Неудобни слушалки
Re: Неудобни слушалки
Ако искаш да кажеш,че HPM-82 са слушалките с най-наситен и обемен звук,явно не си ползвал
истински слушалки.
Освен това Walkman серията на SE вече не е
лидер сред музикалните телефони.Конкурентите
от Nokia и Samsung си взеха поука и вече предлагат модели с много по-добър хардуер по
отношение на звука и съответно по-качествен звук.Това не е мое мнение,а факт.
Аз имам HPM-70,наистина са много добри.Обаче
гумичката пада често.
Всъщност, и Motorola имат по-добри музикални
решения.
истински слушалки.
Освен това Walkman серията на SE вече не е
лидер сред музикалните телефони.Конкурентите
от Nokia и Samsung си взеха поука и вече предлагат модели с много по-добър хардуер по
отношение на звука и съответно по-качествен звук.Това не е мое мнение,а факт.
Аз имам HPM-70,наистина са много добри.Обаче
гумичката пада често.
Всъщност, и Motorola имат по-добри музикални
решения.
ОК заформя се спор и да не го продължавам ще се съглася. Не съм пробвал всички слушалки, както и музикални телефони, но от тези който съм ползвал това са ми впечатленията. Със сигурност има по-добри слушалки и GSM-и просто аз не съм попадал на такива.
Абе едни слушалки не са ли Зенхайзер или UE или някои други от този ранг не си мислете че сте чували хубав звук...
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ami da, tiq s gumite sam mnogo gadni. Probvai s tezi ot komplekta na W200 !!!
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Не искам да чувам, че телефоните предлагат компромисен звук! Откакто има Samsung i550 и i560 със същото ДСП на Bang&Olufsen което се монтира и в Serenata и in-ear слушалки AKG K324P, няма причина да твърдим, че един стандартен компютър със Sound Blaster съвместима карта звучи по-добре. Който е слушал гореупоменатата комбинация, знае за какво говоря...
Иначе с въпросните AKG-та и един walkman звучи много добре....
Иначе с въпросните AKG-та и един walkman звучи много добре....
Няма смисъл от спор.Останах с впечатлени,че
HPM-82 са най-добрите слушалки изобщо според теб.
HPM-82 са най-добрите слушалки изобщо според теб.
Признавам, че не познавам въпросните Самсунг-и и АКБ-та. Имам SE W880 и SE T650 и съм изключително разочарован и от двата-звукът е слаб, безличен, както и да променям еквилайзера. Няколко вида слушалки съм включвал през 3.5 мм жак-чува се тихо, слабо и просто не ме устройва. Ако мобилност означава компромис с качество, то тези телефони са наистина мобилни музикални решения. Аз лично нямам къде и как да ги слушам мобилно, музика само вкъщи и на компа, другаде не слушам. Като цяло съм разочарован от СЕ телефоните, но това е друга тема.
@dual909S затова можеш да си смениш акустиката и ще останеш доволен от звука.
Преди и аз бях с HPM-82, с оригиналните си акустики на телефона звука беше коренно различен от тези в комплекта, които са едни боклуци.
След това пробвах друга акустика за телефона - даже взех да намалям на 6 "зелени топчета", че на 8 не мога да издържа - прекалено силно се чува.
Никога не съм предполагал, че телефона ще вади такъв силен звук и мощен бас, че даже и да намалям звука, а преди това ми се струваше слаб.
Сега с Bluetooth стерео слушалките нямам никакви проблеми, те дори не се влияят толкова от акустиката на телефона, а са естествено "силни" без нищо да сменяш никакви акустики на телефона, дори с оригиналните акустики звука си е перфектен през слушалките.
Преди и аз бях с HPM-82, с оригиналните си акустики на телефона звука беше коренно различен от тези в комплекта, които са едни боклуци.
След това пробвах друга акустика за телефона - даже взех да намалям на 6 "зелени топчета", че на 8 не мога да издържа - прекалено силно се чува.
Никога не съм предполагал, че телефона ще вади такъв силен звук и мощен бас, че даже и да намалям звука, а преди това ми се струваше слаб.
Сега с Bluetooth стерео слушалките нямам никакви проблеми, те дори не се влияят толкова от акустиката на телефона, а са естествено "силни" без нищо да сменяш никакви акустики на телефона, дори с оригиналните акустики звука си е перфектен през слушалките.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Благодаря на Centur, моля за разяснение
Приятелю Centur, многократно си спасявал разни ситуации с познанията си. Наскоро смених акустиката на Т650, по повод пращене на говорителчето при разговор, с отличен резултат. Кажи моля те, сега какви акустики да сменя за да се слуша музика добре на моделите W880 и T650. Ползвах стерео блутут слушалки на Моторола, онези дето имат извивка на врата отзад-останах страшно недоволен от тях. Продадох ги на 10-я ден на загуба... много се минах с тях. Първо, стерео блутута не може да слуша радио. Второ-звука в Моторолската слушалка беше много тих, независимо с какво ги слушаш-РС, телефон и др. Неудобни, некачествени, боклуци и половина. Засега те моля да дадеш акустиките за усилване звука на Т650 и W880 при слушане на музика. Благодаря.
Re: Благодаря на Centur, моля за разяснение
http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/own_custpack_zapf_v2_sunfire7.rar
На моторола не съм пробвал Bluetooth стерео слушалки, но в момента съм с тези:
http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds980?cc=bg&lc=bg
Дори намалям, че ми идва доста силен звука. Иначе като е на максимум другите чуват какво слушам аз.
На моторола не съм пробвал Bluetooth стерео слушалки, но в момента съм с тези:
http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds980?cc=bg&lc=bg
Дори намалям, че ми идва доста силен звука. Иначе като е на максимум другите чуват какво слушам аз.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм