Nokia N73 vs Nokia E51
-
- Регистриран: 12 юни 2008, 15:09
Nokia N73 vs Nokia E51
Изчетах доста форуми,ревюта и превюта и в крайна сметка нз какво да правя...(кой от двата гсм да си взема ...???)-Nokia N73/E51 ;(
Моля дайте съвет !!! ако може да се обосновите,ще е ОК.
Моля дайте съвет !!! ако може да се обосновите,ще е ОК.
Re: Nokia N73 vs Nokia E51
Това са две горе долу различни серии. Първо трябва да обясниш какво търсиш в един телефон и за какво ще го ползваш и после могат да ти се дават съвети.
Е51 е по-добър според мен...единственото за което можеш да се хванеш за Н73-ката е добрата камера ... и може би също по-големия дисплей...но като цяло Е51 е много по-добър.1.по-бърз,2 по-издръжлив (удари,захабяване),3.WiFi,4.по-добра батерия,5.по-нова версия симбиян...като цяло телефона според мен е много по-добър.НО ако търсиш тел с добра камера и Н73 не е решение :)
п.с. Дефект на Н73 се оказа капачето на камерата което след не много ползване започва да прави проблеми ...
п.с. Дефект на Н73 се оказа капачето на камерата което след не много ползване започва да прави проблеми ...
-
Гсм-ът ми трабва най-общо казано за мултимедйа(развличение)...
Не не съм толкова за снимките отколкото за функцийте(OS,wiFI,369Mhz, и т.н...),но пък Е51 не ме кефи много на външен вид(осещам че ще има жертва ])
Иначе и аз съм на мнението на "мутанта" :))
но искам да се допитам и до чуждото мнение по този въпрос...по-простата причина че искам в следващата година да съм в крак с по-новите нещеца.
някой ако ги има или иска да изкаже мнение тук е мястото...!!!
Не не съм толкова за снимките отколкото за функцийте(OS,wiFI,369Mhz, и т.н...),но пък Е51 не ме кефи много на външен вид(осещам че ще има жертва ])
Иначе и аз съм на мнението на "мутанта" :))
но искам да се допитам и до чуждото мнение по този въпрос...по-простата причина че искам в следващата година да съм в крак с по-новите нещеца.
някой ако ги има или иска да изкаже мнение тук е мястото...!!!
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Лично аз бих предпочел Е 51,най-вече заради добрата батерия и Wi-Fi!Така,че ти си прецени кой е по-добър за теб! :)
-
хах мерси за съвета !! но-все още се двуумя..:)
чакам мнения,съвети и препоръки !!!
чакам мнения,съвети и препоръки !!!
Въъъй...
"двуумя, мултимедйа, развличение, осещам..."
Българин ли си? Или ако не, да не би да си на 7? Отдавна не бях виждал толкова очебийни правопини грешки в един пост.
По темата - бих избрал Е51 по вече изброените причини, но и по още една - по-нов модел е.
"двуумя, мултимедйа, развличение, осещам..."
Българин ли си? Или ако не, да не би да си на 7? Отдавна не бях виждал толкова очебийни правопини грешки в един пост.
По темата - бих избрал Е51 по вече изброените причини, но и по още една - по-нов модел е.
Според мен ти май си го решил подсъзнателно искаш повече N73 и търсиш подкрепа за да потвърдиш своето решение. Докато чакаш и се чудиш, N78 ще стане още по-достъпен, а там са решени някои от недостъците и липсите на предшественика му. Така, че успех в търсенето на решение!;-)
-
добра идея,но за сега Н78 не ми е по-джоба...а докато го чакам да падне ще си взема вече Iphone 16GB :D !!!
Това е че прекалено съм се зарибил по гсм-ите
и трябва да няколко дни да си взема един от двата модела,но за това ми трябват мнения по въпроса:)))
Mежду другото да прав си-имам мерак на Н73,но все пак гледам по функциооналното..
thanks
Това е че прекалено съм се зарибил по гсм-ите
и трябва да няколко дни да си взема един от двата модела,но за това ми трябват мнения по въпроса:)))
Mежду другото да прав си-имам мерак на Н73,но все пак гледам по функциооналното..
thanks
N73 e хубав телефон но големия недостатък му е че е твърде бавен,често забива и големите размери.