Ако имаш предплатена карта от ГлоБул, там работят дори такива кодове:
*123*2#1# проверка на оставащи минути към предпочетени номера
*123*2#2# проверка на оставащи минути към ГлоБул
*123*2#3# проверка на оставащи минути към други национални
и т.н. :)
Не може да бъде...
Re: Не може да бъде...
Да, на Глобул знам, че става така, но не се сетих да го пробвам и на Вива...
Извинявам се, ама колко бавно ти е без сложните кодове? Едва ли губиш повече от няколко секунди за отговор и получаване на инфо.
Някак вече прекалено ми се струва, един вид - а не може ли да ми четат направо мислите, и да ми казват каквото искам да знам преди да съм ги попитал:-)
Някак вече прекалено ми се струва, един вид - а не може ли да ми четат направо мислите, и да ми казват каквото искам да знам преди да съм ги попитал:-)
Ами, примерно докато съм в колата е едно просто да напиша кода и да натисна зелената слушалка, а друго е да ми се покаже меню, да отворя клавиатурата, да напиша, да затворя клавиатурата, да изпратя и чак тогава да видя... В сравнение с по-кратките кодове, които колегата показа по-горе, е доста по-неудобно и по-бавно...
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]трябва да пращам 2 пъти, ако искам да си видя и минутите, и текущата сметка... Мерси! Все пак е по-удобно...[/Quote]
Аз съм си направил две препратки на изходния екран, една за минути, втора за сметка и е много лесно... Учудвам се, че сега разбираш за промяната. Наистина имаше тема и дружно викахме \"Ура\", най-после. А кога ще пуснат и е-mail to SMS не се знае?
Аз съм си направил две препратки на изходния екран, една за минути, втора за сметка и е много лесно... Учудвам се, че сега разбираш за промяната. Наистина имаше тема и дружно викахме \"Ура\", най-после. А кога ще пуснат и е-mail to SMS не се знае?
ами, по едно време не влизах и съм поизпуснал разни неща - примерно махането на стария Мегакол, както и сега това...