Ноемврийски промоции
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Октомврийски промоции
колегата е имал предвид 1000 мин без ограничение (тоест без значение мобилна/фиксирана или оператор Вива/Ментел/боб/Теленор). :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Октомврийски промоции
Благодаря.Точно това имах в предвид.(yes) Информацията ми, е че Виваком ще актуализират промоциите си в средата на месеца, но.....колко е вярно не знам. Ще почакаме и ще видим.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Октомврийски промоции
Тази оферта на Виваком за 13.99лв активна ли е и има ли някакво наименование или като отида направо да питам с цената и включените минути/мб ?
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Октомврийски промоции
Не е махната таксата за промяна на плана по време на договор и е доста солена, особено при разлика до 4лв - 20лв, ако разликата е над 4 лв - 10лв.
http://www.telenor.bg/bg/services/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5
http://www.telenor.bg/bg/services/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5
Re: Re: Re: Октомврийски промоции
Това при Теленор.
[Quote]Не е махната таксата за промяна на плана по време на договор и е доста солена, особено при разлика до 4лв - 20лв, ако разликата е над 4 лв - 10лв.[/Quote]
При Виваком такава такса няма, поради простата причина че такова заиграване е невъзможно освен ако не остават 3 и по-малко месеца от края на 24-месечният срок на договора.
[Quote]Не е махната таксата за промяна на плана по време на договор и е доста солена, особено при разлика до 4лв - 20лв, ако разликата е над 4 лв - 10лв.[/Quote]
При Виваком такава такса няма, поради простата причина че такова заиграване е невъзможно освен ако не остават 3 и по-малко месеца от края на 24-месечният срок на договора.
Re: Re: Re: Re: Октомврийски промоции
[Quote] При Виваком такава такса няма, поради простата причина че такова заиграване е невъзможно освен ако не остават 3 и по-малко месеца от края на 24-месечният срок на договора. [/Quote]
Точно това е проблема на Виваком който ще ме откаже от тях .Не може 21 месеца да не може да се преподпише към никакъв план , много голям период за мен.
Точно това е проблема на Виваком който ще ме откаже от тях .Не може 21 месеца да не може да се преподпише към никакъв план , много голям период за мен.
Re: Октомврийски промоции
На 11 юли т.г. подписах на Smartcall 9.99, 11 дни по-късно смених на Viva Free на срочен договор без проблем и си карам така и до сега. Нямаше никакъв проблем, просто договора ми се удължи с 11 дни и вече съм на нов план, който трябваше да е със същия или по-висок абонамент. Не знам откъде тази информация, че не се мърда никъде 21 месеца.. :( По-скоро се мърда, но не ти дават промоционалните планове, както при Теленор, на специални (по-ниски) месечни такси, ами на пълна такава.
Re: Re: Re: Re: Re: Октомврийски промоции
[Quote]Точно това е проблема на Виваком който ще ме откаже от тях .Не може 21 месеца да не може да се преподпише към никакъв план , много голям период за мен.[/Quote]
Можеш винаги по време на договора да минеш към план с по-висока такса, но не можеш към промоционалните.
Можеш винаги по време на договора да минеш към план с по-висока такса, но не можеш към промоционалните.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Октомврийски промоции
Ами то това е уловката. Можеш нагоре, ама има ли смисъл - НЕ.
При Мтел можеш да минаваш от промоционален на промоционален с по-висока такса. Лично го направих. А при виваком какво - хората искат от 20лв да минат на 30 лв и не им дават хахаа смотан оператор!!!!
При Мтел можеш да минаваш от промоционален на промоционален с по-висока такса. Лично го направих. А при виваком какво - хората искат от 20лв да минат на 30 лв и не им дават хахаа смотан оператор!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Октомврийски промоции
Не коментирам кое е редно или не. Написал съм отговор на заблудено мнение.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.