Определено Глобул са наясно,че неустойките не се облагат с ДДС и тази фактура го доказва.
http://imageshack.us/f/190/dsc00613je.jpg/
Друг е въпросът,че във сумата може да са включили ДДС.
Неустойки - Глобул
Re: Неустойки - Глобул
Може да са ти включили ДДС във втората точка.
-
- Регистриран: 27 юли 2012, 21:06
Търси си правата! Няма да те правят на тъп ам на луд ;) Успех
[Quote]Малко в страни от темата, но за да не пускам нова.Понеже смятам при мтел да повися малко с изтекъл договор и да не подписвам нищо,при тях забелязват ли се такива магарии с мистериозни разговори,активиране на услуги и тн след като изтече договора?[/Quote]
Такива магарии няма.. Никога не съм имал за над три години ползване на услугите им!
Но пък им засичам разни други работи: примерно веднъж без да искам пратих СМС на домашен телефон на Мегалан и CRM на Мтел беше отчел, че трябва да го платя (а би трябвало да го отхвърли и да не го отчете въобще като изпратен - пратих го на фиксираната, не на мобилната линия, 100% сигурно).
Това ми направи впечатление, тъй като обикновенно пращам по няколко СМС-а [i][B]в годината[/B][/i] и не ми беше особено трудно да се сетя кога и как изпратих съответния СМС.
Такива магарии няма.. Никога не съм имал за над три години ползване на услугите им!
Но пък им засичам разни други работи: примерно веднъж без да искам пратих СМС на домашен телефон на Мегалан и CRM на Мтел беше отчел, че трябва да го платя (а би трябвало да го отхвърли и да не го отчете въобще като изпратен - пратих го на фиксираната, не на мобилната линия, 100% сигурно).
Това ми направи впечатление, тъй като обикновенно пращам по няколко СМС-а [i][B]в годината[/B][/i] и не ми беше особено трудно да се сетя кога и как изпратих съответния СМС.
[Quote]Но пък им засичам разни други работи: примерно веднъж без да искам пратих СМС на домашен телефон на Мегалан и CRM на Мтел беше отчел, че трябва да го платя (а би трябвало да го отхвърли и да не го отчете въобще като изпратен - пратих го на фиксираната, не на мобилната линия, 100% сигурно). [/Quote]
Операторите таксуват всяко изпратено съобщение независимо дали е доставено(whistle)
Операторите таксуват всяко изпратено съобщение независимо дали е доставено(whistle)
Пробвал ли си? ;) Невярвам да са останали по-назад :)
Случвало ми се е.