Не преминавайте към Вивател. Аматьори са !
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Не преминавайте към Вивател. Аматьори са !
http://www.vivatel.bg/bg/residential/help_and_advice/mobile_phone_support/sony_ericsson_w880i/settings/375/
Тези трябва да работят.
Тези трябва да работят.
Приятелю, след като са ти толкова големи претенциите ми премести се на друг оператор или сам си оправи настройките на апарата. Аз ползвам К800i и n95 и двата съвсем автоматично си приеха настройките от оператора. Ти като предпочиташ "по-екзотични" телефони като LG, си оправи настройките самостоятелно. Не си глупав - завършил си право. Считам, че с това предизвикателство можеш да се справиш, без да го афишираш по форумите.
Бих искал да подчертая, че нямам нищо общо със Вивател, БТК и нямам познати там, но съм им абонат (тогава имаше само предплатени карти) от първия ден и мога да заявя, че това е най-коректния оператор към клиентите си. М-тел ми откраднаха навремето пари от предплатената карта, а Глобул ми казаха да го "духам", ако не им приема условията на 60 секундно отчитане при повикване. Ти избираш оператора!
Позрав, KEV
Бих искал да подчертая, че нямам нищо общо със Вивател, БТК и нямам познати там, но съм им абонат (тогава имаше само предплатени карти) от първия ден и мога да заявя, че това е най-коректния оператор към клиентите си. М-тел ми откраднаха навремето пари от предплатената карта, а Глобул ми казаха да го "духам", ако не им приема условията на 60 секундно отчитане при повикване. Ти избираш оператора!
Позрав, KEV
Трябва да пише, примерно GPRS VIVATEL, а не навсякъде да пише WAP. Знаетели, че през WAP отварям една страница 5 мин. Проксите не се ловят, трябва да правят ръчно. Тия прокси трябва да се попълват на пет места с айпита и т.н. Аз няма да ги направя ръчно. Плащам си, искам си настройките автоматично, както става с МТЕЛ.
Kevin, прав си, ама трябва да се чешат тия, нема само нас да чешат. Я ги виж какви цени слагат. В Мобиле България телофоните са с 30 % по-евтини. Тия Вивател ми слагат 0.40 към други мрежи, абе кви са тия бе.Нема да се оставя на некакви си Вивател да ме разиграват мене. И все още съм студент, на 22 г. приятно ми и поздрави и от мен.
МТЕЛ раздават страхотни подаръци. За 750 т. ми дадоха предлатена карта с хубав номер и с 5 лв. за разговори и Флашка 2 GB
МТЕЛ раздават страхотни подаръци. За 750 т. ми дадоха предлатена карта с хубав номер и с 5 лв. за разговори и Флашка 2 GB
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не виждам каква ще е тази причина, която хем е довяла два твои телефона във Вивател, хем не може да ти пребори мързела да въведеш една настройка искаща малко ресурси (време = 2 минути и IQ >= 70)...
Търси причината в производителите на апаратите...за LG нямам наблюдения, но съм учуден за SE-то. То би трябвало да ги приеме. Я пробвай да изтриеш настройките му за интернет, също така върни настройките му до фабричните, смени картата с м-телската и после върни вивателската. Ако нищо не стане - звъниш на оператор казваш, изпратете ми настройките отново, когато ги получиш, Save и отново рестартираш. Така бях направил преди време с Nokia N70 и проблема се реши.
Sage, плащам си, искам всичко да става лесно, НЕМА ДА И ВЪРША РАБОТАТА НА ТИЯ. ДА ИДВАТ И ДА ПРАВЯТ. АКО ТРЯБВА НА АДРЕС ЩЕ ДОЙДАТ.
Абе, отивам и си прекратявам договора и толкова. Вземам си трета карта на мтел и тва е.
Абе, отивам и си прекратявам договора и толкова. Вземам си трета карта на мтел и тва е.
АЛО, ТОВА Е ЗА WAP ! НЕ Е ЗА GPRS!
Натиснете бутона Меню за достъп до главното менюОтидете на Настройки и натиснете ИзборОтиди на Свързване и натисни ИзборОтиди на Комуникации данни и натисни ИзборОтиди на Акаунти за данни и натисни ИзборОтиди на Нов акаунт и натисни ДобавянеОтиди на PS данни и натисни ИзборВъведи Vivatel Internet и натисни ПродължиОтиди на APN и натисни Редакт.Въведи internet.vivatel.bg и натисни ОКОтиди на Име поребител и натисни ИзборВъведи vivatel и натисни ОКОтиди на Парола и натисни ИзборВъведи vivatel и натисни ОКНатисни ЗапишиНатисни Назад 2 пътиОтиди на Интернет настр. И натисни ИзборОтиди на Интерн. Профили и натисни ИзборОтиди на Нов профил и натисни ДобавянеОтиди на Име и натисни ДобавянеВъведи Vivatel Internet и натисни ОКОтиди на Свързване чрез и натисни ИзборОтиди на Vivatel Internet и натисни ИзборНатисни Запиши и отиди на Vivatel InternetНатисни Още и отиди на Настройки и натисни ИзборОтиди на Свързване чрез и натисни ИзборОтиди на Vivatel Internet и натисни ИзборОтиди на Чрез прокси и натисни ИзборОтиди на НЕ и натисни ИзборНатисни Запиши Отиди на Vivatel Интернет и нантисни ОщеОтиди на Разширени и натисни ИзборОтиди на Смяна нач. Страница и натисни ИзборОтиди на Име и натисни РедактирайВъведи Vivatel и натисни ОКОтиди на Адрес и натисни РедактирайВъведи http://www.vivatel.bg и натисни ОКНатисни Запиши и натисни НазадОтиди на Vivatel
Натиснете бутона Меню за достъп до главното менюОтидете на Настройки и натиснете ИзборОтиди на Свързване и натисни ИзборОтиди на Комуникации данни и натисни ИзборОтиди на Акаунти за данни и натисни ИзборОтиди на Нов акаунт и натисни ДобавянеОтиди на PS данни и натисни ИзборВъведи Vivatel Internet и натисни ПродължиОтиди на APN и натисни Редакт.Въведи internet.vivatel.bg и натисни ОКОтиди на Име поребител и натисни ИзборВъведи vivatel и натисни ОКОтиди на Парола и натисни ИзборВъведи vivatel и натисни ОКНатисни ЗапишиНатисни Назад 2 пътиОтиди на Интернет настр. И натисни ИзборОтиди на Интерн. Профили и натисни ИзборОтиди на Нов профил и натисни ДобавянеОтиди на Име и натисни ДобавянеВъведи Vivatel Internet и натисни ОКОтиди на Свързване чрез и натисни ИзборОтиди на Vivatel Internet и натисни ИзборНатисни Запиши и отиди на Vivatel InternetНатисни Още и отиди на Настройки и натисни ИзборОтиди на Свързване чрез и натисни ИзборОтиди на Vivatel Internet и натисни ИзборОтиди на Чрез прокси и натисни ИзборОтиди на НЕ и натисни ИзборНатисни Запиши Отиди на Vivatel Интернет и нантисни ОщеОтиди на Разширени и натисни ИзборОтиди на Смяна нач. Страница и натисни ИзборОтиди на Име и натисни РедактирайВъведи Vivatel и натисни ОКОтиди на Адрес и натисни РедактирайВъведи http://www.vivatel.bg и натисни ОКНатисни Запиши и натисни НазадОтиди на Vivatel
"Трябва да пише, примерно GPRS VIVATEL, а не навсякъде да пише WAP."
А ти знаеш ли каква е разликата между GPRS и WAP? :)
А ти знаеш ли каква е разликата между GPRS и WAP? :)
:))) То си е направо като данъчна декларация :-DDDD