Ноемврийски промоции
ОТГ.: Октомврийски промоции
И при Теленор можеш да минаваш от промоционален на промоционален. Все пак операторите печелят, защото дори и в 5-тия месец да си - ти се обричаш да им плащаш минимум още 5 месеца, защото ще ти удължат договора, а в повечето случаи новия план е с поне левче нагоре и пак имат печалба.
В крайна сметка политиката на Виваком винаги е била една идея по-различна от тази на другите два телекома. Нека не забравяме, че до скоро те бяха единственият оператор с прекратяването на договор с трите такси, те все още са единствения оператор, при които кредитът в предплатените карти не гърми на всеки 60/90 дни след последното зареждане, те са и единствените, за които 4G мрежата е достъпна за абсолютно всеки един абонаментен план без значение от таксата му (за сравнение Теленор и МТЕЛ дават достъп до мрежата си САМО при двугодишни договори, САМО за периода на договора и имат планове за глас и планове за данни, които заради по-ниската такса нямат достъп до нея).
След цялото това сравнение взех да си мисля, че Медната тел май доста копират Теленор откъм политика.. Подобно на тях промениха политиката си да се прехвърляш от промоционален план на друг промоционален без значение в кой месец си, подобно на тях вкараха 60/90 дни валидност на кредита във ваучерите, също имат и политика за достъп до 4G мрежата им само в плановете с по-високи такси, но не и с по-ниски.
В крайна сметка политиката на Виваком винаги е била една идея по-различна от тази на другите два телекома. Нека не забравяме, че до скоро те бяха единственият оператор с прекратяването на договор с трите такси, те все още са единствения оператор, при които кредитът в предплатените карти не гърми на всеки 60/90 дни след последното зареждане, те са и единствените, за които 4G мрежата е достъпна за абсолютно всеки един абонаментен план без значение от таксата му (за сравнение Теленор и МТЕЛ дават достъп до мрежата си САМО при двугодишни договори, САМО за периода на договора и имат планове за глас и планове за данни, които заради по-ниската такса нямат достъп до нея).
След цялото това сравнение взех да си мисля, че Медната тел май доста копират Теленор откъм политика.. Подобно на тях промениха политиката си да се прехвърляш от промоционален план на друг промоционален без значение в кой месец си, подобно на тях вкараха 60/90 дни валидност на кредита във ваучерите, също имат и политика за достъп до 4G мрежата им само в плановете с по-високи такси, но не и с по-ниски.
Re: Ноемврийски промоции
Днес ми предложиха скрита оферта Вивакомци ако отида при тях а именно:
24 месеца договор при следните условия:
*9 ГИГИ на макс. скорост.
*Неограничени минути към всички Можбилни ОП. + всички фиксирани мрежи. Естествено без тези с добавена стойност.
О това за 17.99лв. месец за целия срок на договора.
Според мен офертата е много добра.
24 месеца договор при следните условия:
*9 ГИГИ на макс. скорост.
*Неограничени минути към всички Можбилни ОП. + всички фиксирани мрежи. Естествено без тези с добавена стойност.
О това за 17.99лв. месец за целия срок на договора.
Според мен офертата е много добра.
Re: Re: Ноемврийски промоции
по-добре 1000 мин + 5 гига нет за 13,99 + един домашен нет за 8 кинта. 1000 мин са добре. Нагоре вече ме болят ушите от телефона
Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
Знаете ли текущите скрити оферти на Мтел за телефон и Интернет & ТВ 2х1.Утре смятам да пообикаля ,да знам за какво да питам.
Re: Ноемврийски промоции
Да се похваля, че днес приключих с оранжевите :D това което предлагаха останалите ще споделя е следното. От Мтел за 17.99 неограничени моби + 6ГБ интернет, а от Теленор където се пренесох пак за 17.99 неограничени всякакви + 5ГБ интернет, което за мен е отлично предложение и го избрах. Бях се настроил за 20-30 кинта на месец така че и двете предложения ми бяха перфектни и най-важното далеч от оранжевите (no)
p.s. Теленор имаха още едно изгодно предложение като това което избрах но с НВОGO за 24.99
p.s. Теленор имаха още едно изгодно предложение като това което избрах но с НВОGO за 24.99
Re: Re: Ноемврийски промоции
А дали тези скрити предложения важат с домашния нет от комбинирай и спести на Виваком?
Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
При Теленор има и оферта за 16 лв. неограничени минути с 3 гб. интернет.
Re: Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
Много е слаба тая оферта
Re: Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
офертата е за 18 - неограничени към всички + 6ГБ нет
Re: Re: Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
[Quote]офертата е за 18 - неограничени към всички + 6ГБ нет [/Quote]Това е друга оферта за 18лв неограничени към всички + 5 гб нет.