Nokia 5800 - никакъв софтуер не работи на това !
Re: Nokia 5800 - никакъв софтуер не работи на това !
На руските сайтове има доста неща,а да си взимаш телефон само заради GPS е просто смешно:)
Аз не си взимам телефон *САМО* заради ГПС а си го взимам *И* заради ГПС-а.
Аз пиша в този форум впечатленията си от употребата на този телефон. За да може някой да помогне на мен, и за да може тази тема да помогне на някой друг.
А ти с какъв телефон си ? А защо се обаждаш с глупави коментари тогава ? :)
Аз пиша в този форум впечатленията си от употребата на този телефон. За да може някой да помогне на мен, и за да може тази тема да помогне на някой друг.
А ти с какъв телефон си ? А защо се обаждаш с глупави коментари тогава ? :)
Е да , ама скачането от петия етаж ще ти навреди на здравето , а покупката на този невероятен телефон ще те направи само по щастлив :)
"Затрупват ни" - има 15-ина приложения. 5 от които са google maps и skin-ове.
Факт е, че 90% от приложенията за S60 v3 не работят на v5 . Даже бих казал 99%. Като демонстрираха този телефон нокиа твърдяха, че всичко ще работи, и че има пълна съвместимост.
Факт е, че 90% от приложенията за S60 v3 не работят на v5 . Даже бих казал 99%. Като демонстрираха този телефон нокиа твърдяха, че всичко ще работи, и че има пълна съвместимост.
Mmdam, ще има, 2 мнения няма тук :)
просто се изненадах неприятно. очаквах поне най-популярните неща да ги има вече - все пак минаха няколко месеца ...
иначе slick има версия за s60 v5. и е доста добра, дори доста по-добра от QIP.
има и нови програмки, които работят само на v5.
просто се изненадах неприятно. очаквах поне най-популярните неща да ги има вече - все пак минаха няколко месеца ...
иначе slick има версия за s60 v5. и е доста добра, дори доста по-добра от QIP.
има и нови програмки, които работят само на v5.
Заглавието не е силно а много добре премислено.
никакъв или много малка част от досегашния софтуер за S60 не работи на S60 v5
никакъв или много малка част от досегашния софтуер за S60 не работи на S60 v5
@formatter:
"Ами чакайте си вие а пък ние ще му се радваме. За тази покупка се искат "топки" защото нищо не е сигурно , а не да висите денонощно из форумите и да обсъждате неща които не сте докосвали. Който е по смел да купува..... "
Юнако, за каква смелост говориш?
За покупка от 6-700лв ли?
Не говори на хора които не познаваш.
Аз да не съм на 12г., че и те (вече)
имат по 6-700лв в джобовете.
Въпроса опира до това колко е добър телефона
(към момента).
Има ли приложения (поне най-необходимото).
И човек вече със телефон от висок клас (Омния, Н95-2, иФон, ....), заслужава ли си да го сменя с 5800.
За в момента мисля че не е практично да се
купува 5800.
"Ами чакайте си вие а пък ние ще му се радваме. За тази покупка се искат "топки" защото нищо не е сигурно , а не да висите денонощно из форумите и да обсъждате неща които не сте докосвали. Който е по смел да купува..... "
Юнако, за каква смелост говориш?
За покупка от 6-700лв ли?
Не говори на хора които не познаваш.
Аз да не съм на 12г., че и те (вече)
имат по 6-700лв в джобовете.
Въпроса опира до това колко е добър телефона
(към момента).
Има ли приложения (поне най-необходимото).
И човек вече със телефон от висок клас (Омния, Н95-2, иФон, ....), заслужава ли си да го сменя с 5800.
За в момента мисля че не е практично да се
купува 5800.
Ами аз държах в ръцете си омния-та, поиграх си малко с нея (повтарям малко) но нокиата ми допада повече. А смелоста е затова че никой не иска да си купи телефона от първите а чака да си го купи полувин България, повечето да кажат че си заслужа и чак тогава да си го вземе. Аз не искам да съм от тези хора и затова си го взех.А с времето и да се окаже че не е толкова хубав и полезен пак няма да ме е яд, защото мен си ме кефи.Успех на всички и не му мислете толкова :)
@formatter:
"...А смелоста е затова че никой не иска да си купи телефона от първите а чака да си го купи полувин България, повечето да кажат че си заслужа и чак тогава да си го вземе. Аз не искам да съм от тези хора и затова си го взех.А с времето и да се окаже че не е толкова хубав и полезен пак няма да ме е яд, защото мен си ме кефи.... "
Именно аз това направих с Н95-2 преди повече от година ;-)
И мен си ме "кефи", но определено ще
съм от тези които ще чакат за Н97.
Той можеби ще е по-добър софтуерно :-)
Честито на всички собственици на 5800,
за добрия избор НОКИЯ
"...А смелоста е затова че никой не иска да си купи телефона от първите а чака да си го купи полувин България, повечето да кажат че си заслужа и чак тогава да си го вземе. Аз не искам да съм от тези хора и затова си го взех.А с времето и да се окаже че не е толкова хубав и полезен пак няма да ме е яд, защото мен си ме кефи.... "
Именно аз това направих с Н95-2 преди повече от година ;-)
И мен си ме "кефи", но определено ще
съм от тези които ще чакат за Н97.
Той можеби ще е по-добър софтуерно :-)
Честито на всички собственици на 5800,
за добрия избор НОКИЯ
С Нокиа 5800 съм :)