Не на ADSL на БТК!!!

vivacomo
Регистриран: 29 апр 2009, 09:58

Re: Не на ADSL на БТК!!!

Мнение от vivacomo » 29 апр 2009, 10:00

Доколкото знам Бтк дават 30 дневен тестов период ,но в твоя случай незнам какво се е получило.

sepiko
Регистриран: 16 яну 2005, 15:35

Мнение от sepiko » 29 апр 2009, 11:09

Проблема е че те отказват да удостоверят документално че не могат да осигурят услугата !!!
Аз го ядох същия !!!!
Пич ако телефонния пост не е на твое име и не се е подписал собственика за пускането на нета ще те хванат за дедовия ама си е разправия.
Пълни измекяри нямам думи !!!!

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 29 апр 2009, 13:48

"Цифровизацията [на БТК] е най - изостаналата в Европа."

Слушай, Саге, слушай, за тебе е!

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 29 апр 2009, 16:16

Точно това имах предвид - че ми звучи някак нереално, насипно. Ще ми се да чуя продължението на тази история. Ако е истина, случаят да се развие справедливо за ощетената страна - клиента.
Но тук вече имаше подобен сигнал и нещата останаха неуточнени, ей така, увиснали във въздуха нападки.

GHI
Регистриран: 02 ное 2006, 09:07

Мнение от GHI » 29 апр 2009, 16:59

Таксата на фирмен телефон е 21,60 лв. Няма безплатни минути няма нищо. Мен ми трябва да ми се обаждат клиенти от него не звъня. На въпроса ми има ли по ниска тарифа например икономичен, отговора беше,че няма за фирми. Като питах мъдрата им служителка защо на фирми е по-скъпо тя ми отговори: ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМАТ ПАРИ И ОТ ТЯХ ВЗЕМАМЕ ПОВЕЧЕ. Това са БТК. Така, че не се учудвам,че ще ти вземат парите без да ползваш услугата им.

Technology
Регистриран: 31 дек 2006, 11:16

Мнение от Technology » 29 апр 2009, 17:04

Аз отдавна не бях писал, но тука било много забавно. Хвърлят се някакви фрази, ей така измислени от пишещия, без да има някакво основание за това. Много ми интересно е откъде знаете, че БТК е най-изостаналата по цфровиация в Европа. Аз такава статистика не съм чел и не знам да има. Другото интересно е, че БТК спира преносимостта на стационарните номера и за това ще глобят държавата. Не е проблма в една частна компания ако може да спре добрите намеренията на държавата. Проблема е в калпавото управление на държавните институции. Но като сте почнали дайте да хвърлим на БТК и вината за гражданската война в суданската провинция Дарфур, както и за конфликта в Ирак и за положението в Близкия Изток. БТК има много трески за дялане и в това няма никакво съмнение ама пишете малко по реални неща де. По тая тема повече няма да пиша защото много се отдалечи от конкретния проблем и стана една безсмислена говорилня.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 29 апр 2009, 17:52

8 стр. в. Труд, 23.08 предната година.
Въпрос
"- България е страната в ЕС с най-много аналогови телефони. Дори в Албания, Босна и Македония те вече са история!"
Москени:
"- Ние работим усилено за цифровизация на цялата ни мрежа. Аналогови телефони в края на 2009 г. няма да има. В началото на т.г. около 30% от телефоните бяха аналогови, сега са 15%."

И после излиза това http://www.darikfinance.bg/view_article.php?article_id=14972
Явно Москени е зле със закръглянето на числа.
Насипно не, по - скоро прилича на амбулантна търговия.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 29 апр 2009, 18:25

btk sa gola voda... interneta ima e stabilen SAMO ako telefonnata mreja nee mn natovarena i nqma mn drugi abonati ina4e e gola voda..... po zle e i ot lanovete..

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 29 апр 2009, 18:50

Положението с БТК, т.е. стационарните линии е в пета глуха заради това, че не знаем как да избираме управниците си. Една опозиционна политическа сила, която почти всички плюят наскоро внесе в ДАНС именно сигнал за преразглеждане на престъпната приватизация на БТК. Засега никаква реакция. Нека си продължаваме все така - да изкарваме идиоти мислещите и да разтваряме крака на мафиотите. Така ще е още известно време. После нещата ще се пооправят донякъде, когато Държавата съвсем ще се размие, претопи и асимилира от съседите. От съседа на югоизток. Ние няма да се противим, хубаво ни е, пак ще си ги изберем старите цървули, така че рискове няма.

Колкото до Албания, нещата са по-зле там на практика, нищо че били на цифрови линии - вече пуснах линкове по темата.

[email protected]
Регистриран: 29 дек 2008, 18:07

Мнение от [email protected] » 29 апр 2009, 18:52

Благодаря за съчувствието!!
Иначе успя да ме разсмееш!!!
Ей, жалка работа ти казвам, не са мръднали от селските пощи ни на йота!

Отговори