Не ви ли се струва доста масирана рекламата на Глобул?

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Re: Не ви ли се струва доста масирана рекламата на Глобул?

Мнение от afficionado » 17 дек 2012, 17:42

[Quote].Не ми су впуска в подробности, но тези започват да приличат на другите оператори с подводните си камъни.[/Quote]
Аз също съм любопитен, като потенциален абонат...

А що се касае за масираната рерклама на Глобул, масираната трябва да е в кавички, ...то това си е напълно тяхна работа. Колкото искат и могат, толкова ще се рекламират. Тя рекламата да не е без пари?
За мен темата е напълно безсмислена, да ме извини автора....

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 17 дек 2012, 17:48

Тотална некомпетентност на \"консултанта\" и най-вече на \"управителя\" на офисът им на ул.Монтевидео в Овча купел. Ползвам техен интернет с 5 лв такса и 500 мв на максимална скорост /за лоялни клиенти/, със закупен съответния модем, който поддържа 21 мб скорост. Оказа се,че не мога да премина на ънлимитед L защото той вървял с wifi 3G модем, а аз съм имал USB такъв!!!!! Нов опит правя като им казвам, че устройството не е субсидирано, а платено от мен в кеш, но отново същата тъпа физиономия насреща. Нов опит - \"добре ще взима и този wifi 3g модем, щом е подарък\"......\"ъъъъ господине,системата не ми дава право да удължа срока на вашия договор с още 24 месеца на новата програма, ще трябва да сключим нов договор с нова сим карта\". Естествено им обясних, че не аз ще им вдигам таргета и просто напуснах офиса им.Незнам как и от къде ги намират тези слюжители,които дори не са чели условията на всяка една програма. Повтарят само думите \"безплатни\" и \"неограничен\" и \"промоционални\". Да им се връзват балъците, не считам себе си такъв. Ако имам нерви,ще пробвам през седмицата в центраният им офис, надявам се там да бъдат достатъчно компетентни.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 17 дек 2012, 18:01

Това е типичен пример за некомпетентност и идиотски служители :) Възможно е също така да са те лъгали, за да си вземеш нова сим карта и те да получат бонусче (no) Отиди в друг офис. За тези се обади на 123 и се оплачи от тях, а най-добре и в сайта на Виваком напиши едно оплакване срещу тях, във формата за оплаквания. Пробвай и на 123 да си промениш плана към този другия, ако няма да взимаш устройство, не би трябвало да имаш проблем, минаваш на по-висока такса.

afficionado

Мнение от afficionado » 17 дек 2012, 18:04

[Quote]ще трябва да сключим нов договор с нова сим карта[/Quote]
Разбирам афекта ти, но след като става въпрос за карта за данни, то номерът няма значение, защо да не сключиш договор с нова карта?

milen888

Мнение от milen888 » 17 дек 2012, 18:08

Е той си има вече една карта с договор, за какво са му две? Просто иска да премине на промоционалния план, той наистина си заслужава. А тези служители са искали да му пробутат още една карта и да вземат бонусчето за това (no)

afficionado

Мнение от afficionado » 17 дек 2012, 18:10

Извън темата сме, ама и тя едан тема, но ...старата карта я закрива като и изтече договора и остава с новата?

milen888

Мнение от milen888 » 17 дек 2012, 18:14

Съгласен съм, но така ще плаща известно време за старата карта, без да я ползва. Не че 5 лв. са много, но...Според мен на 123 трябва да му променят плана без проблем (yes)

Едит. Обадих се на 123, да проверя тази работа. Казаха ми, че промоцията е само за нови сим карти. После отворих пдф файла най-долу на страницата с промоцията и там действително пише същото. Промоционалната цена е само за нови абонати. Явно в случая служителите са били прави да откажат.

omax

Мнение от omax » 17 дек 2012, 18:24

Току що говорих със 123 и ми казаха, че щом минавам на по-висока тарифа, мога да избера ънлимитед L без проблем. На кого да вярвам?

milen888

Мнение от milen888 » 17 дек 2012, 18:25

Ахах, егати работата :D
Щом са ти казали, направо минавай по телефона на новия план (yes)

omax

Мнение от omax » 17 дек 2012, 18:29

Да, ама не. Трябвало да ида до магазин за си взема проклетия wifi 3G модем.....нямам думи:-)
Утрото е по-мъдро от вечерта:-)

Отговори