Неограничен интернет
Re: Неограничен интернет
Показвам също и A1 Австрия. Както и да не говориме , че има в Румъния на Orange ( може и на другите да има ) за 15 Eu неограничен 5G интернет. Това може ли да се ставни със 60GB за 70лв на теленор примерно. То и аз с неограничения интернет максимум съм ползвал 10GB ама не искам да си гледам кога ще ми свърши и на всяко преподписване да ме изнудват с нещо. Освен това да си спреш отпичния интернет и да караш на мобилен .... това трябва много да си закъсал за тези 20-30-лв дето ти е телевизията с интернет-а. Или да си някъде където има само мобилен.
Пък и освен това се съмнявам да няма търсене просто няма предлагане.
Пък и освен това се съмнявам да няма търсене просто няма предлагане.
Приятелю, я кажи ако обичаш, какъв е този план и за кого, че никой не е чувал и сънувал даже за 3лв. неограничен на максимална скорост?!!!elitobre написа: ↑07 окт 2020, 11:02Аз не се имам за мутра, нито за човек на някой ама си ползвам неограничения Интернет и неограничените национални разговори за точно 3.00 лв. на месец.defierofodds написа: ↑07 окт 2020, 09:21Според мен причината се корени в управляващата хунта...тя толкова се срасна с едрире бизнесмеби, че никога преди не е имало такива явни картели не само при мобилните. Застрахователните дружества (И поскъпването на гражданската) са още един ярък пример. На всяка крачка има такива примери.
Та, на въпроса...ако си отидат мутрите, тогава може да има и неограничен интернет. Дорогава няма защо да има...тоест ще си има, но пак само за "наши" хора.
Аз примерно се налага да работя от къщи и в селото, в което живея има само обхват на вивата.
Ами месечно около 70-80GB ги докарвам, но с ограничения.
Айде да не е неограничен трафика, ама поне ако имаше пакети поне по 100-200-300GB месечно щеше да е доста удобно.
Ами месечно около 70-80GB ги докарвам, но с ограничения.
Айде да не е неограничен трафика, ама поне ако имаше пакети поне по 100-200-300GB месечно щеше да е доста удобно.
Колегата с неограничения трафик: нали беше за 15лв на месец? Кога станаха 3лв?
viewtopic.php?f=14&t=43258&p=2554319#p2554319
viewtopic.php?f=14&t=43258&p=2554319#p2554319
Последна промяна от NSWDG на 07 окт 2020, 14:23, променено общо 1 път.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Явно цените падат
Освен това в A1 в германия виждам 3 тарифи с неограничен интернет със различна скорост явно само в България е циганията и наистина сме овце дето всички да ни стрижат.
Добре де, никой ли не вижда цените на тези неограничени планове?? От 65 до 90 евра. Ако имаш бюджет 180лв за мобилен план пак ще си имаш неограничени минути и интернет, който няма да можеш да изразходиш, само, че ще зареждаш пакет след пакет. А и вероятно, при който и да е “Отдел за лоялни клиенти” в български мобилен оператор да идеш и да заявиш, че бюджета за услуги ти е 90 евро, ще ти отворят мрежата неограничено.
Не може да искаш Мансори, а да плащаш за Дачия.
Не може да искаш Мансори, а да плащаш за Дачия.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Само в България искаме всичко ама без да плащаме..
Има разлика. Няколко човека тук го казаха - единият има неограничен ама не ползва повече от 10-12гб, просто не искал да се притеснява..
Другият го ползва на хот-спот на село за да работи..
Какво да говоря.. Какво се притесняваш, че ще ти свърши? Ако 10гб свършат като не ти трябват повече пускаш пакет за 5лв с още 5 гиги и приключваш въпроса.
Ако искаш да ползваш интернет на село.. пускаш си домашен. Но нее, защо да плащам месечна такса за интернет дето ползвам 20 дни в месеца.. по-добре от телефона.
Сами си отговаряте защо не се предлага в БГ и после питате..
Няма търсене, в 90% от случаите, в които се иска такъв план е за да се ползва за домашен и т.н. - няма как да стане колеги! Както имаше тема, в която се коментираше, че не сме дорасли за тротинетки, лайм и т.н. така и в този случай мога да кажа - няма такъв план, защото не сме дорасли за него! Ганьо си знае - неограничен означава, че за друг нет не трябва да плащам - нито аз, нито жената, нито тъщата, абе никой!
Това е като яж на корем заведение в студентски град - студентите може и да не влизат гладни, но изяждат храна като за 5ма.. и в крайна сметка затвориха всички подобни опити там - не им е мястото..!
Изключително дразнещ коментар! По тази логика ще се съгласиш ли,че след масово пускане на 5Г мрежите, то плановете трябва да си останат на същите планове? Най-бързата мрежа в европа да ти предлага максимум 50ГБ за 50лв? Нямате връзка с реалността..radko89 написа: ↑07 окт 2020, 14:51Само в България искаме всичко ама без да плащаме..
Има разлика. Няколко човека тук го казаха - единият има неограничен ама не ползва повече от 10-12гб, просто не искал да се притеснява..
Другият го ползва на хот-спот на село за да работи..
Какво да говоря.. Какво се притесняваш, че ще ти свърши? Ако 10гб свършат като не ти трябват повече пускаш пакет за 5лв с още 5 гиги и приключваш въпроса.
Ако искаш да ползваш интернет на село.. пускаш си домашен. Но нее, защо да плащам месечна такса за интернет дето ползвам 20 дни в месеца.. по-добре от телефона.
Сами си отговаряте защо не се предлага в БГ и после питате..
Няма търсене, в 90% от случаите, в които се иска такъв план е за да се ползва за домашен и т.н. - няма как да стане колеги! Както имаше тема, в която се коментираше, че не сме дорасли за тротинетки, лайм и т.н. така и в този случай мога да кажа - няма такъв план, защото не сме дорасли за него! Ганьо си знае - неограничен означава, че за друг нет не трябва да плащам - нито аз, нито жената, нито тъщата, абе никой!
Това е като яж на корем заведение в студентски град - студентите може и да не влизат гладни, но изяждат храна като за 5ма.. и в крайна сметка затвориха всички подобни опити там - не им е мястото..!
Да коментара наистина е дразнещ и най бързата мрежа в европа да ти предлага 50GB
Значи в Австрия плановете са в евра защото заплатите са около 3 пъти по големи от нашите .... и то не високите
Освен това както е видно от коментара ми плащам доста повече отколкото ползвам така че някой да ми каже , че искам да ползвам нещо за без пари трябва да е много ненаясно.
Освен това както казах интернет-а тук е по евтин както и заплатите на хората така , че е нормално цените да са по ниски отколкото в австрия.
Значи в Австрия плановете са в евра защото заплатите са около 3 пъти по големи от нашите .... и то не високите
Освен това както е видно от коментара ми плащам доста повече отколкото ползвам така че някой да ми каже , че искам да ползвам нещо за без пари трябва да е много ненаясно.
Освен това както казах интернет-а тук е по евтин както и заплатите на хората така , че е нормално цените да са по ниски отколкото в австрия.