Неустойки - Глобул
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Неустойки - Глобул
Колеги, аз ли съм малоумен или Глобул ме правят на тъп? Упорито ме убеждават, че неустойките по договора, ако реша да го прекратя сега (остават 12 месеца още) се плащат с ДДС. Спирал съм договори с М-тел и винаги е било БЕЗ ДДС. При Вива мисля, че е същото. И мисля, че законът ги задължава неустойките да са БЕЗ ДДС.
Кажете вие какво мислите и знаете?
Кажете вие какво мислите и знаете?
Re: Неустойки - Глобул
Ами май се опитват да те изкарат тъп... И аз доколкото знам трябва да е без ДДС!
Ако е за услуга е без ДДС,но ако си вземал устройство на изплащане е с ДДС(за цената на у-то);)
-
Не съм взимал нищо от Грабул на изплащане... Но пет оператора ми твърдят това, както и служител в магазин.
И друго, операторите имат ли право да предлагат тарифни планове само за две години - Generation Globul?
И друго, операторите имат ли право да предлагат тарифни планове само за две години - Generation Globul?
Без ДДС!
Консултирай се с някой познат адвокато точно какво да им кажеш на тези скапаняци!
Консултирай се с някой познат адвокато точно какво да им кажеш на тези скапаняци!
-
И аз знам, че е без ДДС... И сега представи си, когато ги уведомих, че ще си спра договора от другия месец, мистериозно имам сметка 5 лева... формирана от "разговори" ... при положение, че аз този телефон не го докосвам дори...
Пак питам: ИМАТ ЛИ ПРАВО операторите да предлагат един тарифен план САМО с двугодишен договор? И законът не забраняваше ли това?
Пак питам: ИМАТ ЛИ ПРАВО операторите да предлагат един тарифен план САМО с двугодишен договор? И законът не забраняваше ли това?
За увеличаващата се сметка при неподновяване предупредих неведнъж... За съжаление явно не е единичен случай...
За 2-годишния договор, в момента не мога да кажа със сигурност...
Нали не си мислиш да подписваш с тях?
За 2-годишния договор, в момента не мога да кажа със сигурност...
Нали не си мислиш да подписваш с тях?
А какво става, ако обявя, че картата ми е изгубена и не отида да си взема нова? А също така имам ли право да си занеса картата при тях и да им я предам и да заявя, че не искам да я използвам, но да си плащам месечните такси до края на договора (изтича на 1 Август)?
-
Боже опази да подпиша втори път с този скапан оператор...
Искам да си платя неустойките и да ги разкарам. Дразня се,че ми се правят на умни. И затова искам някой да ми извади от кой закон пише, че неустойките са без ДДС, както и, че операторите са длъжни да предлагат всички тарифни планове И С ЕДНОГОДИШЕН ДОГОВОР.
Искам да си платя неустойките и да ги разкарам. Дразня се,че ми се правят на умни. И затова искам някой да ми извади от кой закон пише, че неустойките са без ДДС, както и, че операторите са длъжни да предлагат всички тарифни планове И С ЕДНОГОДИШЕН ДОГОВОР.
-
Няма да ти я вземат, просто, защото нямат какво да я правят, освен да я изхвърлят. Тях не ги интересува дали ползваш или не. Интересува ги дали плащаш и си спазваш договора.