NokiaMaps Hacked!
Re: NokiaMaps Hacked!
Работил съм отдавна с нокиа мапс, за гармин имам трите най добри карти за Бг, така че нокиа мапс не ми я хвали
Къв офроад 4,5 ,какъв друг линк в друг форум.нещо много си назад с материала )))
Къв офроад 4,5 ,какъв друг линк в друг форум.нещо много си назад с материала )))
най новата и най-добра карта /тя ще е офицялната на Гармин за БГ/
от юли месец тази година
OFRM 4.60
или съкратено офф роуд мап
най-добрата и подробна рутираща карта за Гармин за БГ
Но щом не си чувъл за нея явно е кой е назад с материала на тема навигация
от юли месец тази година
OFRM 4.60
или съкратено офф роуд мап
най-добрата и подробна рутираща карта за Гармин за БГ
Но щом не си чувъл за нея явно е кой е назад с материала на тема навигация
Абе пичове и пи*ки/упс/, снощи но мойта Н73-ка и качих по нова версия на нокиа мапс и всичко утиде в киреча/нищо не бачка- визирам нокиа мапс/. Уж хакнах, кракнах и т.н., а сега нищо не бачка и май ще преинсталирам софта щото имам много ориентири вкарани за нокиа мапс. А ще помоля разбирачите на Гармин да ми пратят на л.с. как се качва и подкарва тази програма, че нещо и с нея нищо не се получи и май ще си карам на ТомТом.
Явно си се поразтърсил из нета и изведнъж си открил че най новата е версия 4.6...за което поздравления...научил си нещо ново....все пак не е 4.5.
Иначе още по -добрата е друга))
Иначе още по -добрата е друга))
Да не става въпрос за "хак-а" чрез връщане на датата назад ?
Ако е така - не е хак това. И работи само на 1.0, на nokia maps 2.0 не работи.
Отделно: за българия няма навигация, дори и да искаш да си платиш. Картата не го поддържа. Освен ако вече не са направили ?
Ако е така - не е хак това. И работи само на 1.0, на nokia maps 2.0 не работи.
Отделно: за българия няма навигация, дори и да искаш да си платиш. Картата не го поддържа. Освен ако вече не са направили ?
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
всъщност предполагам, че става въпрос за хакването на телефона,а оттам и на доста програми(просто няма сертифициране) ;)
отделно: има навигация за българия дори и гласова, но все още картата е доста постна(само за софия става горе-долу) :P
отделно: има навигация за българия дори и гласова, но все още картата е доста постна(само за софия става горе-долу) :P
Става въпрос, че е хакната да РАБОТИ НАВИГАЦИЯТА И В БГ освен в целия свят. Няма връщане на дати, теглене на гласове и т.н. Работи безупречно и перфектно
Супер,
явно картите от navteq дават резултат. Преди просто нямаше навигираща информация в картите на telenav.
Трябва ли да се прави нещо за да се подкара ? Или просто нокия са решили най-накрая да го пуснат безплатно :)
явно картите от navteq дават резултат. Преди просто нямаше навигираща информация в картите на telenav.
Трябва ли да се прави нещо за да се подкара ? Или просто нокия са решили най-накрая да го пуснат безплатно :)