nokia E66 ili samsung omnia

brrrrrr
Регистриран: 02 апр 2007, 23:22

Re: nokia E66 ili samsung omnia

Мнение от brrrrrr » 26 юни 2009, 13:45

Е аз пък ще се кача на влака на Blisss
,че ми е по-симпатична ;))). Пък и работи в магазин за телефони може да имам късмет да ъпгрейдвам от 1100 на 1650.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 26 юни 2009, 13:45

Ти май се взе за много разбираща :) Предвид логиката, която излагаш, ми се струваш доста ограничен човек. Ако те питам на колко си и за какво използваш великата Омния, което не можеш да правиш с друг телефон, какъв ли ще ти е отговора и дали би бил искрен? Повечето от средностатистическите потребители не се нуждаят от такъв телефон. Само че ти май не си чувала за каквито е неща, свързани с нужди, потребности и с ползи от дадена характеристика. Извини ме, но каква част от хората РЕАЛНО ползват тази уникална 5МP камера и невероятния GPS? Колко от потребителите, купили си тоя телефон, могат да работят с WB, да ползват дори Wi-Fi-то? Дали имат и 10%. Ти какъв поглед над нещата имаш, освен своя собствен? Отишла си в даден магазин, купила си си великия телефон и какво? Хвалиш се с неуспешния опит на някой консултант да те заговори и да те убеждава в каквото и да било - това за хвалене ли е, че не умееш дори да изслушваш хората...ами ако той е имал наистина какво да ти предложи?О, не, извинявай, ти знаеш най-добре, просветена си достатъчно, абсурдно е някакъв си консултант да знае повече от теб :) Колко смешни сте тоя тип хора от другата страна...

Това какво съм виждала, какво не съм и от какво разбирам ти няма как да знаеш. Глупаво е да се изказваш :)

А и едно е факт - аз виждам и пробвам телефоните, не чета за тях в интернет и не се доверявам само на чужди мнения, статистики и празни думи.

Спомням си, че един друг потребител беше казал едно много вярно нещо - телефоните, колкото и екстри да притежават, не ти дават възможността реално да ги ползваш достатъчно, поради липсата на добра батерия...там, където могат да се заредят, можеш да ползваш спокойно лаптоп/пц...а там, където не могат - издържат максимум няколко часа....:)

brrrrrr

Мнение от brrrrrr » 26 юни 2009, 13:52

А така нашта давай атака. Бира имам в хладилника много споко. Само ей това накрая с цитата много не ми хареса ама карай простено ти е.
Към човека пуснал темата. Пич вземи си една нокиа Е71 и ще си рахат.

z_i_k_o
Регистриран: 28 юни 2008, 23:59

Мнение от z_i_k_o » 26 юни 2009, 13:54

Misleh da ne pi6a pove4e tyk, NO Blisss izkrivqva6 temata. 4oveka se e sprql na tezi 2 telefona, a ti po4va6 sega da govori6 kak horata ne polzvali funkciite na telefona (kamera, gps i t.n.) 6tom 4oveka se e sprql na tezi 2 zna4i veroqtno si pravi smetkata, 4e 6te polzva funckiite im. I tai kato spomena 2 ne6ta - kamera i gps - po temata - kamerata na Omniata e po-dobra ot tazi na e66, a gps programka dosta po lesno 6te ka4i ot kolkoto na e66 ... I spiram do tyk !!!

brrrrrr a moje da iz4aka i e72

Blisss

Мнение от Blisss » 26 юни 2009, 13:56

Ако е Е71 - да е бяла! :) А за бирата - недей споменава, че от много време съм се заканила на една квартална кръчмичка с бира и цаца...определено в най-близко бъдеще ще я посетим :)

brrrrrr

Мнение от brrrrrr » 26 юни 2009, 14:02

z_i_k_o занеш как е с чакането непрекъснато излизат нови неща. Аз докато се наканя да си взема нов телефон и хоп друг модел излязъл и така все я карам със старото фенерче.

brrrrrr

Мнение от brrrrrr » 26 юни 2009, 14:05

Абе булка няма кой да те заведе за това така. И мен няма кой.... тц-тц-тц. Драма голяма. Бира-риба ,квартална кръчма, цигарен дим. На това му викам аз романтика ехх....

Blisss

Мнение от Blisss » 26 юни 2009, 14:06

Аз казвам, че хората не ползват МНОГО от функциите, за които реално плащат. Кое точно не разбра? Ти нали се сещаш, че между 3.2 и 5 MP разликата не е огромна, а отделно - ако искаш качествена снимка, ще си купиш фотоапарат, не телефон. И 12MP да е, като му липсва основното - оптиката, какви ли снимки ще прави? Все едно да ми кажеш, че ще си вземеш новия Самсунг с 12MP, вместо един фотоапарат със 7MP...:) За мен камерата в телефона служи да си направя някоя моментна снимка, когато в себе си нямам фотоапарат - т.е. - изключение, а не практика.
Човекът се е спрял на два доста различни телефона - не е казал дали държи толкова на функционалност, или на дизайн, добри характеристики и нормална цена.

И по отношение на предишния ти пост - размерите имат много голямо значение за дизайна. Типичен пример - Е71 - уникално тънка, но пък доста широка - това са размери, нали така? Те, според теб, нямат ли значение за цялостната визия на телефона? Според мен и според повечето хора - имат. Една Е71, ако беше по-дебеличка, дали щеше да си намери фенове?

Телефонът не е само функционалност, а съвкупност от доста неща. Аз търся оптималното решение от тях.

End.

Blisss

Мнение от Blisss » 26 юни 2009, 14:10

Ахаха, не се тревожи за мене - има кой да ме заведе, само време свободно няма ;) И като махнеш цигарения дим - кварталната кръчма е доста добра за петък вечер...Романтиката днес е в моторите...:)

Стига оффтопик :)

z_i_k_o
Регистриран: 28 юни 2008, 23:59

Мнение от z_i_k_o » 26 юни 2009, 14:16

Za6to govori6 za "horata". Ti koe to4no ne moje6 da razbere6 na temata ?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?

Imame daden 4ovek pred dilema, ne mi govori za nedostataci na Omnia a sravni 10 harakteristiki i mi kaji koi e po-dobriq telefon ot dvata i koi mu prepora4va6 da vzeme. Kato mu napi6e6 Omniata e dosta bavna, ne ozna4ava 4e e66 e po-barz. Ne mu dava6 realna predstava za dvata telefona a negativna za ediniq...

Debelinata, 6iro4inata i viso4inata sa razmeri. Qvno nikoga nqma da razbere6 razlikata dizain-razmeri.

Отговори