"GLOBUL пръв ще предложи на българския пазар Nokia 5530 XpressMusic на уникалната цена от 239 лв.
Nokia 5530 XpressMusic е част от серията музикални устройства XpressMusic, чието управление се извършва изцяло и само чрез докосване на 2,9-инчовия TFT сензорен дисплей.
Nokia 5530 XpressMusic има и 3,2-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица, 3,5 мм аудио-жак, музикален плеър и FM радио. В комплект с телефона, клиентите на GLOBUL ще получат 4GB microSD карта памет.
Nokia 5530 XpressMusic ще се предлага в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори от 12 август. Промоционалната цена е валидна с 2-годишен договор с абонаментните програми GLOBUL National 100 и GLOBUL Super Max и важи за всички нови абонати на GLOBUL, както и за съществуващите абонати на оператора, които подновят своя договор по програма Заедно."
nokia 5530 ot GLOBUL
Re: nokia 5530 ot GLOBUL
Поредния боклук на пазара от Нокя в графа тъчскрийн. Интересно ми е колко баламурници ще набият пари за тази шитня подобно на 5800).
Пак при нас ще се продава най-скъпо. За справка: http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/mobile-phones/NOKIA-5530-XPRESSMUSIC.
Мен тоя телефон не ми харесва :S
И 5800 също.
Нещо новите Нокии не м и харесват :S
Дори няма друго какво да харесам :S
Сензорни боклуци :S:X
И 5800 също.
Нещо новите Нокии не м и харесват :S
Дори няма друго какво да харесам :S
Сензорни боклуци :S:X
Сензорен боклук може да е онзи китайския дето си го купи.
А какво да харесвам грозни джумуци като Н95 ли
А какво да харесвам грозни джумуци като Н95 ли
5800 е хубав но този 5530 с тази камера и това заснемане на видео ще е смешен. Много орязан спрямо 5800.
свъщност доста хора ревюирали тела заявяват че камерата на 5530 е по-добра от тази на 5800 а видеото е сгрешено в спецификациите и е вга при 640х480