Удвоените включени услуги и двойно по-ниската месечна такса важат само за клиенти, пренесли номера си в мобилната мрежа на VIVACOM в периода 01.09.2010 - 31.12.2010 и са валидни за първите 3/6 месеца при сключване на 12/24 месечен договор.
Клиенти, които не пренасят номера си от мрежата на друг мобилен оператор, а сключат нов договор за някой от плановете UniCall, получават удвоен брой включени минути и MB за първите 3/6 месеца, при сключване на 12/24 месечен договор в периода 01.09.2010- 31.12.2010 и заплащат стандартна месечна такса.
Неяснота във фактурата (виваком)
Re: Неяснота във фактурата (виваком)
Месечен лимит 50лв? Ако е така, това е без ДДС и такса. Ха сега ги умнижи по 1,2 и добави таксата си (мин 10лв.). Това е [B]минимума [/B] при достигнат кредител лимит и най-ниския месечн абонамент
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Това не е съвсем така! От Виваком ми бяха пратили смс на предплатената ми карта "Бонуси безкрай", че ако премина на някой от плановете Уникол ще получа удвоени минути и 1/2 такса за 3/6 месеца!
И ти може би реши, че си хванал Дъ Биг Дийл и си прекарал оператора? И тази оферта просто е неустоима?...Пич, абонат съм на мобилни услоги от тогава, когато картите на Мобилтел бяха по USD200 (360лв), а на Виваком вече четвърта година. Смея да твърдя, че само 2 пъти оператор е правил "евала" на клиентите си - когато плановете Злато ги направиха и за международни разговори и когато пуснаха пакета смс300. Мога да си заложа кесиите, че тези времена безвъзвратно отлетяха. В момента [B]всичко[/B], което ти се предлага е в ущърб на клиента. Всичко, без изключения, дори и да изглежда златна кирия.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A