Нали е модерно на днешно време да се оплаква, та викам и аз да се включа :D
Значи, тези сладури са ми(бяха)любимци. Отлично качество и супер цени(имаха) Преди им ползвах варианта с предплащане за 6м за 120лв пълен пакет тв и нет. Направиха го 140лв. Ок, криза е, хората не им стига печалбата. Викам си то се обезмисля вече на тая цена. Подкарах на безсрочен договор, ама що като така и така ги ползвам, да не си намаля разходите. При тях(до сега)при сключване на договор се даваше отстъпка от 50% от цената - пример: При 18м.договор отстъпката е за първите 6 месеца. Реших да изчакам за коледни оферти, та да се възползвам от някое промо след като ще се връзвам за 18 месеца. И тоя месец отварям сайта и...вече отсъпката е за 3 месеца!
И сега искам да питам някой, ако е по-навътре с тая фирма - ще има ли коледна промоция и каква ще бъде тогава - ще дават вече отстъпката от 3 на 6 месеца? Явно методите на емаг са заразни :D
Криза е...
(angry)
НЕТ 1...И ти ли Бруте?
Re: НЕТ 1...И ти ли Бруте?
Коледа е, по коледа стават чудеса и е възможно да пуснат и по-добра промоция.
Re: Re: НЕТ 1...И ти ли Бруте?
А дано, ама надали...Според мен, ще пуснат пак отстъпката за 6м. обявявайки я като коледна оферта и разбира се, готов съм във всеки един момент да ме опровергаят :D Така и така, нямам избор за друг оператор, не обичам всички тия сет-топ-боксове и кабеляци...
Чакам с интерес, какво ще се случи...
Чакам с интерес, какво ще се случи...
Re: Re: Re: НЕТ 1...И ти ли Бруте?
Интересното ще стане Март месец като запали Булсата - мрежата на България. Там ще има оферти за GSM ,интернет и телевизия IP и сателитна. Информацията за старта е достоверна можеш да изчакаш с договорите,карай на безсрочен още 3 месеца.
Re: Re: Re: Re: НЕТ 1...И ти ли Бруте?
На Булсат-а съм им абонат от две години. Станах такъв точно с идеята да ползвам комбинирани услуги. До този момент нищо! Качеството на кабелният интернет никога не е било високо, без значение на тарифата. Мегалан бяха доста по-добре. Жалко че , където живея НЕТ 1 няма покритие.
На същия оператор съм и аз от 3 години. И аз до миналата година се предплащах тия 6 м., но после се напълниха с клиенти и спряха промоцията. И въпреки това при тях ценоразписа е изгоден, защото : при подписване на 18 м. получаваш все пак 1 месец безплатно и не е отпаднала офертата "Доведи приятел". Сключи ли и той договор при тях, хоп и двамата получавате по 1 м. без пари.:)
Re: Re: Re: Re: НЕТ 1...И ти ли Бруте?
[Quote]Интересното ще стане Март месец като запали Булсата - мрежата на България. Там ще има оферти за GSM ,интернет и телевизия IP и сателитна. Информацията за старта е достоверна можеш да изчакаш с договорите,карай на безсрочен още 3 месеца. [/Quote]
И един мармот завива шоколада :)
За фиксиран интернет е очевидно, че няма да покрият цялата страна (на никой от големите това не им е изгодно), те дори и в София имат към 50% покритие, и това е от години. За мобилната телефония и ЛТЕ-то по-добре нищо не казвай, че от толкова притопляне на манджата прегорЕ. Те в София всъщност имат ли дори и един квартал покрит? Собствена мрежа до март няма как да стане. А пък за роуминга ми е трудно да повярвам, първо, че ще стартират 99% на роуминг (малоумно е) и второ че така изведнъж са се разбрали и прегърнали с някой от трите оператора и са им дали роуминг за без пари едва ли. Така че достоверността на информацията ти явно е като достоверността че стартират мобилен оператор през 2012-та година. Долу горе от тогава имат страница "очаквайте скоро" на сайта си.
Ако изобщо тръгнат с мобилна услуга, ще е по-късно и ще е като при Макстелеком - на час по лъжичка и нещо като нищо. Тука един град само данни, след 2 месеца друг, 1-2 месеца ПР събития и тестове, обещание за гласова услуга след още половин-една година.
Това го говори логиката. Просто и при най-добро желание мобилна мрежа в милионен град не се прави от нула и тества и донастройва за 3 месеца. Дори само инжинерно, ако предположим, че вече са взели разрешения за клетките, сключили са договори за наем и т.н. - административна боза, която сама по себе си е 6 месеца до година, но дори това вече да са го свършили пак не могат да инсталират нещата за 3 месеца.
И един мармот завива шоколада :)
За фиксиран интернет е очевидно, че няма да покрият цялата страна (на никой от големите това не им е изгодно), те дори и в София имат към 50% покритие, и това е от години. За мобилната телефония и ЛТЕ-то по-добре нищо не казвай, че от толкова притопляне на манджата прегорЕ. Те в София всъщност имат ли дори и един квартал покрит? Собствена мрежа до март няма как да стане. А пък за роуминга ми е трудно да повярвам, първо, че ще стартират 99% на роуминг (малоумно е) и второ че така изведнъж са се разбрали и прегърнали с някой от трите оператора и са им дали роуминг за без пари едва ли. Така че достоверността на информацията ти явно е като достоверността че стартират мобилен оператор през 2012-та година. Долу горе от тогава имат страница "очаквайте скоро" на сайта си.
Ако изобщо тръгнат с мобилна услуга, ще е по-късно и ще е като при Макстелеком - на час по лъжичка и нещо като нищо. Тука един град само данни, след 2 месеца друг, 1-2 месеца ПР събития и тестове, обещание за гласова услуга след още половин-една година.
Това го говори логиката. Просто и при най-добро желание мобилна мрежа в милионен град не се прави от нула и тества и донастройва за 3 месеца. Дори само инжинерно, ако предположим, че вече са взели разрешения за клетките, сключили са договори за наем и т.н. - административна боза, която сама по себе си е 6 месеца до година, но дори това вече да са го свършили пак не могат да инсталират нещата за 3 месеца.
Не те разбирам. Честно.
Когато аз се абонирах за 18 месеца в края на 2013 (декември) - нямаше никакви отстъпки. Нито за 6, нито за 3 месеца. Или поне за мен нямаше...
Когато аз се абонирах за 18 месеца в края на 2013 (декември) - нямаше никакви отстъпки. Нито за 6, нито за 3 месеца. Или поне за мен нямаше...
Re: Re: НЕТ 1...И ти ли Бруте?
Незнам за тогава, какво е било. Началото на Септември ми изтече предплатения период от 6м. за който писах и тогава го видях това с отстъпките. До края на Ноември беше така и сега от началото на декември го промениха вече...
А за булсата, дето са писали колегите преди мен - няма начин, "ядох" го вече тоя :D
А за булсата, дето са писали колегите преди мен - няма начин, "ядох" го вече тоя :D