Не Ви ли се вижда много дебел интернета от операторите?
Re: Не Ви ли се вижда много дебел интернета от операторите?
цените им са нормални(спрямо европа ако искаш) , друг е въпроса колко е средната заплата
Като има луди да дават много пари за златни номера,щр има и тарикати да им ги продават.
За мен мтелски златен номер е безперспектива в бъдеще, след като ще ме огранничават до 12 номера. Друго си е свободата при вивател, а номера с по 4 еднакви цифри имам няколко))
За мен мтелски златен номер е безперспектива в бъдеще, след като ще ме огранничават до 12 номера. Друго си е свободата при вивател, а номера с по 4 еднакви цифри имам няколко))
Айде пак същата песен...
Ясно е, че колкото повече, толкова повече, но по-добре 12, с които говориш честно, вместо 1 млн, от които говориш с 1...
А за златните номера - цената се определя от търсенето... Щом се търсят, цената се вдига. нормално е...
Ясно е, че колкото повече, толкова повече, но по-добре 12, с които говориш честно, вместо 1 млн, от които говориш с 1...
А за златните номера - цената се определя от търсенето... Щом се търсят, цената се вдига. нормално е...
Е на какъв план си, че чак СЪС СТРАХ ги пускаш....
До скоро PDA-то беше с B-connect, но вече е с Вивател Опа - 1,80 лв/МБ, по-малкото зло. Пакети не обичам.
"по-добре 12, с които говориш честно, вместо 1 млн, от които говориш с 1..."
Виждам, че си сегментирал нацията на мтелци и всички останали, този 1 милион вивател да не са те обидили? А с глобул как процедираш?
Виждам, че си сегментирал нацията на мтелци и всички останали, този 1 милион вивател да не са те обидили? А с глобул как процедираш?
не аз, а ти спомена за 1 млн и за 12... аз само репликирам твоето мнение...
Тел ми указател е с 90% процента вивателски номера,така че коментара за 1 вивателски номер не минава. Това май за Кобрети))
хайде сега намери поне едно място, където съм казал, че не е възможно дори 100% в телефона да са ти на Вивател?
Но това е крайност. Средното е да имаш 10% от контакте си на Вивател... Колкото им е пазарният дял...
Но това е крайност. Средното е да имаш 10% от контакте си на Вивател... Колкото им е пазарният дял...
за мен най добрита оферта ми се струва тази:
Mtel Surf start - 512mb за 20лв
- без обвързване с договор,
- може да го пускаш и спираш всеки месец,
- не е нужно да е на отделна СИМ карта.
по малкия план за 10лв -25МБ е подходящ само за мобилен телефон (за лаптоп е малко),а следващите ми се виждат прекалено скъпи
Другите оператори са по зле - искат дата СИМ с договор ...
А за Глобул - голям минус е липсата на EDGE. Излезеш ли извън големия град скоростта пада на GPRS и за лаптоп е неприемливо.
Mtel Surf start - 512mb за 20лв
- без обвързване с договор,
- може да го пускаш и спираш всеки месец,
- не е нужно да е на отделна СИМ карта.
по малкия план за 10лв -25МБ е подходящ само за мобилен телефон (за лаптоп е малко),а следващите ми се виждат прекалено скъпи
Другите оператори са по зле - искат дата СИМ с договор ...
А за Глобул - голям минус е липсата на EDGE. Излезеш ли извън големия град скоростта пада на GPRS и за лаптоп е неприемливо.