Нов бранд М-Тел
Нов бранд М-Тел
Здравейти, случойно минах през един М-Тел магазин и забелязах лепенки на мястото на бранда. Наподобява на модифицирана буква М и tel до нея. Явно и слогана ще е различен - "повече зо теб"
Re: Нов бранд М-Тел
More you. Да, така е. Съвсем скоро.
Леле колко е грозно !.........
някой упорито се опитва да фалира тази фирма...:S:S:S
някой упорито се опитва да фалира тази фирма...:S:S:S
Какво му има на сегашното лого, че ще го сменят? :|
Дано поне нещо ново и изгодно да пуснат като планове...да не е само четкане на името.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Нямат нужда от нов бранд, имат нужда от по-добри условия на Surf&Talk и да започнат да предлагат повече марки смартфони, като например Motorola и LG. Изобщо като цяло "най-големият оператор" предлага много по-малък избор от смартфони, отколкото Глобул и Виваком. Изобщо колкото пъти влезна в М-тел център в София - все стари модели телефони, повечето от които са макети... все едно влизам в някакво гаражно магазинче на село. Така че едно ново лого няма да им реши тези иначе елементарни проблеми.
на мен някак си ми напомня за Телефоника това лого... Мовистар
на мен ми мирише, че някой се е нагушил здраво с голяма поръчка за изработване на нова визия и ребрандиране...да са му честити :D
лошото е, че май няма да е много успешно, ако това което гледам е реално...май щеше да е по-добре слогана да е more money from you, или просто са изпуснали 2те думички :D
лошото е, че май няма да е много успешно, ако това което гледам е реално...май щеше да е по-добре слогана да е more money from you, или просто са изпуснали 2те думички :D
То при тези цени хич и няма значение какво предлагат
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Пременил се Илия.
Огледал се, пак в тия.
Огледал се, пак в тия.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport