Не на ADSL на БТК!!!
Re: Не на ADSL на БТК!!!
Интернета, който ползваш по всяка вероятност доставчика ти го взима от БТК .. освен ако не е инвестирал сериозна сума да докара отнякъде другаде ..
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не разбирам защо ТЕ те съдят? ТИ тях трябваше да съдиш! Цялата работа ми звучи някак нереално.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Престанете да говорите глупости за ADSL на БТК. Предполагам че това са хора които никога не са го ползвали или пък по някакъв начин засегнати от БТК. За момента интернета им е изключително стабилнен. За три години не съм имал никакви проблеми и съм много доволен. Дори понякого минавам 12 мегабита даунлоуд. Предполагам, че наистина има места където връзката не е добра, но като цяло няма проблеми. Все пак това е наистина нацинален даставчик, мрежата обхваща цялата страна, а не кварталната ланка, дето като капне малко дъжд стоиш без нет. Проблема на БТК не е в интернета, там рядко има проблеми. Технологията и мрежата са много добри като цяло. Лошото е, че ако имаш проблем не реагират достатъчно бързо и ефективно.
gboyadzhiev имам чувството, че не ни казваш цялата история. От БТК казаха ли ти, че не могат да ти предоставят услугата или след втория път на посещение на техниците ти реши, че едностранно можеш да прекратиш договора?
gboyadzhiev имам чувството, че не ни казваш цялата история. От БТК казаха ли ти, че не могат да ти предоставят услугата или след втория път на посещение на техниците ти реши, че едностранно можеш да прекратиш договора?
Във някой други форуми (да не посочвам направо темите там) има изписани десетки страници за ADSL-а. Всичко друго е, но е и качествен. Дори в Македония имат 20mbit down. Мрежата им е стара и проблемна. БЛОКИРАХА достъпа до каналната им мрежа в големите градове и затова те сега приличат на джунгла, но от кабели. КЗК ги глобяваха, КРС май също ги глобяваха. Цифроризацията е най - изостаналата в Европа. Сега блокирват преносимостта и затова България ще плаща глоби на ЕС!
Тук във Варна видяхме и друго чудо от БТК - като се копае за канали трябва да става съвместно от всички компании. Мсат, Орбитекс, Интербилд и СпектърНет бяха готови за това преди години още, но БТК не.
Е, сега някъде почнаха вече и БТК пуска отново мед, а останалите коаксиален и оптика.
Връзката е скапана, често не спазват минималните скорости. Бургаско стояха няколко дена без Вивател и ADSL, а аз както и още доста хора без интернет с дни заради вятър или сняг.
Също така сравни пинговете с останалите.
Модемите са някаква трагедия. От тях само Huawei-ския става за нещо.
Това е една от компаниите които успяват да съберат всички негативни черти.
Тук във Варна видяхме и друго чудо от БТК - като се копае за канали трябва да става съвместно от всички компании. Мсат, Орбитекс, Интербилд и СпектърНет бяха готови за това преди години още, но БТК не.
Е, сега някъде почнаха вече и БТК пуска отново мед, а останалите коаксиален и оптика.
Връзката е скапана, често не спазват минималните скорости. Бургаско стояха няколко дена без Вивател и ADSL, а аз както и още доста хора без интернет с дни заради вятър или сняг.
Също така сравни пинговете с останалите.
Модемите са някаква трагедия. От тях само Huawei-ския става за нещо.
Това е една от компаниите които успяват да съберат всички негативни черти.
-
- Регистриран: 29 дек 2008, 18:07
Радвам се, че най-сетне и БТК се включи!
Дано си вземат бележка, ама май че да - след като почнаха кампанията " вземи и ако не си доволен върни", работата е ясна!
Дано си вземат бележка, ама май че да - след като почнаха кампанията " вземи и ако не си доволен върни", работата е ясна!
Доколкото знам в момента имаше изпитателен срок от 1 месец, ако ти хареса тогава подписваш договор.
Лично съм много доволен от АДСЛ
Лично съм много доволен от АДСЛ
от 5 години съм на БТК АДСЛ и съм много доволен.
-
- Регистриран: 29 дек 2008, 18:07
Това е сега. Аз съм от първите жертви!
Не експериментирай, имало си LAN, ама ха де!
Не експериментирай, имало си LAN, ама ха де!
Добре де в точките на които vladovn обръща внимание, си е написано ,че ако не получаваш услугата, няма какво да плащаш.
Нещо пропускам ли ?
И всъщност от разказа не разбрах, не са успели да докарат интернет до дома ти или не можеш да го ползваш през безжичната мрежа?
Нещо пропускам ли ?
И всъщност от разказа не разбрах, не са успели да докарат интернет до дома ти или не можеш да го ползваш през безжичната мрежа?
според мен проблема е при теб.