Нет1 или Мтел/Мегалан?
Re: Нет1 или Мтел/Мегалан?
[Quote]За тест можете да ползвате приложението Global Tv, има го за Андроид и за Windowsphone 8 с много БГ канали и на М-тел някога накъсва докато с Виваком няма грешка и HD канали работят перфектно.[/Quote]
Наскоро ходих до Плевен и с вивакомския нет радиото прекъсваше постоянно, ти за ТВ ми говориш :D
Наскоро ходих до Плевен и с вивакомския нет радиото прекъсваше постоянно, ти за ТВ ми говориш :D
Добро утро! Първо да се изкажа за Виваком, че са станали в момента най-големите измекяри, не че другите не са мърши и те. За интернета лично с теб съм спорил за качеството, като твърдеше че е кофти. Явно най-накрая си стигнал до извода, че мобилния им нет е супер. Имат нет и на места с пет къщи едната за тока! Обаче това не им пречи да са измекяри...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Твърдо за НЕТ-1 добро качество добра подръжка (beer)
Така е наистина, аз го написах и в другата тема - или Вива са си подобрили мрежата с качествен скок, или мен са ме извадили от някаква бан-листа :D Вчера пътувах до Пазарджик и на магистралата в движение ми правеше 7мбпс, в Пазарджик към 11, а в Сф към 15...
Възможно е да е било от приложението, или от самия стрийм...
Възможно е да е било от приложението, или от самия стрийм...
Не знам, ама откъм покритие на мен ми се струва, че даже се влошават. Напоследък на едно място покрай София ми губи обхват, а досега само на същите места се случваше да стане минимален сигналът
-
- Регистриран: 16 май 2017, 09:36
Искам да си пускам нет и тв от НЕТ1 и ще помоля някой да ми предостави покана или клиентски номер за да се възползваме и двата абоната от месец безплатен абонамент от промото на фирмата "доведи приятел!?!
Re: Re: Нет1 или Мтел/Мегалан?
имаш лс(woo)
НЕТ 1 определено са чудесен доставчик на телевизия и интернет. Техен абонат съм вече половин година и услугата им е спирала точно един път за 30 мин. Интернета и ТВ за 20 лв. за договор за 18 месеца. При ТВ програмите има около 25-30 с HD качество, при интернета скоростта ми от рутера се поддържа около 35 Mbps.
Предлагат включване на до 4 ТВ приемника безплатно, ако телевизорът поддържа DBV-C не ти трябва декодер.
Напоследък виждам, че предлагат и 4G мобилен интернет за нови абонати. Мисля, че интернетът е от Виваком.
Предлагат включване на до 4 ТВ приемника безплатно, ако телевизорът поддържа DBV-C не ти трябва декодер.
Напоследък виждам, че предлагат и 4G мобилен интернет за нови абонати. Мисля, че интернетът е от Виваком.
Вече ми се изчерпи търпението и поносимоста към НЕТ1, постоянните аварии и бавните им реакции .Последния път ми се наложи да ги чакам цели 24 часа за повреда която се отстранява за пет минути (смениха суича на нашия етаж ).Освен това в техния колцентър работи една лъжлива и много нагла телефонистка (името и е Надежда Стоянова,ако не ме е излъгала и за името си).Вече съм подал оплакване от тази женица и сега очаквам отговор.Надявам се да получи някакво наказание,за това че си позволява да ми повишава тон и след това да ми затваря телефона.
Re: Re: Нет1 или Мтел/Мегалан?
[Quote]Вече ми се изчерпи търпението и поносимоста към НЕТ1, постоянните аварии и бавните им реакции .Последния път ми се наложи да ги чакам цели 24 часа за повреда която се отстранява за пет минути (смениха суича на нашия етаж)...[/Quote]
От 8 години съм на NET1 - телевизията не е прекъсвала досега, само веднъж съм нямал интернет 2-3 дни поради откраднат кабел. Аман от този хейт! (no)
От 8 години съм на NET1 - телевизията не е прекъсвала досега, само веднъж съм нямал интернет 2-3 дни поради откраднат кабел. Аман от този хейт! (no)