Не преминавайте към Вивател. Аматьори са !

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: Не преминавайте към Вивател. Аматьори са !

Мнение от РПГ - Sage » 19 май 2009, 16:40

http://www.vivatel.bg/bg/residential/help_and_advice/mobile_phone_support/sony_ericsson_w880i/settings/375/

Тези трябва да работят.

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Мнение от Kevin_ss » 19 май 2009, 16:41

Приятелю, след като са ти толкова големи претенциите ми премести се на друг оператор или сам си оправи настройките на апарата. Аз ползвам К800i и n95 и двата съвсем автоматично си приеха настройките от оператора. Ти като предпочиташ "по-екзотични" телефони като LG, си оправи настройките самостоятелно. Не си глупав - завършил си право. Считам, че с това предизвикателство можеш да се справиш, без да го афишираш по форумите.
Бих искал да подчертая, че нямам нищо общо със Вивател, БТК и нямам познати там, но съм им абонат (тогава имаше само предплатени карти) от първия ден и мога да заявя, че това е най-коректния оператор към клиентите си. М-тел ми откраднаха навремето пари от предплатената карта, а Глобул ми казаха да го "духам", ако не им приема условията на 60 секундно отчитане при повикване. Ти избираш оператора!
Позрав, KEV

music_man
Регистриран: 15 май 2009, 15:11

Мнение от music_man » 19 май 2009, 16:45

Трябва да пише, примерно GPRS VIVATEL, а не навсякъде да пише WAP. Знаетели, че през WAP отварям една страница 5 мин. Проксите не се ловят, трябва да правят ръчно. Тия прокси трябва да се попълват на пет места с айпита и т.н. Аз няма да ги направя ръчно. Плащам си, искам си настройките автоматично, както става с МТЕЛ.

music_man

Мнение от music_man » 19 май 2009, 16:51

Kevin, прав си, ама трябва да се чешат тия, нема само нас да чешат. Я ги виж какви цени слагат. В Мобиле България телофоните са с 30 % по-евтини. Тия Вивател ми слагат 0.40 към други мрежи, абе кви са тия бе.Нема да се оставя на некакви си Вивател да ме разиграват мене. И все още съм студент, на 22 г. приятно ми и поздрави и от мен.

МТЕЛ раздават страхотни подаръци. За 750 т. ми дадоха предлатена карта с хубав номер и с 5 лв. за разговори и Флашка 2 GB

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 19 май 2009, 16:51

Не виждам каква ще е тази причина, която хем е довяла два твои телефона във Вивател, хем не може да ти пребори мързела да въведеш една настройка искаща малко ресурси (време = 2 минути и IQ >= 70)...

Kevin_ss

Мнение от Kevin_ss » 19 май 2009, 16:56

Търси причината в производителите на апаратите...за LG нямам наблюдения, но съм учуден за SE-то. То би трябвало да ги приеме. Я пробвай да изтриеш настройките му за интернет, също така върни настройките му до фабричните, смени картата с м-телската и после върни вивателската. Ако нищо не стане - звъниш на оператор казваш, изпратете ми настройките отново, когато ги получиш, Save и отново рестартираш. Така бях направил преди време с Nokia N70 и проблема се реши.

music_man

Мнение от music_man » 19 май 2009, 16:57

Sage, плащам си, искам всичко да става лесно, НЕМА ДА И ВЪРША РАБОТАТА НА ТИЯ. ДА ИДВАТ И ДА ПРАВЯТ. АКО ТРЯБВА НА АДРЕС ЩЕ ДОЙДАТ.

Абе, отивам и си прекратявам договора и толкова. Вземам си трета карта на мтел и тва е.

music_man

Мнение от music_man » 19 май 2009, 16:59

АЛО, ТОВА Е ЗА WAP ! НЕ Е ЗА GPRS!

Натиснете бутона Меню за достъп до главното менюОтидете на Настройки и натиснете ИзборОтиди на Свързване и натисни ИзборОтиди на Комуникации данни и натисни ИзборОтиди на Акаунти за данни и натисни ИзборОтиди на Нов акаунт и натисни ДобавянеОтиди на PS данни и натисни ИзборВъведи Vivatel Internet и натисни ПродължиОтиди на APN и натисни Редакт.Въведи internet.vivatel.bg и натисни ОКОтиди на Име поребител и натисни ИзборВъведи vivatel и натисни ОКОтиди на Парола и натисни ИзборВъведи vivatel и натисни ОКНатисни ЗапишиНатисни Назад 2 пътиОтиди на Интернет настр. И натисни ИзборОтиди на Интерн. Профили и натисни ИзборОтиди на Нов профил и натисни ДобавянеОтиди на Име и натисни ДобавянеВъведи Vivatel Internet и натисни ОКОтиди на Свързване чрез и натисни ИзборОтиди на Vivatel Internet и натисни ИзборНатисни Запиши и отиди на Vivatel InternetНатисни Още и отиди на Настройки и натисни ИзборОтиди на Свързване чрез и натисни ИзборОтиди на Vivatel Internet и натисни ИзборОтиди на Чрез прокси и натисни ИзборОтиди на НЕ и натисни ИзборНатисни Запиши Отиди на Vivatel Интернет и нантисни ОщеОтиди на Разширени и натисни ИзборОтиди на Смяна нач. Страница и натисни ИзборОтиди на Име и натисни РедактирайВъведи Vivatel и натисни ОКОтиди на Адрес и натисни РедактирайВъведи http://www.vivatel.bg и натисни ОКНатисни Запиши и натисни НазадОтиди на Vivatel

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 19 май 2009, 17:01

"Трябва да пише, примерно GPRS VIVATEL, а не навсякъде да пише WAP."

А ти знаеш ли каква е разликата между GPRS и WAP? :)

Kevin_ss

Мнение от Kevin_ss » 19 май 2009, 17:02

:))) То си е направо като данъчна декларация :-DDDD

Отговори