[Quote]Освен това в техния колцентър работи една лъжлива и много нагла телефонистка (името и е Надежда Стоянова,ако не ме е излъгала и за името си).Вече съм подал оплакване от тази женица и сега очаквам отговор.Надявам се да получи някакво наказание,за това че си позволява да ми повишава тон и след това да ми затваря телефона.[/Quote]
И аз като дългогодишен абонат не съм имал сериозни проблеми (1-2 прекъсвания годишно, поради ЧЕЗ. Поне това им е обяснененито). Но както е казал съфорумецът горе, колцентърът им е под всякаква критика - мъжете директно започват да ти говорят на "ти", а жените се държат като провинциална учителка и направо ти се карат, защото проблемът е бил в ЧЕЗ, а не при тях :D
Професионализъм нулев. Същото важи и за офисите им. Добре, че им предплащам услугата и се виждаме веднъж годишно.
Нет1 или Мтел/Мегалан?
Re: Re: Re: Нет1 или Мтел/Мегалан?
То затова има online банкиране, epay и т.н. за да не се ходи в офис... Иначе относно Нет1 - да, рядко се случва проблем, но когато има такъв с дни човек не може да се свърже с call center-а им... Преди 1-2 месеца имах проблем - в блока ни в мазето, където влиза оптиката и телевизията имат 2 кутии. Като цяло и двете разбити, като в един момент ми спря нет-а (телевизия имах). Изобщо не светеше WAN порта, нямах ping към техните сървъри. Слизам в мазето и едната кутия висеше във въздуха и се държеше на снопа lan кабели. След повече от 15 позвънявания вечерта от 17 до 21 часа най-накрая ми вдигнаха. Обясних проблема и им казах, че най-вероятно проблема е в кутията им в мазата и че съм пробвал и директно с кабел към компютъра без рутер. Да, добре ще предадем на колегите и ще се свържем с вас... В това време жена ми седи с болното ни дете вкъщи с идеята да си работи от вкъщи, но не може, защото няма интернет. На другия ден звъня следобяд над 15 пъти и никой не ми вдига. Писах им гневно съобщение във facebook и едва тогава ми звъннаха и след като ми обясних отново да си оправят кутиите ми казаха, че ще се свържат с мен. Едва вечерта технически грамотен човек (т.е. не от call center-а) ми звънна и след като веднага му обясних за проблема за 20 секунди без изобщо да задава повече въпроси каза, че ще пратят колеги да проверят. На другия ден ми звънят следобяд - има ли някой на адрес-а. Ами няма, аз все пак работя и едва след 18 ще съм си вкъщи. Разбрахме се следващия ден - и така след 72 часа без интернет дойдоха, оправиха си кутията и интернета взе, че тръгна. А в кутията беше леш - снопове кабели набутани и намотани... Ако ме бяха послушали още в самото началото щях да имам интернет доста по-бързо.
Re: Re: Re: Нет1 или Мтел/Мегалан?
Имам усещането, че съм единствен доволен от кол центъра и услугите им. До сега винаги са били учтиви..и връщали обаждане, което за мен е огромен плюс. До офис съм ходил само в началото преди около 4 години. Едно нещо ме дразни обаче - липса на тарифи със 100 Mbit, варианта им беше да стана бизнес абонат..
Re: Re: Re: Re: Нет1 или Мтел/Мегалан?
Подкрепям напълно последния пост.Доволен съм от абсолютно всичко.Не съм имал прекъсвания нито на телевизия нито на интернет откакто съм им абонат - ползвам NET 1 на два адреса,свързал съм на двете места по 4 телевизора и всичко е ОК.Но и мен ме дразни това че нямата пакети с бърз интернет -от сорта на 200 или 300Mbit