Не купувайте от Германос

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Не купувайте от Германос

Мнение от Sharky_80 » 21 дек 2007, 12:24

Телефонът ми е купен преди 7 месеца от Германос и взе, че се развали. Занесох го в магазина на Германос срещу х-л Плиска и момчето ми каза, че няма проблеми и ще го оправят, но ремонта може да се забави около 2 седмици. Оказа се обаче, че нямали в момента оборотен телефон и немогат да ми дадат. Момчетата бяха що годе любезни и започнаха да звънят и да питат колегите по другите магазини на Германос дали нямат, но се оказа, че и в другите магазини няма (магазина до х-л Плиска, Дружба 1 и Мола) аз направо побеснях- да остана 2 седници по празниците без телефон защото шибаните гърци се стискат и са оставили по 5 строшени оборотни телефона на магазин и щом вече са те прецакали и са ти взели парите не ги е..е. На следващия ден тръгнах да обикалям по магазините им по центъра, но там се оказа същата история. Първо влезнах в магазина в началото на Витошка чаках 15 мин. докато дойде някои да ми обърне внимание понеже бях някакъв натрапник, който е дошъл да иска да му оправят телефона, а не да си купи нов. съответно да му вземат парите. Най- накрая дойде едно момиче, съответно и тук нямаха оборотни. Направо побеснях, но все пак се държа културно и питам мацката аз сега какво да правя 2 седмици без телефон ли? А тя само вдига рамене и ползва само едни и същи заучени фрази от рода: ами господине имаме 5 телефона и сме ги дали на наши клиенти проверете в друг магазин. Казах и, че продават най-сктпите и калпави телефони и тя направо побесня от злоба, деба и тъпата п...ка. Това не е вярно господине кажете къде е по-евтино? Ами навсякъде ма овца. Видях, че нищо няма да постигна и няма смисъл да споря със злобни жени и си тръгнах. После влезнах в още два Германоса, но и там положението беше същото, но поне служителите бяха любезни и разбрани и ми записаха номера и като им се освободи някои телефон ще ми звъннат. Или казано накратко НЕ КУПУВАЙТЕ от Германос.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Не купувайте от Германос

Мнение от KOBRETI » 21 дек 2007, 12:56

A пък аз онзи ден влизам пак в Германос на Витошка и разглеждам LG Viewty. Реших да го взема, но на следващия ден, защото трябваше да внеса пари в картата си.

И онзи ми вика да му оставя капаро поне 20 лв. Аз го питам - защо? да не би точно това LG да свърши?

И онзи наглец ми казва - Не, ама да не отидете да го купите от друг мясото :-D

Просто щях да падна... И естествено го купих от друго място...

В Мола бяха доста любезни, оказаха ми пълно съдействие... Дори успях да го взема на безлихвен лизинг, въпреки че се бях ориентирал през BRS да го купувам и така си сместявам около 100 лв от лихвите...

myzrael
Регистриран: 15 юли 2006, 09:00

Мнение от myzrael » 21 дек 2007, 12:56

hmm az sym vzel edin samsung i sega dneska maika mi 6a vzima o6te edin samsung ot Germanos.be ne znam az go imam moq tel ot 4 meseca nqkyde i nqmam kosuri po4ti.osven 4e spq ednata slu6alka da mi sviri kogato radioto e na max i 4e uj trqbva da ima pixel viewer ama nqma i onaq kato mi kaza nqkyde 3-4 dena 6te se bavi tela za softuera,ama v sy6tiq moment edna se oplakva6e 4e 4akala 3 sedmici ve4e za remont i vikam aaaa nqma da e :)

Btw tela mie Samsung D900i ,a maika mi 6a si zima E770

miss-playboy
Регистриран: 26 сеп 2007, 18:24

Мнение от miss-playboy » 21 дек 2007, 16:06

Sharky_80 бате какав ти е телефона?Моят телефон е от Германос(Е900)и смея да твърдя че нямам никакви проблеми.Винаги когато и да отида ме обслужват перфектно(не ми се е развалял телефона но съм имал леки проблеми и те са се отзовавали веднага).А и ако в момента си купиш телефон от тях получаваш и застраховка при изтърване,намокране и др.,което го няма никъде другъде.Според мен Германос са много добра верига магазини!!!

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 21 дек 2007, 16:20

Отиди направо в Младост в сервиза и се разбери кога да си занесеш телефона и не се разправяш повече.

Allure
Регистриран: 08 ное 2007, 14:56

Мнение от Allure » 21 дек 2007, 19:04

Да ти кажа чесно ако бях на твое място щях да се посъветвам с адвокат дали имат такова право и съответно ако нарущават условията записани в гаранционната карта бих завел иск.

Allure
Регистриран: 08 ное 2007, 14:56

Мнение от Allure » 21 дек 2007, 19:07

Или пък им връщай телефона и да ти дават парите :))

donko_k
Регистриран: 09 сеп 2006, 09:31

Мнение от donko_k » 21 дек 2007, 20:10

Какъв адвокат ви гони.
Преди им беше записано в протоколите, че предоставят телефон при възможност...
Т.Е. ако имат наличен, а не че са длъжни, но прави добро впечатление като дадат де.

giorgiothebest
Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19

Мнение от giorgiothebest » 21 дек 2007, 21:02

Наистина не е приятно това което ти се е случило!Аз от 5 години си купувам телефони от Германос и съм много доволен!Според мене това е най-добрата верига за GSM-и!!!

scenic
Регистриран: 16 май 2007, 18:59

Мнение от scenic » 21 дек 2007, 21:07

и мене не ме кефят тия германос.страшно надути цени,досадни и некомпетентни(повечето) служители....
Pixel 8

Отговори