Намаления от Мтел - 430 лева от цената за Iphone 6, при покупка в брой.
Re: Re: Намаления от Мтел - 430 лева от цената за Iphone 6, при покупка в брой.
Дал съм линк, ама "чукчи не читатель, чукчи писатель"...
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаления от Мтел - 430 лева от цената за Iphone 6, при покупка в брой.
Цените са без ддс.
Note 20 Ultra 5G
Re: Re: Re: Намаления от Мтел - 430 лева от цената за Iphone 6, при покупка в брой.
Въпросът беше към автора на темата, линкът даден от теб е само за бизнес клиенти. Явно ментелския трол не може да пресметне, че тези - 430 лв. са от първоначалната свръхнадута цена и ги приспада от обявената сега "намалена" цена :D
Re: Re: Re: Re: Намаления от Мтел - 430 лева от цената за Iphone 6, при покупка в брой.
Явно нещо не си разбрал, затова ще ти обясня.
В един от коментарите ми вече се съгласих, че няма такова намаление и затова ще ти дам един съвет - недей да си хабиш напразно ГРАМАТИКАТА, защото в случая ти си трола ;)
А и идеята е не клиентите да си смятат. Предполагам си виждал как навсякъде, където има промо цени, слагат етикет със старата и новата цена, нали?
Просто Мтел ги мързи да си свършат както трябва работата!
В един от коментарите ми вече се съгласих, че няма такова намаление и затова ще ти дам един съвет - недей да си хабиш напразно ГРАМАТИКАТА, защото в случая ти си трола ;)
А и идеята е не клиентите да си смятат. Предполагам си виждал как навсякъде, където има промо цени, слагат етикет със старата и новата цена, нали?
Просто Мтел ги мързи да си свършат както трябва работата!
Re: Намаления от Мтел - 430 лева от цената за Iphone 6, при покупка в брой.
Хора, няма ли някой с фирмен договор да ми вземе една бройка Айфон 6 на тези цени за бизнес клиенти? Или някой служител на Мтел да ми съдейства да го взема на такава цена, ако си пренеса теленорски, бобски или вивакомски номер в Мтел? Ще почерпя!
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.