nokia E66 ili samsung omnia

z_i_k_o
Регистриран: 28 юни 2008, 23:59

Re: nokia E66 ili samsung omnia

Мнение от z_i_k_o » 24 юни 2009, 15:35

Tova qsno :} .... Az puk bih vzel tazi ot kartinkata i , no tova e dryg vapros :}

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 24 юни 2009, 21:40

Наистина времето за изчакване е ужасно малко, така че ако го разцъкваш много за няма и два дена сигурно отива на кино. Въпреки това времето за разговори изглежда повече от прилично, но това е само за хора които повече говорят и искат стилен и качествен телефон в ръката си. Все пак в това отношение можеше да се постараят една идея повече.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 24 юни 2009, 22:40

Половин ден, ама много здраво говорене!

brrrrrr
Регистриран: 02 апр 2007, 23:22

Мнение от brrrrrr » 24 юни 2009, 23:02

Аз бих взел теб покрай нокиата... Абе наиш къв бустан имам мали мали.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 25 юни 2009, 19:53

Мне, аз далеч не съм фенка на нокия. Но определено бих си взела E66, а не Омния.

Причини:

1. Омнията работи много, ама много бавно спрямо моите изисквания.

2. Менюто й е ужасно - търсих някаква опция поне 10 минути. Явно е за много "висши" същества.

3. Дизайн - Омнията е прекалено голяма - поне за мен.

От своя страна - Нокията е доста привлекателна като дизайн - изчистена, стилна, калъфчето е готино. Менюто е лесно, батерията е сравнително добра. В бяло особено телефонът е повече от привлекателен. Е серията на Нокия винаги са ми харесвали. За бизнес телефон, особено за дама, това е моделът. Независимост, че като функционалност омнията е по-добра.

За пореден път го казвам - повечето от потребителите нямат никаква необходимост от много голяма част от есктрити, с които се "пълнят" днешните телефони.

И да - въпреки всичко съм жена и държа телефонът ми да изглежда добре. Аз го ползвам предимно и само за разговори - важното е да има хубава батерия, добра визия и да ми отива.

Що се отнася за глупавите коментари - вие жени нямате ли си? Оставете малко лаптопа и излезте си намерете. Пък току-виж сте я впечатлили с ултра модерната си Омния :)

fashion_m
Регистриран: 28 яну 2006, 21:29

Мнение от fashion_m » 25 юни 2009, 20:00

Значи според теб аз съм висше същество, така ли? хехе :)))
Иначе да ти кажа, нямам за цел да впечатлявам жени с телефон. :)
Аз предпочетох Омниата заради многото функции и най-вече заради WM. И да, сложничък е, понякога мисля, че аз повече му служа отколкото той на мен. Но нямам нищо против това и няма начин да се разделя с него :)
Нахаках му всичката си музика, клипове, ползвам истински Skype (което го няма при Нокиа), ползвам интернет от компа през блутуут... Абе с една дума WM е несравним.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 25 юни 2009, 20:12

Ама чакай сега - ние за бизнес телефон ли говорим или за джаджа, дето да задоволява претенциите на високотехнологичните 16-23 годишни маниаци.

Аз не знам кой бизнес потребител ще седне да си чати в скайп или ще си пълни телефона с музика, клипчета и тн :)

fashion_m
Регистриран: 28 яну 2006, 21:29

Мнение от fashion_m » 25 юни 2009, 20:19

Ами аз съм маняк, затова си взех този маняшки телефон. Признавам, че на някой хора Нокиата ще им свърши повече работа, но аз за работа ползвам друг телефон, а омнията е само за да задоволява маняшкото ми джиткане из WM.
Иначе признавам, че омниата не е много за работа.

kOIOta
Регистриран: 13 мар 2008, 07:35

Мнение от kOIOta » 25 юни 2009, 20:35

Място за сравнение няма, двата телефона са от различни класове. Омнията както и да я гледаш и памет повече има, и камерата им е по-добра и дисплея е къде къде по-голям от на Нокиата. Дизайна също (за мен поне) е много по-готин. Абе взимай Омнията :)

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 25 юни 2009, 23:24

1. Работи бавно, понеже не знаеш как да й смениш ROM-a, а и не би имала намерение да разбереш. Все пак дори телефоните изискват определени ''грижи''
2. Менюто е ужасно, понеже не знаеш как да си сложиш M2D или SPB Mobile Shell, или WAD, или поне WM6.5. Това, че ти не можеш да се справяш с телефона, не значи, че никой не може
3. Прекалено голяма, но тънка :)

Жени си имам, просто моята, въпреки че постоянно дава коментари и мнения за неща, от които не разбира, се ограничава да го прави за телефони и компютри. И добре прави. И аз не давам съвети за ''висша мода''.

Просто Omnia има много повече възможности, главно благодарение на ОС-то. Който може нека се възползва от тях, който не може... пак не виждам причина да не избере него.

Отговори