nokia E66 ili samsung omnia
Re: nokia E66 ili samsung omnia
Tova qsno :} .... Az puk bih vzel tazi ot kartinkata i , no tova e dryg vapros :}
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Наистина времето за изчакване е ужасно малко, така че ако го разцъкваш много за няма и два дена сигурно отива на кино. Въпреки това времето за разговори изглежда повече от прилично, но това е само за хора които повече говорят и искат стилен и качествен телефон в ръката си. Все пак в това отношение можеше да се постараят една идея повече.
Половин ден, ама много здраво говорене!
Аз бих взел теб покрай нокиата... Абе наиш къв бустан имам мали мали.
Мне, аз далеч не съм фенка на нокия. Но определено бих си взела E66, а не Омния.
Причини:
1. Омнията работи много, ама много бавно спрямо моите изисквания.
2. Менюто й е ужасно - търсих някаква опция поне 10 минути. Явно е за много "висши" същества.
3. Дизайн - Омнията е прекалено голяма - поне за мен.
От своя страна - Нокията е доста привлекателна като дизайн - изчистена, стилна, калъфчето е готино. Менюто е лесно, батерията е сравнително добра. В бяло особено телефонът е повече от привлекателен. Е серията на Нокия винаги са ми харесвали. За бизнес телефон, особено за дама, това е моделът. Независимост, че като функционалност омнията е по-добра.
За пореден път го казвам - повечето от потребителите нямат никаква необходимост от много голяма част от есктрити, с които се "пълнят" днешните телефони.
И да - въпреки всичко съм жена и държа телефонът ми да изглежда добре. Аз го ползвам предимно и само за разговори - важното е да има хубава батерия, добра визия и да ми отива.
Що се отнася за глупавите коментари - вие жени нямате ли си? Оставете малко лаптопа и излезте си намерете. Пък току-виж сте я впечатлили с ултра модерната си Омния :)
Причини:
1. Омнията работи много, ама много бавно спрямо моите изисквания.
2. Менюто й е ужасно - търсих някаква опция поне 10 минути. Явно е за много "висши" същества.
3. Дизайн - Омнията е прекалено голяма - поне за мен.
От своя страна - Нокията е доста привлекателна като дизайн - изчистена, стилна, калъфчето е готино. Менюто е лесно, батерията е сравнително добра. В бяло особено телефонът е повече от привлекателен. Е серията на Нокия винаги са ми харесвали. За бизнес телефон, особено за дама, това е моделът. Независимост, че като функционалност омнията е по-добра.
За пореден път го казвам - повечето от потребителите нямат никаква необходимост от много голяма част от есктрити, с които се "пълнят" днешните телефони.
И да - въпреки всичко съм жена и държа телефонът ми да изглежда добре. Аз го ползвам предимно и само за разговори - важното е да има хубава батерия, добра визия и да ми отива.
Що се отнася за глупавите коментари - вие жени нямате ли си? Оставете малко лаптопа и излезте си намерете. Пък току-виж сте я впечатлили с ултра модерната си Омния :)
Значи според теб аз съм висше същество, така ли? хехе :)))
Иначе да ти кажа, нямам за цел да впечатлявам жени с телефон. :)
Аз предпочетох Омниата заради многото функции и най-вече заради WM. И да, сложничък е, понякога мисля, че аз повече му служа отколкото той на мен. Но нямам нищо против това и няма начин да се разделя с него :)
Нахаках му всичката си музика, клипове, ползвам истински Skype (което го няма при Нокиа), ползвам интернет от компа през блутуут... Абе с една дума WM е несравним.
Иначе да ти кажа, нямам за цел да впечатлявам жени с телефон. :)
Аз предпочетох Омниата заради многото функции и най-вече заради WM. И да, сложничък е, понякога мисля, че аз повече му служа отколкото той на мен. Но нямам нищо против това и няма начин да се разделя с него :)
Нахаках му всичката си музика, клипове, ползвам истински Skype (което го няма при Нокиа), ползвам интернет от компа през блутуут... Абе с една дума WM е несравним.
Ама чакай сега - ние за бизнес телефон ли говорим или за джаджа, дето да задоволява претенциите на високотехнологичните 16-23 годишни маниаци.
Аз не знам кой бизнес потребител ще седне да си чати в скайп или ще си пълни телефона с музика, клипчета и тн :)
Аз не знам кой бизнес потребител ще седне да си чати в скайп или ще си пълни телефона с музика, клипчета и тн :)
Ами аз съм маняк, затова си взех този маняшки телефон. Признавам, че на някой хора Нокиата ще им свърши повече работа, но аз за работа ползвам друг телефон, а омнията е само за да задоволява маняшкото ми джиткане из WM.
Иначе признавам, че омниата не е много за работа.
Иначе признавам, че омниата не е много за работа.
Място за сравнение няма, двата телефона са от различни класове. Омнията както и да я гледаш и памет повече има, и камерата им е по-добра и дисплея е къде къде по-голям от на Нокиата. Дизайна също (за мен поне) е много по-готин. Абе взимай Омнията :)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
1. Работи бавно, понеже не знаеш как да й смениш ROM-a, а и не би имала намерение да разбереш. Все пак дори телефоните изискват определени ''грижи''
2. Менюто е ужасно, понеже не знаеш как да си сложиш M2D или SPB Mobile Shell, или WAD, или поне WM6.5. Това, че ти не можеш да се справяш с телефона, не значи, че никой не може
3. Прекалено голяма, но тънка :)
Жени си имам, просто моята, въпреки че постоянно дава коментари и мнения за неща, от които не разбира, се ограничава да го прави за телефони и компютри. И добре прави. И аз не давам съвети за ''висша мода''.
Просто Omnia има много повече възможности, главно благодарение на ОС-то. Който може нека се възползва от тях, който не може... пак не виждам причина да не избере него.
2. Менюто е ужасно, понеже не знаеш как да си сложиш M2D или SPB Mobile Shell, или WAD, или поне WM6.5. Това, че ти не можеш да се справяш с телефона, не значи, че никой не може
3. Прекалено голяма, но тънка :)
Жени си имам, просто моята, въпреки че постоянно дава коментари и мнения за неща, от които не разбира, се ограничава да го прави за телефони и компютри. И добре прави. И аз не давам съвети за ''висша мода''.
Просто Omnia има много повече възможности, главно благодарение на ОС-то. Който може нека се възползва от тях, който не може... пак не виждам причина да не избере него.