Неограничен интернет
Re: Неограничен интернет
Вивата ти е дигала цената на договор?
това сериозно ли?
Мтел договори от 20 години има със същата такса
това сериозно ли?
Мтел договори от 20 години има със същата такса
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Но имат вече клаузи в договора (Поне А1 и Теленор, явно и Вива, нали са картел и всичко трябва да е еднакво), че имат право да индексират цените спрямо потребителския индекс на цените (Или нещо такова беше) дори преди да ти изтече срочния договор. Мега брутално.
-
- Регистриран: 15 авг 2020, 17:01
Нормално. Преди 20 години тарифите бяха много куци. Естествено, че Мтел ще те оставят на 20 годишна тарифа . Проблем е когато искаш да останеш на 4-5-6 годишна. Тогава имаше добри предложения в ценови клас 25-35 лева.
Добре. Ето пример за англичаните.
Забележи, че планът е за 12 месеца, а не за 24, което е голямо предимство.
Забележи, че дори самият оператор рекламира възможността да се ползва като hotspot.
Всичко това за £16(няма и 35лв.) на месец. Често има промоция и за по-ниска цена.
И като сравним заплатите на англичаните и нашите...
Линк с доказателство: http://store.three.co.uk/view/basket/SI ... 020T221239
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
И като през повечето време си без интернет:))) плащай 16 паунда. Англия не ми я давайте за пример за мобилни комуникации. Потресен бях и с техен номер и в роуминг
Аз пък поживях там..
Гледам - страшни планове, неограничен интернет, хотспот, точно на 3 мобилния оператор...
И какво.. през 90% от времето никакъв нет или скоростта не ми стигаше да изпратя съобщение по вайбър..
Сакън, добре, че не е като в Англия тук..
Гледам - страшни планове, неограничен интернет, хотспот, точно на 3 мобилния оператор...
И какво.. през 90% от времето никакъв нет или скоростта не ми стигаше да изпратя съобщение по вайбър..
Сакън, добре, че не е като в Англия тук..
Последна промяна от radko89 на 29 окт 2020, 20:53, променено общо 1 път.
Това обяснявах и аз:) гола-вода са! 5г им е по бавно от нашето 3г
В България имаме едни от най-бързите и добре изградени и с покритие мобилни мрежи в Европа дя не кажа и в света. Но ние само мрънкаме.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Така е! Аз харесвам мобилната мрежа в България, просто не харесвам качеството на разговорите между Виваком и останалите оператори ( особено виваком -а1), най-доброто качество е в Телвнор. Още като бяха Глобул имаше разлика от Мтел