Неограничен интернет от мобилните оператори

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Неограничен интернет от мобилните оператори

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 21 окт 2014, 20:31

Колега радвам се че си разбрал за скоростите.

Виж сега подписвайки договора си ти се съгласяваш с общите условия и това което пише в договора ти.Дали скоростта е малка или голяма тази от 64кбпс в пак въпрос на гледна точка. В някои държави по-бели от наща е по-малка тази скорост примерно 32. Как ще я използвам тази скорост също зависи, да речем ако си гледаш фейсбука през аппа на фб ще е бавно,ако го отвориш през опера мини ще стане номера и няма да чакаш много.

Принципно незнанието на даден закон не е извинение за неспазването му. Това е хубаво човек да го знае.Ти не можеш примерно да пребиеш човек да речем и после да кажеш ама аз не знаеш че не трябва, това нали като те осъдят. Тука е същото оператора не може да обяснява на всички има си скорост описана който не знае какво е и колко е какво да направим.Оператора продава някаква услуга не е да обучава потребителите си как да я използват.

Примерно купуваш си кола, но производителя на колата не ти дава шофьорска книжка. Това се обучваш отделно.

Иначе че служителите на операторите не са компетентни е факт, но факт е че и за тия пари които вземат никой който разбира няма да седи там за тези пари ми ще работи за 3-4-5 пъти повече пари използвайки знанията и уменията си.

Вообще истината в тоя живот е че човек трябва да мисли, да разсъжава какво му предлагат, какво взима и тн.Няма кой да ти помогне и да ти мисли доброто. Всеки трябва да си гледа сам интереса за да не обвинява другите за собствените си грешки и проблеми.

Накракто глобул си изпълняват задълженията по договора, няма нищо нередно.

Поздрави и съжалявам за лекцията, но препдолагам все за някой ще е полезна.

blackdevil
Регистриран: 08 фев 2010, 18:41

Re: Неограничен интернет от мобилните оператори

Мнение от blackdevil » 21 окт 2014, 23:11

Аз не виждам нищо лошо в това !!! Така трябва !!! Имаш 100 безплатни минути след това брояча започва да върти. Имаш 500 MB след това ти спират интернета и плащаш за допълнителен трафик. Няма неограничен интернет. Ами шефовете на оператора трябват им пари. Искат богат обяд. Искат нова кола в която да сипят бензин а не да търсят на коя газостанция газта е с 2 стотинки по-евтина.

Но да спрем с иронията. Виваком намаляват интернета на 128 kbps. Аз ползвам такъв на село просто няма друг. Ами може да се сърфира даже и картинки да се гледат. А ако си приритал за някое клипче в youtube има IDM Internet Download Manager от Замундата. Зареждаш и след извстно време сваля клипчето. А скороста си е наистина 128 kbps. Така е по договор и го спазват. Глобул не ме изненадват такива са си. Аз сам на Viva Free. Мога да се откажа по всяко време без обвързващ договор. Няма неустойки !!!

Отговори