до най-новият - Х р!
Ментел и Телепор да пускат кепенците :D
Всички модели - от последните останали бройки СЕ до най-новият - Х р!
Ментел и Телепор да пускат кепенците :D
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Най-накрая!
Дай малко повече информация :)
Ползвайте си със здраве Айшита и не ни занимавайте с глупости!
Някаква новина ли е това, понеже не виждам поставени линкове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Най-накрая!
Още в сайта им не може да се види, че предлага iPhone. Само в магазините им може да видиш. Духчето трябва да стане част от маркетинговия екип на Виваком. :D
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Най-накрая!
Тоя няма ли кой да го предупреди да слага заглавия, които казват за какво е драскал в темата
и ся като почне едно лудо пренасяне на номера към Вивацом..
ще фалират най-накрая "любимите" ти оператори..
ще фалират най-накрая "любимите" ти оператори..
Re: Re: Re: Най-накрая!
[Quote]Още в сайта им не може да се види, че предлага iPhone. Само в магазините им може да видиш...[/Quote]
Виваком да имат магазини - не знам да има такова нещо. Иначе в офисите им айфон се предлага от край време. Къде е новината?
Виваком да имат магазини - не знам да има такова нещо. Иначе в офисите им айфон се предлага от край време. Къде е новината?
Re: Re: Re: Re: Най-накрая!
Новината е, че досега беше само "под щанда", вече ще е съвсем официално - в близките седмици започват доставките, днес на обяд ми потвърди моя познат управител на магазин в Пловдив.
Re: Re: Най-накрая!
Още няма официално обявено, до края на този месец чакат първите доставки и със сигурност от 01.12 и на сайта, и в каталога, ще се появят телефоните официално. Но договорът с Епъл вече е подписан.