Nokia 5800 vs. SamSung Omnia
Re: Nokia 5800 vs. SamSung Omnia
6sa setite ama kasno... kasnooo
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
nqma da kazvam "kazah vi az" ama predstavqm si shtom dori ti si se otrekal ot 5800 kolko razocharovan trqbva da si. Predi qrostno sporeshe s men i go zashtitavashe, ama 2-3 sreshti ot 1-vi vid s neizbroimite bugove sa si svarshili rabotata. Jalko naistina, no pone si si vzel urok. Hubavo e che preduprejdavash ostanalite, che zaradi savetite na chilko nqkoi moje da se izlaje da go kupi. To samo toi si ostana samichak da go zashtitava.
I taka nedovolnite sajalqvashti sobstvenici stavat vse poveche vseki izminal den. Poslushaite saveta im i ne si kupuvaite toq bokluk 5800 :)
sry za latinicata ama sam v sofiq i pisha ot omnia-ta
I taka nedovolnite sajalqvashti sobstvenici stavat vse poveche vseki izminal den. Poslushaite saveta im i ne si kupuvaite toq bokluk 5800 :)
sry za latinicata ama sam v sofiq i pisha ot omnia-ta
Странно-за такъв супер телефон да няма кирилица:) А 5800 не само има,но и перфектно без настройки разпознава ръкописно кирилицата :) Макар че е по-нисък клас :)
-
Има, но точно го бях правил hard reset и едва сега си инсталирах клавиатурата :) Всичко си има той. Доста повече от 5800.
Вземи да убедиш krasi93, A4i, no_face, SX_1000 и всички други, които имат проблеми с него. А това, че ти си имал невероятния късмет да уцелиш единствената бройка в България без дефект, трябва да те прави изключително щастлив. Всички останали са набутани с по 600лв ;/
Вземи да убедиш krasi93, A4i, no_face, SX_1000 и всички други, които имат проблеми с него. А това, че ти си имал невероятния късмет да уцелиш единствената бройка в България без дефект, трябва да те прави изключително щастлив. Всички останали са набутани с по 600лв ;/
Просто е безсмислено сравнението на телефони от различен клас !!!
не е безмислено сраенението.Каквото има Нокията го има и Самсунга но по-продавания телефон определено е нокията заради цената си и все пак е NOKIA THE BEST OF THE BEST КОТ СИ ИСКАТЕ МИСЛЕТЕ
"Каквото има Нокията го има и Самсунга"
Именно. Самсунга има всичко което има Нокиата, както и МНОГО ДРУГИ НЕЩА.
Именно. Самсунга има всичко което има Нокиата, както и МНОГО ДРУГИ НЕЩА.
ако под многото други неща са неудобната и изключително некомфортна ос съм съгласен B) защото за една ос не само за телефон а въобще(разбира се ако цели се да стане популярна) най-важното нещо е удобството лесната персонализация и въобще леснотата на работа(ето примерно що настолния уиндоус е най-масов макар че всеки знае за наличието на много по-стабилни ос-и) масата от хора които купуват най-много телефони не са хай-тек маняци един прост пример даваме на един човек който никога не е работил нито със симбиан нито със уиндоус мобайл 5800 и омниа и предполагам всеки знае отговора на въпроса с кой гсм по-лесно ще се оправи въпросния човек вярно в самсунга уиндоуса определено е по-напред откъм френдли юзър интерфейс в сравнение със свои предшественици но все още е далеч далеч зад симбиана в това отношение
абе щом омниата има всичко къде му е 3.5 милиметровия жак а относно ония дет ми говорят за процесори и тъй нататък това не са ви компютри които могат да се ъпгрейдват постоянно с различни части телефоните са по-скоро като плейстейшъните да речем, затворени системи за които не е важно какви са хардуерните компоненти а как са оптимизирани да работят приложенията с тях
абе щом омниата има всичко къде му е 3.5 милиметровия жак а относно ония дет ми говорят за процесори и тъй нататък това не са ви компютри които могат да се ъпгрейдват постоянно с различни части телефоните са по-скоро като плейстейшъните да речем, затворени системи за които не е важно какви са хардуерните компоненти а как са оптимизирани да работят приложенията с тях
-
''Неудобната и изключително некомфортна ОС'' предлага 1000 пъти повече възможности за персонализация, доста повече функционалност, по-голям набор от приложения и по-различни по своята същност. А бе, с една дума Omnia е по-близо до лаптоп, а 5800 - до телефон.
Как ще е далеч зад Symbian-a откъм ''юзърфрендли''? За Symbian има ли Samsung Widget, M2D, SPB, Pointui, WAD, Throttle Launcher и какво ли още не...
3.5mm-вият жак е на преходника.
Именно понеже няма възможност за ъпгрейди, по-умно е решението с по-добри хардуерни възможности. А като гледам как е ''оптимизиран'' 5800 лошо ми става...
Как ще е далеч зад Symbian-a откъм ''юзърфрендли''? За Symbian има ли Samsung Widget, M2D, SPB, Pointui, WAD, Throttle Launcher и какво ли още не...
3.5mm-вият жак е на преходника.
Именно понеже няма възможност за ъпгрейди, по-умно е решението с по-добри хардуерни възможности. А като гледам как е ''оптимизиран'' 5800 лошо ми става...
Smqtam 4e taq tema e napulno izli6na ! Za vseki malko po-razumen 4ovek e vidno kak 1niq telefon e dosta po-napred ot drygiq. Setete se sami koi koi e :}